ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μεγάλη κίνηση… χωρίς αποδοχή για τη Νίκη

μεγάλη-κίνηση-χωρίς-αποδοχή-για-τη-ν-102062

Η Νίκη Βόλου προχώρησε χθες σε μία μεγάλη για τα δεδομένα κίνηση, θέλοντας να επιστρέψει αντίτιμο των εισιτηρίων διαρκείας στους κατόχους τους, από τη στιγμή που δράση δεν υπάρχει ελέω κορονοϊού.

Οι κυανόλευκοι βάσει προγράμματος μπορεί να έχουν να δώσουν μόλις ένα παιχνίδι στη Νεάπολη, αυτό με τη Βέροια, αλλά δεν ξέχασαν τον κόσμο τους, έστω κι αν αυτός αντιδρά… συγχαίροντας παράλληλα την κυανόλευκη ΠΑΕ για την κίνησή της, κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη από τα μεγάλα ευρωπαϊκά club!

Στην ΠΑΕ Νίκη βλέπουν να μην ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Football League και για τον λόγο αυτό ο κάτοχος διαρκείας μπορεί να λάβει μέσω ηλεκτρονικής συνδιαλλαγής το υπόλοιπο ή αυτό να αφαιρεθεί από το διαρκείας του την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που εμπιστεύτηκαν τη φετινή προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, ότι από τη στιγμή που δεν προβλέπεται η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου παρουσία φιλάθλων, έχουν τις παρακάτω δυνατότητες:

α. Να τους επιστραφεί το σχετικό αντίτιμο (1/13) με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού της επιλογής τους. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση με θέμα «Εισιτήρια διαρκείας 2019-20» στο οποίο να αναφέρουν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό τους, τον ΑΜΚΑ και το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμούν να γίνει η επιστροφή. Εναλλακτικά, θα μπορέσουν να δώσουν τα στοιχεία τους στη γραμματεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όταν τα γραφεία επιστρέψουν σε λειτουργία για το κοινό (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).

β. Να αιτηθούν τη σχετική επιστροφή κατά την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 (οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν προσεχώς).

Ελπίζουμε να είστε και να παραμείνετε όλοι υγιείς και να σας δούμε, το συντομότερο δυνατό, από κοντά σε ένα παιχνίδι της Νίκης μας».

BlueClub: Μη ζητάτε επιστροφή

Αντίθετο στην κίνηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρίσκεται το Blue Club, συγχαίροντας ωστόσο την πρωτοβουλία των κυανόλευκων. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου σε ανακοίνωσή τους ζητάνε από τα μέλη τους αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο να μην αιτηθεί επιστροφή χρημάτων, γνωρίζοντας πόσο έχει «ματώσει» η κυανόλευκη διοίκηση τη φετινή σεζόν, προτρέποντάς τον να βρεθεί δίπλα στην ομάδα για κάθε δυνατή στήριξη. Η ανακοίνωση του «Blue Club Θ3 Π. Ντοκούζης»:

«Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά είναι μια χρονιά αναγέννησης της Νικάρας μας από τις στάχτες της. Ολοι βάλαμε πλάτη, ο καθένας από το δικό του πόστο ώστε η ομάδα μας να κάνει μια νέα αρχή με διαφάνεια και αξιοπρέπεια.. Ελέω κορονοϊού δυστυχώς αυτή η προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι διακόπηκε…

Δεν μπορούμε όμως τουλάχιστον ως σύνδεσμος, αλλά και κατ’ επέκταση όλοι οι Νικιώτες (θέλουμε να πιστεύουμε), να μην αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια και επιτυχία εν τέλει της διοίκησης, από την αρχή της χρονιάς να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της ακόμα και εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Πληρωμές παιχτών και άλλα ζητήματα που τρέχουν, όπως η ανακατασκευή της Κλούβας μας συνεχίζονται με όποιο οικονομικό κόστος, κανονικά…

Ο σύνδεσμός μας λοιπόν, καλεί όλους τους κατόχους διαρκείας, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της προσπάθειας της διοίκησης, να μην αιτηθούν επιστροφή χρημάτων των εισιτηρίων διαρκείας για το υπόλοιπο της χρονιάς που διακόπηκε και να μη χρησιμοποιήσουν αυτό το υπόλοιπο ως έκπτωση για τα διαρκείας της επόμενης χρονιάς…

Αν μη τι άλλο οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε, ότι παρά τις δυσκολίες, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια αντάξια της ιστορίας του συλλόγου… Δεν μπορούμε παρά να συμπορευτούμε σ αυτήν την προσπάθεια… Δεν θα μπορούσε άλλωστε να πράξει διαφορετικά ο περήφανος κόσμος της».

Δράση από το σπίτι και αναμονή αποφάσεων

Από το σπίτι συνεχίζεται η… δράση για την ομάδα της Νίκης Βόλου, καθώς οι ομαδικές προπονήσεις απαγορεύονται λόγω κορονοϊού με την ευχή η πανδημία να τερματιστεί όσο γίνεται γρηγορότερα.

Στην κυανόλευκη ΠΑΕ συνεχίζουν τις προπονήσεις, μέσω τηλεδιάσκεψης, τονίζοντας πως «προσπαθούμε μαζί σας να αντιμετωπίσουμε τον περιβόητο «αόρατο» εχθρό».

Το πρόγραμμα εκγύμνασης έχει καταρτιστεί από τον γυμναστή Νίκο Αθανασιάδη, σε συντονισμό του προπονητή Στάικου Βεργέτη και άπαντες στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και υπάλληλοι, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον περιβόητο «αόρατο» εχθρό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει σκορπίσει θλίψη και δυστυχία σε όλο τον πλανήτη, τηρώντας με ευλάβεια της οδηγίες της Πολιτείας και μένοντας σπίτι.

Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του γυμναστή Νίκου Αθανασιάδη και φυσικά με τον συντονισμό του προπονητή Στάικου Βεργέτη, ακολουθούν πρόγραμμα προπονήσεων, μέσω τηλεδιάσκεψης, το οποίο περιέχει ασκήσεις ενδυνάμωσης και ατομικής τεχνικής.

Στόχος του προγράμματος είναι να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. «Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, μένουμε σε φόρμα» τονίζουν σχετικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου