ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κερδίζει τον χαμένο χρόνο και προετοιμάζεται η Νίκη

κερδίζει-τον-χαμένο-χρόνο-και-προετοι-393990

Τον χρόνο που «έχασε» περιμένοντας να μάθει την κατηγορία που θα αγωνιστεί, να
«ηρεμήσει» διοικητικά και να «φτιάξει» ανταγωνιστικό ρόστερ …φαίνεται να κερδίζει η Νίκη Βόλου που έχει ήδη 11 μέρες προετοιμασίας στην Πορταριά και την Κυριακή ίσως δώσει και το πρώτο της φιλι
κό.

Την ερχόμενη Δευτέρα η Νίκη θα επιστρέψει στη βάση της αλλά στην ουσία θα επιστρέψει και επίσημα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα αφού στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα επικυρωθεί η άνοδός της και θα ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα που αφορούν στη Football League. Η ΕΕ της θα συζητήσει την απόφαση-πρόκριμα της επιτροπής διοργανώσεων για Νίκη Βόλου και Καλαμάτα στη FL και αν δεν προκύψει κάτι δραματικό θα επικυρώσει την άνοδό τους.

Στα της προετοιμασίας της Νίκης χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από προγραμματισμένες εργομετρικές και μυοσκελετικές εξετάσεις.

Το δεύτερο σκέλος των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον γνωστό ορθοπεδικό χειρουργό Κωνσταντίνο Δημητράκα.

Το πρώτο πόρισμα κάνει λόγο για ομάδα χωρίς προβλήματα τραυματισμών και παθήσεων, πέρα από κάποιους μικροτραυματισμούς που αναμένεται να αντιμετωπιστούν πλήρως τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, από άποψη φυσικής κατάστασης, όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, δεδομένης της χρονικής διάρκειας της προετοιμασίας, μέχρι στιγμής. Τέλος, τα εργομετρικά τεστ έδειξαν πως όλη η ομάδα, στο σύνολό της, είναι ταχύτατη, γεγονός που ενθουσίασε τους ιθύνοντες της ομάδας και, ιδιαίτερα, τον Ισαάκ Χοβέ, ο οποίος, από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Βόλο και ξεκίνησε τις συζητήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ, ζήτησε ποδοσφαιριστές γρήγορους που θα ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού του.

Το απόγευμα χθες έγινε ιδιαίτερα χαλαρή προπόνηση τακτικής χωρίς δίτερμα, μόνο με κάποιες ασκήσεις, όσον αφορά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ στα θετικά ήταν η συμμετοχή του Λουκάς Γκαρσία σε όλο το πρόγραμμα, από τη μέρα που μετέβη στην Πορταριά.

Την Κυριακή η Νίκη θα αντιμετωπίσει στις 6.30μ.μ. στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, την ομάδα του Μαγνησιακού, στο πρώτο φιλικό «ξεμούδιασμα» για τους παίκτες του Ισαάκ Χοβέ.

Εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” για τη νέα χρονιά 2019 – 2020. Δίνοντας έμφαση στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των αθλητών, στην προάσπιση ευγενούς άμιλλας κι αθλητικής πειθαρχίας, οι υπεύθυνοι των ακαδημιών προσκαλούν όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στο αθλητικό κολέγιο της Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απογευματινές ώρες 5 – 7 στα γραφεία του βοηθητικού γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς», είσοδος από την οδό Πολυτεχνείου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421085311.

Φιλικό παιχνίδι για το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς δίνει το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης Βόλου με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου αύριο Σάββατο 31/8 και ώρα 18:00 στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Μεγαλώνει το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι εγγραφές στα τμήματα της ακαδημίας και στο τμήμα ενηλίκων του τμήματος ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Πληροφορίες καθημερινά στη γραμματεία του συλλόγου στα τηλέφωνα 2421085221 και 6945307109 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ακαδημία υδατοσφαίρισης

Από το τμήμα πόλο της Νίκης καλούν νέα παιδιά της Μαγνησίας …στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης να εγγραφούν και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα κάτωθι: «Οι «μπέμπηδες» της Μαγνησίας σάς προσκαλούν στην ακαδημία υδατοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια 7-15 ετών. Για να γνωρίσετε, να αγαπήσετε και να πρωταγωνιστήσετε στο άθλημα της καρδιάς σας. Σε πρότυπα μεγάλων ελληνικών και ευρωπαϊκών συλλόγων και με μηνιαία συνδρομή 25 ευρώ. Πρώτος μήνας γνωριμίας δωρεάν. Αυστηρά 40 παιδιά. Ειδικές προσφορές για μέλη του Blue Power Club της Νίκης Βόλου. Οι «μπέμπηδες» της Μαγνησίας είναι εδώ. Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά από 19.30 έως 21.00 στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας. Τηλέφωνο 6949911356».

Εγγραφές στο τμήμα στίβου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Οι εγγραφές παλαιών και νέων αθλητών κι αθλητριών γίνονται καθημερινά 18.00 – 21.00 στα γραφεία του τμήματος στο Πανθεσσαλικό. Οι αθλητές, που ήδη είναι εγγεγραμμένοι στο τμήμα, μπορούν να ανανεώσουν την εγγραφή τους και τηλεφωνικά επικοινωνώντας είτε με τον προπονητή του τμήματος, είτε με τη γραμματεία του τμήματος στα τηλέφωνα 24210-91560/6945203016 (Σοφία Νικολαΐδη). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (20 αθλητές ανά τμήμα). Οι προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020 θα αρχίσουν επίσημα για όλα τα τμήματα των ακαδημιών και της προαγωνιστικής ομάδας τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου