ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Ισπανία ο Κρουθ

στην-ισπανία-ο-κρουθ-73934

Από τη στιγμή που… πρωτάθλημα δεν υπάρχει, αλλά ούτε καν προπονήσεις ατομικές ή ομαδικές, στη Νίκη Βόλου το μυαλό όλων βρίσκεται στην επόμενη μέρα, που αφορά κυρίως στην αναδιάρθρωση.

Δοθείσης της ευκαιρίας και της αγωνιστικής αδράνειας, ένας εκ των ξένων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, που παρέμεινε στον Βόλο αναγκαστικά την περίοδο της καραντίνας, επέστρεψε από την Κυριακή το βράδυ σε πάτρια εδάφη.

Ο λόγος για τον Αλεξ Κρουθ, που επέστρεψε στην Ισπανία, μετά από πτήση που είχε από το Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τον συνόδευε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη, Ρήγας Στύλας, που απαθανάτισε τη στιγμή πριν το check in, και μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας: «Θα τα πούμε σύντομα, φίλε μου».

Ο Κρουθ φορώντας μάσκα και με τη βαλίτσα ανά χείρας, μαζί με τη σύζυγο του και τον νεογέννητο γιο τους, πέταξαν για Ισπανία, μετά από συνεννόηση και με την ισπανική πρεσβεία, με στόχο να επιστρέψει πλέον στον Βόλο πιθανότατα στα τέλη Ιουνίου, ξεκινώντας πλέον προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα, σε όποια κατηγορία κι αν βρει την ομάδα της Μαγνησίας να αγωνίζεται.

Βέβαια, εννοείται πως αν αποφασιστεί επιστροφή άμεση στις προπονήσεις, τότε ο Κρουθ θα πρέπει να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός πριν λίγο καιρό, είχε σχολιάσει ως τρέλα την περίπτωση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Football League, αναφέροντας σχετικά: «Ειλικρινά για εμένα θα είμαι μία τρέλα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, διότι ο ελάχιστος χρόνος που θα χρειαστούμε για να μπορέσουμε να επανέλθουμε χωρίς προβλήματα, είναι ένας μήνας προετοιμασίας. Ολοι οι παίκτες. Αν δεν το κάνουμε αυτό είναι ορατός ο κίνδυνος τραυματισμών, τους οποίους δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε, αλλά το πιο επικίνδυνο είναι ότι με τον κορονοϊό υπάρχει το μεγάλο ενδεχόμενο να αρρωστήσει κάποιος ποδοσφαιριστής και εκεί τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Επαναλαμβάνω πως προσωπικά το βλέπω ως τρέλα… να συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

Μέσα στις επόμενες

ημέρες η επιστροφή Βεργέτη

Μετά την άρση των περιορισμών για μετακίνηση εκτός νομού, στη Νίκη Βόλου περιμένουν την επιστροφή του Στάικου Βεργέτη. Από τη στιγμή που προπονήσεις δεν πραγματοποιούνται, ο Αρκάς τεχνικός αναμένεται να βρεθεί και πάλι σε γνώριμα λημέρια, προκειμένου αρχικά να παραδώσει την έκθεση των όσων «είδε» το διάστημα που παρέμεινε στον Βόλο, κι από κει και πέρα να ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με την κυανόλευκη ΠΑΕ.

Μέχρι στιγμής, τόσο οι διοικούντες της ΠΑΕ όσο και ο ίδιος ο προπονητής, έχουν αφήσει να εννοηθεί πως η ανανέωση της συνεργασίας είναι πολύ πιθανή και κάτι που αποτελεί κοινή επιθυμία.

Εξάλλου με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μετά τη διαδοχή του Χοβέ από τον Βεργέτη, δεν θα μπορούσε από το να μην αφήσει ικανοποιημένη την κυανόλευκη οικογένεια, ΠΑΕ, φιλάθλους κα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου