ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τη δύναμη του κόσμου …η Νίκη

με-τη-δύναμη-του-κόσμου-η-νίκη-304186

Επιστροφή στις νίκες είναι το σύνθημα της Νίκης για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι έδρας με το νέο προπονητή Στάικο Βεργέτη που στο λίγο διάστημα έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά προς το καλύτερο στην ομάδα και τους παίκτες να καλούνται να το βγάλουν και στο γήπεδο…

Ενα από τα μεγάλα υπέρ της Νίκης για το αυριανό ντέρμπι είναι ο κόσμος της που όπως πάντα έτσι και τώρα θα είναι δίπλα στην ομάδα πιστεύοντας και στην ανάκαμψη. Μάλιστα τη στήριξη και τη δυναμική του κόσμου θα τη νιώσουν οι παίκτες της Νίκης στη σημερινή τελευταία προπόνηση της Νίκης πριν το ντέρμπι που θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους… Η σημερινή τελευταία προπόνηση για τη Νίκη Βόλου θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Στάδιο της Νεάπολης. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών και αναμένεται να τους ζητήσουν τη νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου.

Αγωνιστικά ο προπονητής Στάικος Βεργέτης ενώ βλέπει να επιστρέφει ο Λούκας Γκαρσία δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ιορδανίδη και Μπαλάφα ενώ απών θα είναι και ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ που στον αγώνα με τον Διαγόρα «κληρονόμησε» ένα κάταγμα στα πλευρά. Ολοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του τεχνικού της Νίκης που θέλει να συνδυάσει την πρώτη του εντός έδρας παρουσία του στον πάγκο της ομάδας με μία νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Στο αυριανό ντέρμπι θα υπάρχουν μόνο φίλαθλοι των «κυανολεύκων», καθώς είναι οι γηπεδούχοι στο ματς. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, καθώς και σήμερα Παρασκευή θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου του στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ 2019-2020, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ώρα 15.00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Λόγω του περιορισμένου αριθμού διάθεσης εισιτηρίων και της μικρής χωρητικότητας της έδρας μας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης αποκλειστικά από της Θύρα 1, καθώς από τη Θύρα 2, για λόγους ασφαλείας, δικαίωμα εισόδου κι εξόδου θα έχουν μόνο οι αποστολές των δύο ομάδων, οι αξιωματούχοι του αγώνα και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν ειδησεογραφικά το παιχνίδι. Το εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φιλάθλους μας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1.30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα είναι ανοικτές και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

Οσον αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, θα υπάρξει προπώληση και σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, το πρωί, από τις 10.00, μέχρι τις 13.00, από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και το απόγευμα από τα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής, στην οδό Μαιάνδρου, δίπλα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», από τις 17.30 μέχρι και τις 20.30.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας κι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου».

Blue Club: Εμείς τη φωνή, εσείς την ψυχή

Μία εικόνα χίλιες λέξεις αναφέρει η ανακοίνωση του Blue Club, έχοντας ως φωτογραφία ένα πανό που έχει εμφανιστεί σε κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας και καλεί τους ποδοσφαιριστές να ποτίσουν τις φανέλες τους με ιδρώτα και αίμα. «Εμείς τη φωνή, εσείς την ψυχή» επίσης αναφέρουν οι οργανωμένοι απευθυνόμενοι στους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση: «Επειδή μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, εμείς οι ΝΙΚΙΩΤΕΣ θα βάλουμε τη φωνή να ακουστούμε σ’ όλη τη Μαγνησία και όχι μόνο, εσείς οι ποδοσφαιριστές την αξία σας και την ψυχή σας.

Ραντεβού στην κερκίδα της Νεάπολης το Σάββατο 16/11/2019.

Λέσχη φίλων ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3».

Blue Angels: Ματώστε τις φανέλες και κερδίστε!

Να ματώσουν τις φανέλες και να κερδίσουν τον αγώνα με τον «συμπολίτη» προτρέπουν τους παίκτες της Νίκης Βόλου, οι Blue Angels. Η ανακοίνωση: «Το Σάββατο η ομάδα μας παίζει κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι στον φιλοξενούμενο της πόλης, είναι ένα παιχνίδι που θα παίξουμε για την ιστορία μας. Απαιτούμε από τους παίκτες την ανάλογη σοβαρότητα και θέλουμε να δούμε 11 ματωμένες φανέλες μέσα στο γήπεδο, να παίξουν με τσαμπουκά και πάθος και να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Εμείς θα είμαστε εκεί δίπλα τους ο 12ος παίκτης με φωνή και τραγούδι!

Το ραντεβού μας θα είναι το Σάββατο στης 13:00 στην «κλούβα», όπου από εκεί θα γίνει πορεία προς το γήπεδο της Νεάπολης.

ΝΙΚΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

BLUE ANGELS 1994».

Ο Μπαΐλης διαιτητής

Με το αυριανό ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στη Football League. Στο ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό το οποίο θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στο Στάδιο της Νεάπολης διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλαος Μπαΐλης του Συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας, ενώ στο Καβάλα – Καλαμάτα ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Ξάνθης).

Ο 29χρονος ρέφερι Νίκος Μπαΐλης από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας έχει «σφυρίξει» συνολικά 25 ματς της Γ’ Εθνικής, 5 της Football League και ένα της S.L.2. Ο Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας) ορίστηκε στο Τρίκαλα – Αιγάλεω και ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) στο Ασπρόπυργος – Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Ολα τα ματς ξεκινούν στις 15.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Σάββατο (16/11)

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Κυριακή (17/11)

Τρίκαλα-Αιγάλεω

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Μανός (Λάρισας)

4ος: Αγγελούδης (Λάρισας)

Ιωνικός-Διαγόρας

Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

4ος: Ευθυμίου (Αθηνών)

Βέροια-Θεσπρωτός

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Κορώνας (Πειραιά)

4ος: Μιχούλιας (Μακεδονίας)

Ασπρόπυργος-Ο.Φ. Ιεράπετρας

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Κοττορός (Δωδεκανήσου)

4ος: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Ιάλυσος-Τρίγλια

Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Καραλής (Ηλείας)

4ος: Γιαννούκας (Δωδεκανήσου)

Καβάλα-Καλαμάτα

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Κηλικιώτης (Ξάνθης), Γκιόση (Θράκης)

4ος: Τακίδης (Κιλκίς)

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου