ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βραδιά βραβεύσεων από τη Νίκη Βόλου

βραδιά-βραβεύσεων-από-τη-νίκη-βόλου-178360

Με δεσμεύσεις για το μέλλον και ευχές για μεγαλύτερες επιτυχίες, η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κέντρο «Γκάζι» την περασμένη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και βράβευσε τους αθλητές της που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης ζήτησε τη συμβολή των βουλευτών στις προσπάθειες που γίνονται για την άρση του νόμου 4604/2019, που αφορά στην απαγόρευση σύναψης προγραμματικών συμβάσεων με νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου για τη χρηματοδότησης έργων, ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές με τη ΓΑΙΟΣΕ.

Μάλιστα όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα εξήρε τα όσα έχουν επιτευχθεί από τους Αλέξη Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Βενέτη και Στάικο Βεργέτη, που έδωσαν το «παρών».

Ο σύλλογος έκοψε την πίτα και το φλουρί κέρδισε το τμήμα ακαδημιών ποδοσφαίρου, λαμβάνοντας ως δώρο χρηματικό έπαθλο. Στη συνέχεια, οι πρόεδροι των Δ.Ε. και οι έφοροι των τμημάτων προχώρησαν σε βραβεύσεις και απολογισμούς για τα τμήματα του συλλόγου.

Βραβεύσεις

Από τον Ερασιτέχνη βραβεύτηκαν οι Νίκος Αδαμάσογλου και Γιάννης Γιαννουρής.

Από την κολύμβηση βραβεύτηκαν οι κολυμβητές που κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα age group το 2019.

Παίδες

Κοντοβάς Γιάννης

Αναστασάκης Δημήτρης

Μιαρίτης Αλέξανδρος

Γκέκας Λάζαρος

Ιωαννίδης Ιωάννης

Καλαμπούκας Νίκος

Ευθυμίου Παντελής

Κορασίδες

Χατζηεφραιμίδου Μαρία

Τσαλούχου Χαρούλα

Ξενιτοπούλου Καλλιόπη

Μεριστούδη Βάϊα

Κασαπλέρη Βικτώρια

Κοττά Σταυρούλα

Χατζηεφραιμίδου Σταυρούλα

Χατζηεφραιμίδου Μαρίνα

Γελαδάρη Στεφανία

Ακριβούση Σταματία

Αράμπογλου Κωνσταντίνα

Παμπαίδες α’

Λιάκος Ιωάννης

Λουκάκης Θωμάς

Σδράλλης Απόστολος

Χασιώτης Κωνσταντίνος

ΠαγκορασιδεΣ Α’

Ιωαννίδη Ευτυχία

Κοττά Χρύσα

Κουτίνα Σοφία

Καραλή Μαγδαληνή

Ποδαρά Ελένη

Σούμπαση Κατερίνα

Χαρίτου Νικολέτα

Χαρίτου Κωνσταντίνα

Παμπαίδες β’

Ιωαννίδης Γεώργιος

Θεοδοσόπουλος Ιωάννης

Κουκουσέλης Νικόλαος

Κοντοβάς Απόστολος

Στύλας Χρήστος

Στύλας Τάσος

Παγκορασιδες Β’

Αντωνίου Βαρβάρα

Γκέκα Σοφία

Βενέτη Εβελίνα

Ανδρών

Λάιος Θεόδωρος

Προπονητές

Αδαμόπουλος Δημήτρης

Βλιώρας Αχιλλέας.

Από την ακαδημία ποδοσφαίρου βραβεύτηκε ο Γιώργος Κοζάκης, ο οποίος μάλιστα πρόσφερε στον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου Στάικο Βεργέτη την μπάλα με την οποία έπαιξε η ομάδα στα Ψαχνά Ευβοίας κερδίζοντας την άνοδο στη Super League. Από τον στίβο βραβεύτηκαν οι Κατερίνα Κόκκαλη (2η στο τριπλούν στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα στα Ιωάννινα), Ανδρομάχη Βελέντζα (3η στα 80μ. εμπόδια στις παγκορασίδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καβάλας), όπως και οι προπονητές του τμήματος Παρασκευόπουλος Παύλος, Βλαχάβας Αποστόλης, Αηδονίδου Δήμητρα, Σκουργιά Ελένη, Κολλυμένου Βασιλική για την δεκαετή προσφορά τους στον σύλλογο. Από το βόλεϊ βραβεύτηκαν οι Δήμητρα Σταμοπούλου και Μπάμπης Περιβολάρης. Από την ποδηλασία βραβεύτηκαν οι χορηγοί που βοήθησαν στην έναρξη του τμήματος ποδηλασίας για τη διετία 2019 – 2020. Επίσης βραβεύτηκαν οι τέσσερις αθλητές Κωνσταντίνος Σκαλίμης, Στέργιος Τζήμος, Βαγγέλης Μπέρμπερης και Λάζαρος Λαζάρου, που είχαν καταταγεί στην 3η θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα αγωνίσματα αντοχής και ομαδικής χρονομέτρησης το 1989 στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, από την υδατοσφαίριση βραβεύτηκε ο Χάρης Μαγκιώρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου