ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τη σκέψη στο αύριο

με-τη-σκέψη-στο-αύριο-88806

Με τη σκέψη στο αύριο συνεχίζει να λειτουργεί η Νίκη Βόλου περιμένοντας να υλοποιηθεί η πρόταση για αναδιάρθρωση που θα φέρει την ομάδα ψηλότερα στη μετά τον κορονοϊό εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την ΠΑΕ να δείχνει έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε εξέλιξη…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η διοίκηση της Νίκης είναι σε αναμονή αποφάσεων για την οριστική λήξη της φετινής Football League, που θα ανοίξει τον δρόμο να συζητηθεί η δική της πρόταση αναδιάρθρωσης ενώ έχει κινηθεί και σε άλλους τομείς όπως η πρόθεση να αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας, ενώ όλοι περιμένουν την ανακοίνωση του πιο μεγάλου επιτεύγματός της που θα είναι η συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Στάικο Βεργέτη.

Ο Βασίλης Βενέτης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε ότι: «Η ζωή δεν σταματάει. Σχέδια και προγραμματισμό κάνεις. Το θέμα είναι ότι αυτά μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν είναι στάνταρ», χαρακτηρίζοντας θετική την ομοφωνία των ομάδων που βλέπουν ότι δύσκολα θα συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα, ενώ πάντα στις δηλώσεις του αφήνει να εννοηθεί ότι ο όποιος προγραμματισμός γίνεται είναι με πλάνο Βεργέτη.

Στη νέα χρονιά λοιπόν η Νίκη θα βαδίσει πάνω στο πετυχημένο πλάνο με πολύ λίγες αλλαγές αν και λέγεται πως μια από αυτές θα είναι σε κάποιες όπως του τεχνικού διευθυντή όπου πλέον οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες…

Βέβαια οτιδήποτε συζητιέται τώρα για το αύριο θεωρείται πρώιμο, ενώ τη στιγμή που ακόμη και οι προπονήσεις δεν πραγματοποιούνται και το πρωτάθλημα της Football League έχει διακοπεί, ένας ακόμη (μετά τον Ντομίγκεθ) Ισπανός ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, ο Αλεξ Κρουθ σε συνέντευξή εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Νίκη.

Ο 29χρονος μέσος Αλεξ Κρουθ που την φετινή περίοδο που δεν τελείωσε, είχε 20 συμμετοχές και τρία σημαντικά γκολ μίλησε για την περίοδο της καραντίνας στον Βόλο: «Πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε μία τέτοια κατάσταση. Όλος ο κόσμος έμεινε στο σπίτι του, όπως έκανα και εγώ φυσικά. Ευτυχώς ο κορωνοϊός δεν έχει κάνει μεγάλη «επίθεση» στην Ελλάδα. Εμείς μείναμε ψύχραιμοι. Μπορεί να μην κάναμε προπονήσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε καλά στην υγεία μας», ενώ δεν έδωσε πιθανότητες συνέχισης το πρωταθλήματος: «Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι μία… τρέλα αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα διότι το λιγότερο που θα χρειαστούμε όλοι οι παίκτες για να επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση είναι ένας μήνας περίπου. Αν δεν συμβεί αυτό υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τραυματισμούς, ενώ το πιο επικίνδυνο είναι ότι υπάρχει η περίπτωση να κολλήσει κάποιος από τον ιό και τα πράγματα να εξελιχθούν χειρότερα».

Πάντως εμφανίστηκε θετικός στο να συνεχίσει αυτός στη Νίκη: «Στον Βόλο με αναγνωρίζει πολύς κόσμος, ενώ και η οικογένειά μου περνά τέλεια σε αυτήν την πόλη. Επίσης έχω εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς. Με σταματούν στον δρόμο και μιλάμε… Η ομάδα φέτος ξεκίνησε πολύ γρήγορα. Αρχικά έλειπαν πολλά πράγματα και γενικά υστερούσαμε σε οργάνωση. Όμως στην πορεία διορθώθηκαν πολλά. Ακόμη και σήμερα γίνονται πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Μάλιστα η εμπειρία μου από τις ομάδες που αγωνίστηκα σε Ισπανία και Ελλάδα, μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω και εγώ κάποιες προτάσεις.

Βλέπω ότι υπάρχει από όλους η θέληση, ώστε η Νίκη να ανέβει κατηγορία και να ξαναγίνει μεγάλη, όπως πριν και χαίρομαι που έχω συμβάλει και εγώ σε αυτό. Δεν βλέπω τον λόγο να μη συνεχίσω στην ομάδα της Νίκης από τη στιγμή που τα πράγματα καλυτερεύουν. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το διοικητικό κομμάτι. Έχει να κάνει και με το «πίσω» κομμάτι του συλλόγου. Όλοι δουλεύουν για να είναι η Νίκη μια αγαπημένη οικογένεια και να έχει λαμπρό μέλλον» ανέφερε ο Ισπανός μέσος υπογραμμίζοντας πως είναι σίγουρος ότι αν η ομάδα ανέβει κατηγορία τότε οι οπαδοί θα γίνουν πολύ περισσότεροι αφού και η διοίκηση κάνει τα πάντα για να είναι πάντα περήφανος ο κόσμος της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου