ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνησε για… νέα νίκη

ξεκίνησε-για-νέα-νίκη-280993

Τους 12 βαθμούς έφτασε αισίως η Νίκη Βόλου μετά το πέρας και της 10ης αγωνιστικής της Football League και την ερχόμενη Κυριακή θα δώσει το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά τον θρίαμβο επί της Καβάλας και το τελικό 2-0 οι κυανόλευκοι πανηγύρισαν για δεύτερη φορά επί ημερών Στάικου Βεργέτη και την Κυριακή θέλουν να πιστεύουν πως το καλό… θα τριτώσει, με αντίπαλο αυτή την φορά τον Ασπρόπυργο.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. με την ομάδα να αρχίζει από χθες την προετοιμασία της προτελευταίας εντός έδρας υποχρέωσης για το 2019, μιας και μετά θα ακολουθήσει η έξοδος στη Βέροια και η επιστροφή για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Εκεί η Νίκη την Κυριακή βλέπει σαν μονόδρομο την κατάκτηση των τριών βαθμών, θέλοντας να ξεπεράσει τον ερχόμενο της αντίπαλο, ο οποίος έχει 14 βαθμούς μαζί με ακόμη τρεις ομάδες, που είναι οι Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας και Ολυμπιακός Βόλου.

Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν και πάλι πάνω από τη ζώνη του… υποβιβασμού και την όρεξη τους μεγαλώνει η επιστροφή ποδοσφαιριστών, που δεν υπολογίζονταν το περασμένο Σάββατο. Συγκεκριμένα, οι Βοσνιάδης, Παγώνης και Ντομίνγκεθ προπονήθηκαν χθες κανονικά μετά το ρεπό της Δευτέρας και από σήμερα αναμένεται να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς και ο Τσιώλης, ενώ ο Καμπαγέρο θα συνεχίσει όπως έκανε και χθες το ατομικό του πρόγραμμα.

Ολοι πλέον στο κυανόλευκο στρατόπεδο περιμένουν τη συνέχεια με ακόμη πιο θετικό μάτι, έχοντας ως βάση τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στα οποία η Νίκη είναι αήττητη και μάλιστα έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα, στην πρεμιέρα του Βεργέτη στη Ρόδο και στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα στο τελικό 1-1.

Η 11η «στροφή» της Football League

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Football League έχει ως εξής:

Σάββατο (7/12)

Καλαμάτα – Τρίκαλα (ΕΡΤ3)

Κυριακή (8/12)

Καβάλα – Ιωνικός (ΕΡΤ3)

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Βόλου

Ο.Φ. Ιεράπετρας – Θεσπρωτός

Τρίγλια – Διαγόρας

Ιάλυσος – Βέροια

Νίκη Βόλου – Ασπρόπυργος

Ηττήθηκε η Κ17

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η ομάδα Κ-17 της Νίκης Βόλου από την αντίστοιχη των Τρικάλων, στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής Βόλου, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των «μικρών» της Football League. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Σκαρλέας (28’), Γκοβίνας (35’), Ρόκας (60’) και Ντάσκας (73’). Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους νεαρούς αθλητές, το επόμενο Σαββατοκύριακο, κόντρα στη Βέροια, εκτός έδρας.

Νίκη Βόλου Κ-17: Φώτο, Τσαρέλλας, Κουμπουρλής, Ιωάννου, Κουτσούκης, Βλάχος, Σταΐδης, Αλεξάνδρου, Αγόρος, Αναγνώστου, Γκινίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζάχος, Πανταζής, Ιμεράι, Πέτρου, Γιβρόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου