ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θα μπορούσε κάτι παραπάνω

θα-μπορούσε-κάτι-παραπάνω-145933

Με τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη να έχουν «παγώσει» λόγω του κορονοϊού έτσι και στην Ελλάδα και στο πρωτάθλημα της Football League δεν υπάρχει δράση και για την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Υπό άλλες συνθήκες θα μπαίναμε στην τελευταία εβδομάδα υποχρεώσεων με την Νίκη Βόλου να προετοιμάζεται για το παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στον πρωτοπόρο (εκτός απρόοπτου) ΑΟ Τρικάλων και με τις αναμετρήσεις απέναντι στον Ασπρόπυργο (εκτός) και στη συνέχεια με τη Βέροια (εντός) να έχουν προηγηθεί.

Σήμερα με το πρωτάθλημα να έχει σταματήσει στην 23η αγωνιστική και μετά την εκτός έδρας επιτυχία των κυανόλευκων επί της Καβάλας στο Στάδιο Ανθή Καραγιάννη οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη βρίσκονται μια ανάσα από την 2η προνομιούχο θέση και την ομάδα του Ιωνικού, η οποία «κόλλησε» στους 40 βαθμούς, για να την ακολουθεί ο Διαγόρας, έχοντας 38 και η Νίκη 37.

Για την ώρα στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν έχουν παρά να περιμένουν, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι σύλλογοι, την επιστροφή ή όχι στις προπονήσεις και το ενδεχόμενο ακόμη και να τερματιστεί άδοξα το πρωτάθλημα με τις βαθμολογίες να «κλειδώνουν» και χωρίς περαιτέρω αγωνιστική δράση.

Ο προπονητής των κυανόλευκων, με δήλωση του την περασμένη εβδομάδα, σχολίαζε εξάλλου πως πολύ δύσκολα θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν, έχοντας μπει πλέον στην τρίτη εβδομάδα απραξίας. Στα λεγόμενα του ο 43χρονος προπονητής είχε αναφέρει εξάλλου: «Η λογική λέει ότι δεν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, γιατί με γιατρούς που συζήτησα και όσο ενημερώνομαι από την τηλεόραση, είναι πολύ δύσκολο στον επόμενο 1-1,5 μήνα να έχουμε αθλητική δράση. Αν όμως αποφασιστεί κάποια στιγμή ότι οι τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές πρέπει να πραγματοποιηθούν, εγώ ως προπονητής, γυμναστής και άνθρωπος του ποδοσφαίρου, θα έλεγα το εξής: «Πρέπει να δοθεί ένα δεκαπενθήμερο περιθώριο για μίνι προετοιμασία των ομάδων, ώστε οι παίκτες να μην πάθουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Είναι πολύ επικίνδυνο να αγωνιστούν αμέσως, ανεξάρτητα από το αν έχουν δουλέψει σε ατομικό επίπεδο ή όχι».

Νίκη: «Προέχει η υγεία»

Με το πρωτάθλημα της Football League, όπως και τα υπόλοιπα να έχουν μπει σε… καραντίνα, στη Νίκη δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να περιμένουν με τη σειρά τους. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωσή της αναφέρει πως υποστηρίζει πλήρως την απόφαση της διοργανώτριας αρχής για αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας συστήνοντας ψυχραιμία: «Για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 η υγεία των φίλων, των συνεργατών, του προσωπικού και των αθλητών της ομάδας μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Συνεπώς, υποστηρίζουμε πλήρως την απόφαση της Λίγκας να αναστείλει την αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος της Football League μέχρι νεωτέρας.

Παραμένουμε σε συνεχή επαφή με τους υπεύθυνους φορείς και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις με βάση τις οδηγίες και τις συστάσεις τους.

Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια της Νίκης για την υποστήριξη, την υπομονή και την κατανόησή σας αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να πιστεύουμε ότι με ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σύντομα η ζωή όλων μας θα επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου