ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τελευταία στάση… Μαγουλάς

τελευταία-στάση-μαγουλάς-10561

Για τους δύο μικρούς φίλους της Νίκης Βόλου Γιάννη και Βαλάντη

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Δύο μικροί φίλοι της Νίκης Βόλου επισκέφθηκαν το ανακαινισμένο γήπεδο Π. Μαγουλάς, πριν αναχωρήσουν για τη Γερμανία. Οι δύο μαθητές δημοτικού μέσω του δασκάλου τους Πασχάλη Δήμου είχαν την παραπάνω επιθυμία πριν μεταβούν πλέον μόνιμα στη Γερμανία.

Τη συγκινητική ιστορία των δύο μικρών «ηρώων» μοιράστηκε η κυανόλευκη ΠΑΕ χθες αναφέροντας πως την προηγούμενη εβδομάδα μέλη της ΠΑΕ δέχτηκαν ένα μήνυμα από τον διευθυντή του 30ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου Πασχάλη Δήμου. «Φανατικός οπαδός της ομάδας μας, μάς περιέγραψε περήφανα πώς μεταλαμπάδευσε το «νικιώτικο ιδεώδες» σε δύο νεαρούς μαθητές του, οι οποίοι φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου και κάθε δεύτερη Κυριακή ήταν η παρέα του σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Ο Βαλάντης και ο Γιάννης, οι δύο μικροί «ήρωες» της ιστορίας μας, τις επόμενες μέρες, θα είναι στη Γερμανία, δίπλα στη μητέρα τους και θα ξεκινήσουν μία νέα ζωή μακριά από την Ελλάδα, τον Βόλο και την αγαπημένη τους Νίκη. Είχαν, όμως, μία τελευταία επιθυμία στα πάτρια εδάφη: Να περπατήσουν στο νέο «Παντελής Μαγουλάς». Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε στα παιδιά αυτήν τη χάρη, βρεθήκαμε κι εμείς εκεί, ως διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, κι αφού κουβεντιάσαμε μαζί τους, τούς προσφέραμε δύο φανέλες της ομάδας μας, ως αναμνηστικά δώρα που θα τους συντροφεύουν στο ταξίδι τους προς τη νέα αρχή» σημειώνει η πλευρά της ΠΑΕ.

«Τέτοιες στιγμές δεν αποδεικνύουν πως είναι απλά διαφορετικό να είσαι Νίκη… Αποδεικνύουν πως το να αγαπάς αυτήν την ομάδα είναι κάτι μοναδικό. Εις το επανιδείν παιδιά» αναφέρει στο φινάλε η Νίκη Βόλου.

Συνεχίζονται οι επαφές

Με δεδομένη την παραμονή του Στάικου Βεργέτη και τη νέα χρονιά στον πάγκο της Νίκης Βόλου, οι κυανόλευκοι προετοιμάζουν το έδαφος σε όποια κατηγορία κι αν βρεθούν να αγωνίζονται.

Η πιθανότητα αναδιάρθρωσης και μίας ενιαίας Β’ Εθνικής με τη… διάλυση της Football League θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή, και για το λόγο αυτό οι κινήσεις των κυανόλευκων αναμένεται να είναι μετρημένες και με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Στη Νίκη δεν ξεχνούν και ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τα κυανόλευκα και με ενδεχόμενη επιστροφή τους σε αυτά σίγουρα το μόνο που δεν θα χρειαστούν είναι χρόνος προσαρμογής.

Ο λόγος για τους Νέτι Μέτσε και Χρήστο Τζιώρα, οι οποίοι βρίσκονται στον Βόλο και δεν είναι οι μόνοι που ήρθαν σε επαφή με την κυανόλευκη ΠΑΕ, όντας πλέον ελεύθεροι από Καραϊσκάκη και Χανιά, όπου και αγωνίστηκαν φέτος στη SuperLeague 2.

Στον Βόλο βρίσκεται και ο Στάικος Βεργέτης από την Δευτέρα, περιμένοντας με τη σειρά του την επιστροφή του Αλέξη Παπακωνσταντίνου από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ και εκ των μεγαλομετόχων της, που βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη και αναμένονταν χθες στον Βόλο, αναμένεται να έχει ραντεβού διά ζώσης με τον Αρκά τεχνικό, προκειμένου να συμφωνήσουν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στην κυανόλευκη ΠΑΕ πλέον κοιτάζουν και την Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ανάμεσα στους μετόχους στο Παντελής Μαγουλάς. Οι κυανόλευκοι έχουν αποφασίσει να τηρηθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και να επιτραπεί η είσοδος στους 153 μετόχους μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου