ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένουν φιέστα με Νίκη στα Τρίκαλα

περιμένουν-φιέστα-με-νίκη-στα-τρίκαλα-135757

O πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα Ηλίας Αϊβάζογλου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τάχθηκε υπέρ της πρότασης του Αλέξη Κούγια για αναδιάρθρωση με 3 ομίλους των 16 ομάδων κάτι που θα σημάνει την άνοδο 6 ομάδων από τη Football League στη Super League 2.

Παράλληλα ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στο σενάριο που πρότεινε η Νίκη Βόλου και το οποίο αναφέρει για διάλυση της Superleague 2 και δημιουργία της FL με 2 ομίλους στην FL, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την επανεκκίνηση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος από την στιγμή που μένουν τρεις αγωνιστικές έστω και αυτό αν γίνει στις αρχές Ιουνίου.

Ακόμη σημείωσε πως υπέγραψε το χαρτί που απέστειλε σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας η Νίκη Βόλου με τις διάφορες προτάσεις, αλλά είναι σύμφωνος μόνο ως προ το κομμάτι που αφορούσε τις παραμέτρους για την επόμενη μέρα και όχι αυτό της αναδιάρθρωσης.

Δήλωσε δε πως η φιέστα της ανόδου θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο με καλό καιρό και πολύ κόσμο, σε μια τελευταία αγωνιστική στην οποία ο ΑΟΤ, φιλοξενεί τους κυανόλευκους του Βόλου.

Οσον αφορά στην πρόταση Διακοφώτη, του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, για διάλυση της Super League 2 τόνισε πως αυτή είναι η προσωπική του άποψη και δεν αφορά επίσημη θέση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ δήλωσε αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση τη νέα σεζόν στο τηλεοπτικό έστω και με λιγότερα χρήματα.

«Μένουμε σπίτι»

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έστειλε νέο μήνυμα, παραμονής στο… σπίτι και στην ιστοσελίδα της αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εξακολουθεί να μένει σπίτι! Συνεχίζουμε να περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις μας, συνεχίζουμε να προφυλάσσουμε τις οικογένειές μας».

Υπό άλλες συνθήκες χθες η Νίκη θα αγωνιζόταν για τελευταία φορά στα Τρίκαλα, διεκδικώντας ίσως το κάτι παραπάνω, εφόσον όλα είχαν πάει κατ’ ευχή στα παιχνίδια με Ασπρόπυργο και Βέροια, που θα είχαν προηγηθεί.

Σήμερα με το πρωτάθλημα να έχει σταματήσει στην 23η αγωνιστική και μετά την εκτός έδρας επιτυχία των κυανόλευκων επί της Καβάλας στο Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη βρίσκονται μια ανάσα από την 2η προνομιούχο θέση και την ομάδα του Ιωνικού, η οποία «κόλλησε» στους 40 βαθμούς, για να την ακολουθεί ο Διαγόρας, έχοντας 38 και η Νίκη 37.

Να «δέσει» Βεργέτη

Οι κυανόλευκοι έχουν ψηλά στη λίστα την παραμονή του Στάικου Βεργέτη, ο οποίος περνά τις μέρες του κορονοϊού στην Τρίπολη, βλέποντας καθημερινώς παιχνίδια της ομάδας του και όχι μόνο, προετοιμάζοντας και την έκθεση που θα παραδώσει στην κυανόλευκη ΠΑΕ, είτε παραμείνει είτε όχι στον πάγκο της. Από κει και πέρα με πιθανή την παραμονή του 43χρονου τεχνικού, στόχος είναι και η ανανέωση με ένα μεγάλο κομμάτι του κυανόλευκου ρόστερ, μιας και σε μία δύσκολη εκκίνηση του πρωταθλήματος, η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών συνετέλεσε σε μια σημαντικότατη πορεία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου