ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με υπογραφή Ροχάνο πέρασε από την Καλαμάτα η Νίκη

με-υπογραφή-ροχάνο-πέρασε-από-την-καλα-231612

Με δύο γκολ του Αργεντινού Αντόνιο Ροχάνο η Νίκη Βόλου πέρασε νικηφόρα από την Καλαμάτα κερδίζοντας με 2-0 για την 16η αγωνιστική της Football League και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, κατακτώντας το δεύτερο φετινό διπλό.

Μετά την νίκη στην Ηγουμενίτσα επί του Θεσπρωτού, η Νίκη ανάγκασε σε ήττα, κρατώντας τη στην τελευταία θέση την ομάδα της Καλαμάτας, σκοράροντας δύο φορές στο β’ μέρος, με τον Ροχάνο να βρίσκει δίχτυα στο 58’ κι αφού είχε προηγηθεί διπλό δοκάρι του Κρουθ, αλλά και στο 84’ με πέναλτι που πήρε ο ίδιος, φθάνοντας πλέον τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα.

Παρά την ατυχία της αναγκαστικής αλλαγής στο πρώτο τέταρτο του Λούκας Γκαρσία, οι κυανόλευκοι είχαν τις λύσεις και επέστρεψαν με τους τρεις βαθμούς για να ανέβουν έτσι στην 4η θέση και στους 25 βαθμούς, αλλά και στο -4 από την προνομιούχο 2η θέση.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΝΙΚΗ 0-2

Football League – 16η Αγωνιστική

Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Σκόρερ: 58’, 84’ Ροχάνο

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Κολλιάκος, Σταυρόγλου (Αθηνών)

Κίτρινες: 13’ Μπαλάφας, 45+2’ Στεφανάκος, 45+3’ Μπιτσάκος, 78’ Καμπαγέρο, 82’ Χριστοφιλέας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Ζαχαρόπουλος (54’ Ιντρίσι), Πέεφ (71’ Οσμάναγκιτς), Μπουσμπίμπα, Στεργίδης (64’ Αποστολόπουλος), Νατσιόπουλος, Ηλιόπουλος

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Κάρδαρης, Καμπαγέρο, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ (88’ Κ. Κυριακίδης), Γκαρσία (13’ Μπαταγίνι), Κρουθ (66’ Βοσνιάδης), Ροχάνο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου