ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενδιαφέρον από Κρήτη για τον Ροχάνο της Νίκης

ενδιαφέρον-από-κρήτη-για-τον-ροχάνο-τη-75161

Ο Αντόνιο Ροχάνο πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή χρονιά με τα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου και αυτό φαίνεται να μην πέρασε απαρατήρητο από διάφορες ομάδες, εκ των οποίων μία είναι και ο Πλατανιάς Χανίων.

Ο αργεντινός φορ, που σήκωσε στις πλάτες του επιθετικά την ομάδα του Στάικου Βεργέτη και νωρίτερα του Ισαάκ Χοβέ, βρίσκεται στο στόχαστρο των Κρητικών του Πλατανιά και δημοσίευμα έβγαλε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την

ιστοσελίδα capitano.gr, ο χανιώτικος σύλλογος περιμένει, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, τις εξελίξεις για το αν τελικά ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό.

Φαίνεται, πάντως, ότι στον Πλατανιά κάνουν και ορισμένες… προεργασίες για τη νέα αγωνιστικό περίοδο, όσο πρώιμο και αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Σύμφωνα, έτσι, με πληροφορίες, οι «κόκκινοι» έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Αντόνιο Ροχάνο. Ο 29χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλή χρονιά με τη Νίκη Βόλου στη Football League.

Εχει, δηλαδή, 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τους Θεσσαλούς και 8 γκολ. Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση και το βιογραφικό του αρκετά ελκυστικό. Ο λατινοαμερικανός στράικερ έχει παίξει, μεταξύ άλλων, στην 1η κατηγορία της Σκωτίας με τη Χάμιλτον, ενώ πήγε στη Νίκη από τη Διναμό Τιφλίδας».

Ενοχλημένοι με δημοσίευμα από Καλαμάτα

Απάντηση μέσω facebook έδωσε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Κώστας Καραγεωργόπουλος στα όσα επικριτικά ανέφερε ιστοσελίδα της Καλαμάτας για την Νίκη Βόλου σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης, γράφοντας πως η κυανόλευκη ΠΑΕ την «έκανε γυριστή» και ότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα…

Στην απάντηση του ο Κώστας Καραγεωργόπουλος, αναφέρει: «Η Νίκη Βόλου δεν επιθυμεί και δεν είναι του επιπέδου της να μπει στη διαδικασία δημόσιας αντιπαράθεσης με τον Σωτήρη Γεωργούντζο. Οσα γράφει, τίθενται στην κρίση του ελληνικού φίλαθλου κοινού και σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουν την ομάδα μας, όπως και όλα όσα λέγονται από ανθρώπους που επιχειρούν να μας βλάψουν επικοινωνιακά τεχνηέντως, στο βωμό μικροσυμφερόντων».

Τέλος, όσον αφορά όσα ακούστηκαν εναντίον του σε ραδιοφωνική εκπομπή την περασμένη Παρασκευή: «Για εκείνους που μιλούν δημόσια για μένα και δεν ξέρουν ποιος είμαι, το όνομα μου είναι Κώστας Καραγεωργόπουλος, ναι, είμαι νεαρός στην ηλικία (προχθές έκλεισα τα 24) και ναι, είμαι «υπάλληλος» της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κι είναι μεγάλη μου τιμή. Θέλω επίσης να γνωρίζετε πως είμαι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και έχω αυτήν την επαγγελματική θέση με την αξία μου, με τις πλάτες τις δικές μου, έχοντας να παρουσιάσω, από πολύ μικρή ηλικία, πριν καν ολοκληρώσω τις σπουδές μου, δημοσιογραφικό έργο (έστω και μικρό…). Τέλος, εκτελώ τα εργασιακά καθήκοντά μου, σεβόμενος πάντα τις αξίες που έχω λάβει από τον σύλλογο που αγαπώ: Καθαρός λόγος, φιλαλήθεια και επιχειρηματολογία και δεν προσπάθησα ποτέ να μειώσω κάποιον, βάσει της ηλικίας του ή της τάξης του, ούτε υποστήριξα ποτέ τα λεγόμενά μου, συνδυάζοντάς τα με ευφυολογήματα για φούστες, μπλούζες, σαγιονάρες και κασκόλ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου