ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Την Τρίτη αποφασίζεται η άνοδος της Νίκης στη Football League

την-τρίτη-αποφασίζεται-η-άνοδος-της-νί-405648

Αύριο Τρίτη συνεδριάζει η ΕΠΟ για τα κενά που έχουν προκύψει στην Football League, μετά τις αποχωρήσεις των Ηρακλή και Κρόνου Αργυράδων, με την Νίκη Βόλου να παίρνει ένα από τα δύο «χρυσά» εισιτήρια.

Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα ανόδου, και βάσει ΚΑΠ στέλνουν την Νίκη Βόλου και τον Νέστο Χρυσούπολης, μία κατηγορία ψηλότερα.

Ρόλο, συμβουλευτικό, στην συγκεκριμένη συνεδρίαση θα παίξει και η νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας που κλήθηκε να γνωμοδοτήσει για τις αντικρουόμενες απόψεις που προέκυψαν έπειτα από την επιστολή της Καλαμάτας η οποία ως γνωστών ζητά να ισχύσει η ειδική βαθμολογία των μπαράζ, παρότι δεν ήταν με ομίλους, αλλά διπλοί αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση, αύριο θα δοθεί ουσιαστικά η πρόταση της αρμόδιας επιτροπής προς την Εκτελεστική Επιτροπή για τις ομάδες που θα καλύψουν τα κενά στην FL και την τελική απόφαση θα την πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή.

«Τρέχει» και στο γήπεδο

Παρόντος του Ισαάκ Χοβέ θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη και τις προπονήσεις της η ομάδα της Νίκης Βόλου και από το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, τρέχοντας… να προλάβει την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, δίχως να αποκλείεται η παράταση της πρεμιέρας.

O Ισαάκ Χοβέ βρίσκεται από την Παρασκευή στον Βόλο και προετοιμάζει το έδαφος ενόψει της «πρώτης» συγκέντρωσης της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου αύριο Τρίτη το πρωί στο Πανθεσσαλικό.

Από κει και πέρα η Νίκη τρέχει για την σύσταση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, έχοντας κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις. Σημειώνεται πως στην πενταμελή επιτροπή, που θα τρέξει τα ζητήματα της νεοσυσταθείσας ΠΑΕ, βρίσκονται δύο νομικοί οι κ.κ. Νίκος Παπαπέτρος και Γιάννης Αρβανιτόπουλος, δύο οικονομολόγοι οι κ.κ. Αργύρης Χαδούλης, Δημήτρης Μιχάλης, αλλά και ο διακεκριμένος νομικός κ. Νίκος Αγγελάρας, ενώ ο κ. Φάτσης θα αναλάβει εξωτερικό ρόλο, «τρέχοντας» τις επαφές με την Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Εμπορίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου