ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εφυγε από τη ζωή η «ψυχή» της Νίκης Βόλου

εφυγε-από-τη-ζωή-η-ψυχή-της-νίκης-βόλο-110143

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή η «ψυχή» της Νίκης Βόλου, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα της Νέας Ιωνίας και τους φιλάθλους της. Ο Χρήστος Παλάντζας έφυγε σήμερα από την ζωή, σε ηλικία 61 ετών, μετά από καρδιακή ανακοπή.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα της η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου αναφέρει: «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Χρήστου Παλάντζα. Ο «Χρηστάρας» όπως τον γνωρίζαμε όλοι, αγνός φίλαθλος, βρίσκονταν όλα του τα χρόνια στο πλευρό της μεγάλης του αγάπης της Νίκης Βόλου. Καλό παράδεισο Χρηστάρα».

Από τη μεριά της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε ανακοίνωση της προσθέτει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Χρήστου Παλάντζα, ο οποίος έφυγε από αιφνίδια από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών. Ο “Χρηστάρας” της κυανόλευκης οικογένειας έλειπε σπάνια από το “Παντελής Μαγουλάς” και με τις φωνές του από τη Σκεπαστή, έδινε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ώθηση στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας, της Νίκης όλων μας. Καλό ταξίδι Χρήστο…».

Ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου BLUE CLUB “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” 1985 – ΘΥΡΑ σχολιάζει: «Από παιδάκια σε θυμόμαστε στην κερκίδα της ΝΙΚΑΡΑΣ να βγάζεις ενδεκάδες, να δίνεις οδηγίες στους παίχτες μας και να χουζουρεύουμε όλοι μαζί ψάχνοντας το σύστημα που έπρεπε να αγωνιστεί η ομάδα… Μοναδική ψυχούλα γεμάτη αγαθοσύνη… Χαρακτηριστική φιγούρα του Βόλου, ακόμα πιο χαρακτηριστική της ΝΙΚΑΡΑΣ.. Καλό ταξίδι Χρηστάρα…
BLUE CLUB “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” 1985 – ΘΥΡΑ».

Η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου αποχαιρετά τον Χρήστο αναφέροντας σε ανακοίνωση της: «Ένας αγνός φίλαθλος της Νίκης Βόλου, ο Χρήστος Παλάντζας, έφυγε σήμερα από κοντά μας! Ο αγαπημένος μας “Χρηστάρας” αγαπούσε ιδιαίτερα και το μπάσκετ και ήταν μάλιστα κάτοχος diamond κάρτας διαρκείας της ομάδας μας. Η Δ.Ε. του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Χρηστάρα».

Οι Blue Angels είπαν με τη σειρά τους το δικό τους αντίο, σημειώνοντας: «Καλό ταξίδι στην πιο αγνή φυσιογνωμία της ομάδας μας και στον πιο αγαπητό φίλαθλο της Νίκης Βόλου. Καλό ταξίδι Χρηστάρα, για πάντα Νικάρα!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου