ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Ζωντάνεψαν» χιλιάδες αναμνήσεις με την κατεδάφιση της Θύρας 3 του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς»

ζωντάνεψαν-χιλιάδες-αναμνήσεις-με-395775

Η κερκίδα που μεγάλωσε γενιές και γενιές, που έκανε το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» να σείεται συθέμελα σε κάθε γκολ και σε κάθε επιτυχία, η ξακουστή Θύρα 3 χθες κατεδαφίστηκε.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τα έργα ανάπλασης της ιστορικής «Κλούβας» ξεκίνησαν από χθες, με τη Θύρα 3 να πέφτει «θύμα» των σχεδίων, προκειμένου η νέα κερκίδα που θα δημιουργηθεί να «χτίσει» νέες αναμνήσεις και στιγμές δόξας.

Η επέκταση του γηπέδου «Π. Μαγουλάς» είχε ως βασική προϋπόθεση την κατεδάφιση της Θύρας 3 και από χθες τα συνεργεία ξεκίνησαν την νέα εποχή, γκρεμίζοντας, αλλά και ζωντανεύοντας χιλιάδες αναμνήσεις μικρών και μεγάλων φιλάθλων της Νίκης Βόλου.

Οι εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» ξεκίνησαν μετά από τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στο πλάνο αναβάθμισης του γηπέδου η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, μεταλλικών κιγκλιδωμάτων, πλαστικών καθισμάτων, η ηλεκτρολογική εγκατάσταση και ο φωτισμός του αγωνιστικού χώρου, η αναμόρφωση της πρόσοψης του γηπέδου.

Στη θέση της Θύρας 3 θα κατασκευαστεί νέα κερκίδα, χωρητικότητας περίπου 1.300 ατόμων, ενώ όπως είναι φυσιολογικό θα επεκταθεί και ο αγωνιστικός χώρος, τόσο από την πλευρά της Θύρας 3, όσο και από τη σκεπαστή κερκίδα, προκειμένου να πληρούνται οι προδιαγραφές.

Τα έργα, που εκτιμάται ότι θα υπερβούν τις 300.000 ευρώ, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Το νέο «Παντελής Μαγουλάς» θα στεγάσει την ακαδημία της Νίκης Βόλου, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο ακόμη και σε επίσημα παιχνίδια της ΠΑΕ Νίκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου