ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τόνι Ροχάνο για την επίθεση της Νίκης

τόνι-ροχάνο-για-την-επίθεση-της-νίκης-400008

Ο Τόνι Ροχάνο έφτασε χθες στην Πορταριά για τη Νίκη Βόλου έκανε την πρώτη του ατομική προπόνηση (απ’ όπου και η φωτό) και είναι ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που όλοι ευελπιστούν να είναι η δύναμη της επίθεσης.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο 28χρονος (27/4/1991) ύψους 1.78 Αργεντινός σέντερ φορ, Αντόνιο Ραούλ Ροχάν έρχεται να ενισχύσει την επίθεση της Νίκης προερχόμενος από τη Δυναμό Τιφλίδας. Στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Γεωργίας έπαιξε 9 παιχνίδια . Ο Αργεντινός σέντερ φορ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα της πατρίδας του, τη Γυμνάσια Λα Πλάτα. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Βίγια Σαν Κάρλος και από κει στην Σπορτίβο Ιταλιάνο. Το 2015 μετακόμισε στην Βολιβία για λογαριασμό της Ρεάλ Ποτοσί όπου παρέμεινε για δύο χρόνια, πετυχαίνοντας συνολικά 24 γκολ σε 51 συμμετοχές.

Η Χάμιλτον της Σκωτίας αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με την σκωτσέζικη ομάδα σημείωσε τρία τέρματα σε 26 ματς, από τα οποία στα 14 ήταν βασικός. Η Μπούργος που μετείχε στην 3η κατηγορία της Ισπανίας ήταν η επόμενη ομάδα του Ροχάδο. 12 συμμετοχές χωρίς να καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό ήταν ο απολογισμός του Αργεντινού, πριν μεταπηδήσει στην Γεωργία και την Δυναμό Τιφλίδας.

Στη Νίκη Βόλου ποντάρουν πολύ στις ικανότητες του Αργεντινού κι ευελπιστούν πως θα αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League.

Η Νίκη πλέον έχει μπει σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα Football League και προετοιμάζεται στην Πορταριά Πηλίου με τον Ισπανό προπονητή Ισαάκ Χοβέ να βλέπει διάθεση και καθημερινά να έχει και περισσοτέρους παίκτες στην διάθεσή του.

Στην Πορταριά είναι μόλις 5 της περσινής ομάδας… πρόκειται για τους Μάνο Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Γιώργο Ιορδανίδη, Νίκο Παπαδήμα και Αποστόλη Τσιώλη, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Μανώλης Αλιατίδης, στόπερ από την Καλαμάτα, ο Βασίλης Βοσνιάδης αριστερός οπισθοφύλακας από την Δόξα, ο Σάββας Κυριακίδης, επίσης αριστερός μπακ, από την Βέροια, ο Γιάννης Βοσκόπουλος, στόπερ από την Καλαμάτα, ο Τάσος Παγώνης, δεξιός οπισθοφύλακας από τον Διαγόρα Ρόδου, ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος από την Παναχαϊκή που θα αγωνιστεί για 3η φορά με τη φανέλα της Νίκης, o Βαγγέλης Λίτσιος, επιθετικός από τα Μετέωρα και ο ομογενής από την Αυστραλία, Αντριου Παρασκευάς, που έπαιζε στην Τσεχία και στην Μπάνικ Οστράβα και ακόμη οι Ισπανοι Αλεξ Κρουθ Αλεχάνδρο Ροντρίγκεθ, Γκιγιέρμο Μασκουνιάν, Τζόρνταν Ντομίγκεζ και Αργεντινοί Σεμπαστιάν Καμπαγιέρο και Τόνι Ροχάνο.

Επίσης και οι νεαροί Γιώργος Φλώρος, Αλέκος Σεφερκόλλι, Νίκος Χατζηιωάννου, Θεόδωρος Κουκουτής, Αποστόλης Κουτσαρνάκης, Γιάννης Κουτσούκης και Κώστας Τάσσος.

Εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου

Από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” για τη νέα χρονιά 2019 – 2020.

Δίνοντας έμφαση στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των αθλητών, στην προάσπιση ευγενούς άμιλλας κι αθλητικής πειθαρχίας, οι υπεύθυνοι των ακαδημιών προσκαλούν όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στο αθλητικό κολέγιο της Νίκης Βόλου.

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απογευματινές ώρες 5 – 7 στα γραφεία του βοηθητικού γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς», είσοδος από την οδό Πολυτεχνείου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421085311.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για προπονήτριες, που θα προστεθούν στη στελέχωση του τμήματος. Θα προτιμηθούν προπονήτριες – απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στη ρυθμική γυμναστική.

Αποστολή βιογραφικών στη γραμματεία του συλλόγου:

Πανθεσσαλικό στάδιο Γραφεία Νίκης Βόλου ΤΚ 38446

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 – 85221

Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Ακαδημία υδατοσφαίρισης

Από το τμήμα πόλο της Νίκης καλούν νέα παιδιά της Μαγνησίας …στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης να εγγραφούν και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα κάτωθι: «Οι «μπέμπηδες» της Μαγνησίας σας προσκαλούν στην Ακαδημία υδατοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια 7-15 ετών. Για να γνωρίσετε να αγαπήσετε και να πρωταγωνιστήσετε στο άθλημα της καρδιάς μας.

Σε πρότυπα μεγάλων ελληνικών και ευρωπαϊκών συλλόγων και με μηνιαία συνδρομή 25 ευρώ. Πρώτος μήνας γνωριμίας δωρεάν. Αυστηρά 40 παιδιά. Ειδικές προσφορές για μέλη του Blue Power Club της Νίκης Βόλου.

Οι «μπέμπηδες» της Μαγνησίας είναι εδώ. Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά από 19.30 έως 21.00 στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας. Τηλέφωνο 6949911356».

Ξεκινούν οι εγγραφές στο τμήμα στίβου

Από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Οι εγγραφές παλαιών και νέων αθλητών κι αθλητριών θα γίνονται καθημερινά 18.00 – 21.00 στα γραφεία του τμήματος στο Πανθεσσαλικό.

Οι αθλητές, που ήδη είναι εγγεγραμμένοι στο τμήμα, μπορούν να ανανεώσουν την εγγραφή τους και τηλεφωνικά επικοινωνώντας είτε με τον προπονητή του τμήματος, είτε με τη γραμματεία του τμήματος στα τηλέφωνα 24210-91560/6945203016 (Σοφία Νικολαϊδη).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (20 αθλητές ανά τμήμα).

Οι προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020 θα αρχίσουν επίσημα για όλα τα τμήματα των ακαδημιών και της προαγωνιστικής ομάδας τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου