ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Από σήμερα στην Κρήτη η Νίκη Βόλου

από-σήμερα-στην-κρήτη-η-νίκη-βόλου-351988

Για την Κρήτη αναχωρεί σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου, προκειμένου να δώσει συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League μεθαύριο Κυριακή στις 3μ.μ., φιλοξενούμενη από τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα κόντρα στον Θεσπρωτό, η προετοιμασία της ομάδας του Ισαάκ Χοβέ συνεχίστηκε και χθες, ωστόσο τα προβλήματα δεν σταματούν για τον Ισπανό τεχνικό. Ο Σάββας Κυριακίδης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε κόντρα στην ομάδα της Ηγουμενίτσας, θα παραμείνει εκτός υποχρεώσεων, μην έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα – τράβηγμα, που είχε υποστεί την περασμένη Παρασκευή.

Χθες Πέμπτη, η ομάδα προπονήθηκε το πρωί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και τελευταίο «θύμα» ήταν ο 24χρονος αμυντικός Βασίλης Βοσνιάδης, ο οποίος ένιωσε ένα τσίμπημα στον προσαγωγό και αποχώρησε στην αρχή της προπόνησης, αλλά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή με την κατάσταση του να εξετάζεται μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αντίθετα σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Λούκας Γκαρσία, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από την αρχή στον μεθαυριανό αγώνα.

Η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα με λεωφορείο από τον Βόλο, θα μεταβεί στο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί θα βρεθεί στην Κρήτη, πραγματοποιώντας προπόνηση – χαλάρωμα το Σάββατο στο γήπεδο της Ιεράπετρας.

«Ιταλός» ο Καμπαγέρο, αλλά…

Από την ιταλική ομάδα της 4ης κατηγορίας Αουντάτσε Τσερινιόλα ανακοινώθηκε ο Σεμπέστιαν Καμπαγιέρο, αλλά η Νίκη δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα, διαθέτοντας την μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή. Εάν η Νίκη δεν καλυφθεί οικονομικά από τους Ιταλούς τότε ο πρώην μέσος του ΝΠΣ Βόλος δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα που παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα.

Με Αιολικό στο Κύπελλο

Ο Αιολικός επικράτησε της Κορίνθου με 2-0 για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προχθές Τετάρτη στη Μυτιλήνη. Πλέον, η Νίκη Βόλου μετά και το αποτέλεσμα, καλείται να ταξιδέψει στο νησί του Αιγαίου για την 3η φάση του θεσμού, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στη συνέχεια ως γηπεδούχος τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η αναμέτρηση της Μυτιλήνης ορίστηκε στις 16 Οκτωβρίου από την ΕΠΟ.

Σφυρίζει ο Μαρόπουλος

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της Football League όρισε χθες η ΕΠΟ και στην Κρήτη θα βρεθεί ο Νικόλαος Μαρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του στην αναμέτρηση ΟΦΙ-Νίκη Βόλου θα είναι οι Αντώνης Αναστασάκης (ΕΠΣ Χανίων) και Γιώργος Πετρίδης (ΕΠΣ Χίου). Ο Μανώλης Μανδαλενάκης θα είναι ο 4ος από το Ηράκλειο και παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Μοιραδωράκης από την ΕΠΣ Πειραιά. Ο Μαρόπουλος έχει σφυρίξει μία φορά τη Νίκη Βόλου στο παρελθόν και συγκεκριμένα την περσινή αγωνιστική περίοδο διηύθυνε τον αγώνα Οικονόμος Τσαριτσάνης – Νίκη Βόλου 0-0, όταν για τους κυανόλευκους είχαν τιμωρηθεί μετά το φινάλε οι Ρόβας και Ντινιωτάκης, σε ένα παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο…

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο (5/10)

15:00 Καβάλα-Αιγάλεω

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)

Βοηθοί: Διαμάντης (Έβρου), Τερζόπουλος (Έβρου)

4ος: Σαφούρης Αργυρόπουλος (Σερρών)

Κυριακή (6/10)

15:00 Καλαμάτα-Ιάλυσος

Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Ψύλλος (Λέσβου)

4ος: Αυγερινός (Αρκαδίας)

15:00 Ο.Φ. Ιεράπετρας-Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Πετρίδης (Χίου)

4ος: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου)

15:00 Ολυμπιακός Βόλου-Βέροια

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Κορώνας (Πειραιά)

4ος: Παραδεισόπουλος (Πιερίας)

16:00 Τρίγλια-Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κοττορός (Δωδεκανήσου), Κουκούμης (Καβάλας)

4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

16:00 Θεσπρωτός-Ιωνικός

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Στάικος (Λάρισας)

4ος: Τζόβας (Ηπείρου)

16:00 Διαγόρας-Τρίκαλα

Διαιτητής: Γκαμάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου)

Παρουσιάζεται και η ομάδα μπάσκετ

Μετά την παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης Βόλου, εκδήλωση θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη και η ομάδα μπάσκετ των κυανόλευκων. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση – πρόσκληση αναφέρει: «Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο στην παρουσίαση των επισήμων εμφανίσεων της ομάδας μας για τη σεζόν 2019-2020. Η εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο εστίασης «Καναράκια» την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 13:00. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του νέου ρόστερ και των χορηγών που στηρίζουν την ομάδα τη φετινή χρονιά και θα τιμηθούν η ανδρική ομάδα μπάσκετ της σεζόν 1983 – 1984, ο διεθνής διαιτητής Χάρης Καρακατσούνης, καθώς επίσης κι άτομα που έχουν βοηθήσει τον Σύλλογο και το τμήμα όλα αυτά τα χρόνια.

Σας περιμένουμε όλους…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου