ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με πιστοποιητικό συμμετοχής η Νίκη …στη σέντρα!

με-πιστοποιητικό-συμμετοχής-η-νίκη-σ-358545

Μπορεί να έχει πολύ λίγα φιλικά ματς προετοιμασίας, μπορεί να άργησε να γίνει ομάδα αλλά η Νίκη Βόλου είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Football League υποδεχόμενη στη Νεάπολη (16.00) τον Θεσπρωτό …έχοντας εξασφαλίσει και το πιστοποιητικό!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με απόφαση της Ε.Ε.Α. κατά τη συνεδρίασή της την 26η Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League…

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες των ανθρώπων της, κατάφερε να εξασφαλίσει πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα της ομάδας μας, καθώς όλη η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε ασυνήθιστα μικρό χρονικό διάστημα, δίχως να μας δοθεί καμία χρονική παράταση. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους αρμόδιους φορείς που συνέβαλαν στην υλοποίηση της σημαντικότατης αυτής διαδικασίας».

Για το κυριακάτικο πρώτο ματς παντός δεν λείπουν τα προβλήματα καθώς εκτός από την σίγουρη απουσία Λίτσιου λόγω του τραυματισμού του (κάκωση έσω πλαγίου) φαίνεται ότι υπάρχει θέμα Καμπαγέρο στη Νίκη και η απουσία του από την προχθεσινή παρουσίαση της ομάδας δεν φαίνεται να προέκυψε την τελευταία στιγμή και οι προσωπικοί λόγοι για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν θέλει να μείνει στον Βόλο αλλά να αγωνιστεί στην Ιταλία! Άλλωστε τις τελευταίες μέρες δεν μετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν είχε ακόμη συμβόλαιο φαίνεται πως βρήκε κάτι καλύτερο το μέλλον του στη Νίκη κρίνεται κάτι παραπάνω από αβέβαιο αλλά με τη βολιώτικη ομάδα …να έχει λόγο!

Ο Σεμπαστιάν Καμπαγέρο άλλωστε σε συνδυασμό με τον Λούκας Γκαρσία, αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά, προσθέτοντας αδιαμφισβήτητη ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και η αποχώρηση του ενός Αργεντινού αποδυναμώνει το ρόστερ της Νίκης.

Το ρόστερ άλλωστε όπως παρουσιάστηκε -και με το νούμερο της φανέλας του κάθε ποδοσφαιριστή – έχει ως εξής:

30. Μάνος Αποστολίδης

1. Κώστας Παπαδόπουλος

19. Κώστας Καρακώστας

2. Τάσος Παγώνης

3. Σάββας Κυριακίδης

16. Κώστας Κυριακίδης

33. Βασίλης Βοσνιάδης

4. Γιάννης Βοσκόπουλος

5. Μανώλης Αλιατίδης

13. Αλέξανδρος Μπιτσάκος

25. Σωτήρης Μπαλάφας

21. Αποστόλης Τσιώλης

10. Γιώργος Ιορδανίδης

8. Τζόρνταν Ντομίνγκεθ

20. Άλεξ Κρουθ

11. Βαγγέλης Λίτσιος

7. Κώστας Καρβούνης

22. Λούκας Γκαρσία

14. Γκιγιέρμο Μασκουνιάν

9. Δημήτρης Καπός

19. Αντόνιο Ροχάνο

Με τον Θεσπρωτό

Από εκεί που τέλειωσε στη Γ΄ Εθνική αρχίζει και στη Football League η Νίκη υποδεχόμενη τον Θεσπρωτό από τον οποίο έχασε σε διπλό μπαράζ:

5/5/19: Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας 0-1 (28’Κωνσταντίνου) και 12/5/19: Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας – Νίκη Βόλου 2-0 (43’, 86’ Μπίκας)

Σε 6 συναντήσεις Γ΄ Εθνικής στο παρελθόν η Νίκη με τον Θεσπρωτό είχε 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα και την τελευταία περίοδο που συναντήθηκαν σε πρωτάθλημα οι κυανόλευκοι κέρδισαν και τα δυο ματς:

2/10/16: Νίκη – Θεσπρωτός 1-0 (59’ πέν. Μαρ. Παπαδόπουλος)

12/2/17: Θεσπρωτός – Νίκη 0-3 (12’Κορέτα, 52’Πετράκος, 79’Μέτσε)

Ομως την περίοδο 15-16 στο πρωτάθλημα 10/4/16 η Νίκη με προπονητή στον πάγκο τον Ηλία Σορώκο είχε προηγηθεί 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ιορδανίδη, αλλά ο Θεσπρωτός πήρε το 1-1 ισοφαρίζοντας στο 77’με τον Κερμενίδη, ενώ στην Ηγουμενίτσα 29/11/15 η Νίκη είχε χάσει 2-0.

Πιο παλιά σε πρεμιέρα Γ΄ Εθνικής (5/9/99) η Νίκη με προπονητή τον Βαγγέλη Βουρούκο σε ένα συγκλονιστικό ματς στην Ηγουμενίτσα πήρε ισοπαλία με τον Γιώργο Διάκο να ισοφαρίζει στο στις καθυστερήσεις σε 4-4 (31’ Σπ. Δημόπουλος, 39’, 90’ Ταχίρι, 47’ Καμίτσης- 28’, 36’ Κόφφας, 62’ Πέτρου, 94’ Διάκος), ενώ στη Ν. Ιωνία (9/2/2000) ο Θεσπρωτός πήρε ισοπαλία 1-1 (27’ Ι.Παναγιώτου -28’ Ντιμιτρόφ).

Πάντως την περίοδο 2000-2001 στην τότε Δ΄ Εθνική η Νίκη ήταν σαρωτική απέναντι στον Θεσπρωτό. Κέρδισε στην Ηγουμενίτσα 1-3 (80΄Μοναχός-4’, 71΄Φασουράκης, 44΄ Ι. Παναγιώτου) και στον Βόλο πέτυχε ένα από τα μεγαλύτερα σκορ κερδίζοντας 13-0! (8’, 12’, 70’, 81’ Παφλιάς, 17΄Κάιας, 22΄Ρουμελιώτης, 25’, 38’ Τσέροβιτς, 51’, 55’ Ψαρόμπας, 67’, 83’ Ζιώγας, 90΄Λαΐτσος).

Ο Γιουματζίδης στην πρεμιέρα

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Θεσπρωτό που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης Βόλου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 4μ.μ., θα διευθύνει ο Μελέτιος Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Αθανάσιο Δέλλιο (Πέλλας) και Κωνσταντίνο Βρούζο (Πιερίας).

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Βασίλειος Απόστολος Αργυρός από την ΕΠΣ Πέλλας, ενώ παρατηρητής ο Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Διαρκείας για όλους… από τη Νίκη

Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 εχει ανακοινώσει η Νίκη Βόλου, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος.

Στην ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ γίνεται γνωστό πως οι τιμές των διαρκείας ξεκινούν από τα 50 ευρώ (Blue) για τους οργανωμένους, τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές, 100 ευρώ (Basic), 120 ευρώ τα (Family – οικογενειακό πακέτο), 200 ευρώ τα Gold και 500 ευρώ τα VIP, με το γήπεδο που θα χρησιμοποιηθεί τη φετινή περίοδο να είναι αυτό της Νεάπολης. Αναλυτικά οι κατηγορίες των εισιτήριων:

Basic: 100 € Αφορά σε όλους τους ενήλικες φιλάθλους.

Blue: 50 € Αφορά στα μέλη των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ομάδας, τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά των συγκεκριμένων καρτών διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας μας, με την επίδειξη των απαραιτήτων εγγράφων:

Ανεργοι: Απαραίτητα δικαιολογητικά: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή φωτοτυπία βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Φοιτητές: Απαραίτητα δικαιολογητικά: Φοιτητική ταυτότητα σε ισχύ ή βεβαίωση σπουδών με την ταυτότητά τους.

Gold: 200 €

VIP: 500 €

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των δύο παραπάνω κατηγοριών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου της Νεάπολης και να απολαμβάνουν προνόμια κι υπηρεσίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς από την ΠΑΕ.

Family: 120 €

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέτει ως βασικό της στόχο την επιστροφή των οικογενειών στο γήπεδο και τη δημιουργία νέας γενιάς φιλάθλων. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει γονείς και παιδιά της οικογένειας, ανεξάρτητα με τον αριθμό των μελών της. Να σημειωθεί πως η έκπτωση αυτή ισχύει για κάθε παιδί-έφηβο έως 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.

Πληροφορίες: Οι αιτήσεις για την αγορά καρτών διαρκείας θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

2/10 μαθαίνει αντίπαλο για το Κύπελλο

Στις 2 Οκτωβρίου θα μάθει η Νίκη Βόλου τον αντίπαλό της για το Κύπελλο Ελλάδας και συγκεκριμένα για την 3η φάση του θεσμού. Την Τετάρτη 02/10, στις 3:00μ.μ. ορίστηκε τελικά ο αγώνας Αιολικός – Κόρινθος που εκκρεμεί από την 2η φάση, με τον νικητή να υποδέχεται σε ημερομηνία που θα οριστεί από την ΕΠΟ, την Νίκη Βόλου. Να θυμίσουμε πως ο νικητής του νέου ζευγαριού (Αιολικός ή Κόρινθος- Νίκη Βόλου) θα φιλοξενήσει στην έδρα του, τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διήμερο φιλικών στο μπάσκετ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου θα δώσει δύο πολύ δυνατούς εντός έδρας φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με ομάδες Β’ Εθνικής!

– Σάββατο 28.9 (18:00), ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

– Κυριακή 29.9 (18:00), ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας καθώς και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη, να παραβρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και να παρακολουθήσουν από κοντά δυο πολύ δυνατά παιχνίδια, καθώς η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

* Γενική είσοδος 5€ οικονομική ενίσχυση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου