ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στάικος Βεργέτης: «Τα παιδιά ξεχείλιζαν από πάθος»

στάικος-βεργέτης-τα-παιδιά-ξεχείλιζ-300635

Υπό τις οδηγίες του Στάικου Βεργέτη η Νίκη Βόλου κατάφερε να επιστρέψει και πάλι στις νίκες μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, κερδίζοντας με 2-0 τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τα γκολ των Τσιώλη στο 52’ και Κρουθ στο 75’ ήταν εκείνα που έκριναν το Βολιώτικο κλάσικο, ωστόσο στοιχεία όπως το πάθος υπερκάλυψαν τις αδυναμίες των κυανόλευκων σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προπονητή τους.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Νεάπολη, ο τεχνικός από την Αρκαδία επεσήμανε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου: «Αγωνιστήκαμε ψυχωμένα κι εκεί νομίζω ήταν η διαφορά, έναντι του αντιπάλου. Πηγαίναμε πιο δυνατά στις διεκδικήσεις, ήμασταν πρώτοι στην μπάλα, πήραμε πολλές δεύτερες μπαλιές και τα παιδιά ξεχείλιζαν από πάθος. Αυτό είναι ένα στοιχείο, το οποίο υπερκαλύπτει όλες τις αδυναμίες και απουσίες που μπορεί να έχει μία ομάδα.

Να απευθύνω τα εύσημα και στον κόσμο μας, ο οποίος ώθησε τα παιδιά, υποστήριξε την προσπάθειά τους και τα βοήθησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που έχω να αναφέρω είναι, ότι οι ποδοσφαιριστές τις δέκα μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα υλοποιούν 100% το πλάνο αγώνα που σχεδιάζουμε. Το ίδιο έγινε την περασμένη αγωνιστική στη Ρόδο με τον Διαγόρα, το ίδιο και σήμερα (σ.σ. Σάββατο) με τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να συνεχίσουμε με χαμηλά το κεφάλι, γιατί έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας. Να ευχηθώ στον Ολυμπιακό Βόλου καλή συνέχεια. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει κάνει μία εξαιρετική προσπάθεια. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ερχόταν στο παιχνίδι με πολύ καλή ψυχολογία και σε καλό μομέντουμ, γεγονός που θα μας δυσκόλευε ακόμα περισσότερο». Κατόπιν μίλησε για τα εξής θέματα:

Για την αλλαγή εικόνας στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Σχεδιάζουμε ένα πλάνο αγώνα, τόσο σε φάση άμυνας, όσο και σε φάση επίθεσης. Στις δύο αγωνιστικές που είμαι εγώ προπονητής οι ποδοσφαιριστές το έχουν υπηρετήσει 100%. Δίνουμε κάποιες κατευθύνσεις στην προπόνηση, τα παιδιά ακούν και εφαρμόζουν σωστά τις οδηγίες.

Ηρθα σε μία ομάδα, η οποία ξεκίνησε πολύ αργά προετοιμασία. Οι άνθρωποι της Νίκης έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Η ομάδα ήταν σε πολλά πράγματα πίσω και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Αυτό μας επιβαρύνει και στα πρώτα της παιχνίδια η Νίκη ήταν λίγο ανέτοιμη. Πιστεύω, όμως, ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ μας».

Για την παρουσία του Τσιώλη στον άξονα και αν ήταν το κλειδί της αναμέτρησης: «Ο Τσιώλης μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις το ίδιο καλά. Τον θυμάμαι όταν ήταν πιο νεαρός και αγωνιζόταν στην Ακαδημία του Αστέρα κι εγώ ήμουν στην πρώτη ομάδα που έπαιζε στον άξονα. Ηταν ιδιαίτερα αποδοτικός. Επαιξε στον άξονα λόγω και των απουσιών που είχαμε, αλλά και για το ότι γνώριζα ότι μπορούσε να ανταποκριθεί με επιτυχία στη θέση αυτή».

Για το πως τον υποδέχθηκε ο κόσμος και τη στήριξη που έδωσε στην ομάδα του: «Σε κανένα μήνα θα μας… βρίζουν. Δώσαμε χαρά στον κόσμο, ο οποίος περίμενε αυτό το παιχνίδι. Εμείς ως επαγγελματίες περνάμε την εβδομάδα οργανώνοντας το παιχνίδι που έρχεται και αυτό κάναμε. Μακάρι να ήμασταν σε θέση να φιλοξενούμε στο γήπεδο φιλάθλους και των δύο ομάδων και η ατμόσφαιρα να είναι απολαυστική. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο Βόλο, αλλά σε όλη την Ελλάδα».

Τέλος, αναφορικά με τον τραυματισμό του Γκαρσία σχολίασε: «Δέχτηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο γόνατο. Πιστεύω, όμως, να μην είναι κάτι σοβαρό».

Ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Νίκης, Μάνος Αποστολίδης σχολίασε μετά το φινάλε:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι, με εμάς να είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική και θέση και ο Ολυμπιακός να προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο, ήταν μία νίκη ψυχολογίας και γοήτρου αλλά και για να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να δείξουμε ότι τα πρώτα παιχνίδια ήταν μία κακή παρένθεση. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Η αξία της νίκης μας είναι μεγάλη και λόγω του αντιπάλου ο οποίος ήταν πολύ καλός και δουλεμένος σαν σύνολο. Συγχαρητήρια και στον Σούλη Παπαδόπουλο για τα όσα έχει κάνει από την μέρα που είναι στον Ολυμπιακό. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που μας έδωσε ώθηση και μας έβαλε στον παλμό του ντέρμπι, και χαίρομαι που δώσαμε μία χαρά μετά από τόσες πίκρες».

Blue Club: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης και το BlueClubμε ανακοίνωση του σχολίασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ανανεώνοντας το ραντεβού στην κερκίδα για το ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες μπάσκετ της πόλης. Η ανακοίνωση: «11 ψυχωμένα λιοντάρια μάτωσαν τη φανέλα, στην κυριολεξία πάτησαν την ομάδα των τσιρότων και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη…

Ναι! Αυτή είναι η ΝΙΚΗ!!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Συνεχίζουμε δυνατά όλοι μαζί σαν μια γροθιά!

Υγ1: Τελικά όπως αποδείχτηκε, μέσα στις μπλε συσκευασίες τα κοτόπουλα ήταν κόκκινα.. Καλή χώνεψη..

Υγ2: Το επιδόρπιο θα δοθεί την άλλη Κυριακή στο κλειστό..

Υγ3: Γιαννάρα περαστικά και σύντομα κοντά μας.

BLUE CLUB Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ 1985 – ΘΥΡΑ 3».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου