ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πλήγμα με Γκαρσία στη Νίκη

πλήγμα-με-γκαρσία-στη-νίκη-227912

Κακά μαντάτα έμελλε να φέρει στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου ο τραυματισμός του Λούκας Γκαρσία στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, αφού ο Αργεντινός μέσος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο ιθύνων νους στη μεσαία γραμμή των κυανόλευκων αντικαταστάθηκε στο 15ο λεπτό από τον Μπαταγίνι και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαγνώστηκε με θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τρεις εβδομάδες τουλάχιστον.

Εάν όλα πάνε καλά στην αποθεραπεία του, ο Γκαρσία χάνει τα παιχνίδια με Ιάλυσο, Αιγάλεω και Ιωνικό και ίσως επιστρέψει στον αγώνα με τον Διαγόρα, μία αγωνιστική πριν από το ντέρμπι του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Σίγουρα ο τραυματισμός του αποτελεί σοβαρό πλήγμα, δένοντας τα χέρια του Στάικου Βεργέτη, που πλέον θα πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω σε μία θέση που ο Γκαρσία, προσέφερε κάτι περισσότερο από «φαντασία» στο παιχνίδι των κυανόλευκων, μιας και τα ελεύθερα χτυπήματα του είχαν και ουσία, σκοράροντας με φάουλ κόντρα σε Καβάλα και Τρίκαλα.

Για το ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιάλυσο, η τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου θα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στους Γιώργο Ιορδανίδη και Σάββα Κυριακίδη, με τον πρώτο να επιστρέφει από τιμωρία και τον δεύτερο να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αντίθετα εκτός θα είναι, έχοντας συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ο Σωτήρης Μπαλάφας και ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο. Στη χθεσινή επιστροφή στις προπονήσεις μετά το διπλό στην Καλαμάτα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε λόγω ενοχλήσεων ο Βασίλης Βοσνιάδης.

Ευχαρίστησε την Καλαμάτα

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαρίστησε την ΠΑΕ Καλαμάτα για τη φιλοξενία στο γήπεδο Παραλίας την περασμένη Κυριακή στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Καλαμάτα για τη φιλοξενία της στην αποστολή της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της μεταξύ μας αναμέτρησης το μεσημέρι της Κυριακής, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και της εύχεται καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Συνεχάρη Νίκη και Βεργέτη ο Βούζας

Στην ανωτερότητα της Νίκης Βόλου υποκλίθηκε ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Καλαμάτας Βασίλης Βούζας, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα υπέβαλε την παραίτησή του. Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Καταρχήν πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Βεργέτη και στην ομάδα του για τη νίκη που πέτυχε.

Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο της Καλαμάτας εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος και εγώ από την πλευρά μου θέλω να πω ότι έχω θέσει στη διοίκηση της ομάδας την παραίτησή μου.

Οσον αφορά στο παιχνίδι ήταν νευρικό με μονομαχίες, η ομάδα της Νίκης έκανε δύο τελικές, μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ και θεωρώ το πέναλτι δεν είναι σωστή απόφαση του διαιτητή αλλά δεν θα έπαιζε κανέναν ρόλο. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σίγουρα θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο όταν προσαρμοστούν. Θέλει υπομονή και στήριξη από τον κόσμο. Δεν μπορέσαμε να αναπτυχθούμε, παρ’ όλο που βάλαμε και δύο επιθετικούς, δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε την αντίπαλη ομάδα, νομίζω δεν δικαιούμαστε κάτι από το παιχνίδι. Δεν μπορείς να ζητάς κάτι παραπάνω όταν δεν κάνεις ευκαιρίες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου