ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εβδομάδα τελικής ευθείας για την άνοδο της Νίκης Βόλου

εβδομάδα-τελικής-ευθείας-για-την-άνοδ-414997

Τελευταίες ημέρες αγωνίας είναι οι τρέχουσες για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία μπορεί να δηλώνει σήμερα και τυπικά συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ωστόσο ετοιμάζει βαλίτσες για τη FootballLeague.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αναμονή μηνών μετά και τα μπαράζ με τον Θεσπρωτό λαμβάνει τέλος για την Νίκη Βόλου, η οποία μέχρι το ερχόμενο Σάββατο θα κληθεί να καλύψει τα κενά στη Football League που θα αφήσουν πίσω τους, τόσο ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, όσο και ο Κρόνος Αργυράδων από την Κέρκυρα, με τις δύο ομάδες να έχουν περιθώριο να δηλώσουν συμμετοχή και τυπικά μέχρι τις 10 Αυγούστου.

Στην Νίκη αισιοδοξούν πλέον πως η κλήση από την Ενωση της Football League θα έρθει νωρίτερα από το ερχόμενο Σάββατο και έτσι οι κυανόλευκοι θα έχουν περισσότερο χρόνο προκειμένου να συστήσουν ΠΑΕ.

Για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων, η Νίκη είναι η πρώτη επιλαχούσα, ενώ ακολουθεί και η Καλαμάτα. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο του Βόλου περιμένουν μέσα στην εβδομάδα το κάλεσμα συμμετοχής στην παραπάνω κατηγορία, κάτι που ούτως ή άλλως ήταν γνωστό πως θα είναι χρονοβόρο.

Δ.Σ. για την Γενική Συνέλευση με απόφαση για γενική συνέλευση

Σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο από την Ερασιτεχνική Νίκη με αποκλειστικό σκοπό να αποφασιστεί η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Από τη στιγμή που οι κυανόλευκοι θα έχουν να περιμένουν μέχρι τις 10 Αυγούστου προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως της FootballLeague, η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες στις 12 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως μετά το τελευταίο Δ.Σ. που είχε πραγματοποιήσει η Ερασιτεχνική είχε αποφασιστεί με ψήφους 14-1 να μην πραγματοποιηθεί Γ.Σ. νωρίτερα μιας και ακόμη δεν είχε «κλειδώσει» το θέμα της ανόδου, αλλά πλέον οι εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι οριστικές.

Εξάλλου όπως τονίζονταν από την Ερασιτεχνική: «Η γενική συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις αποφάσεις που θα οριστικοποιήσουν την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα.

Τα μέλη του Συλλόγου θα κληθούν να αποφασίσουν: Εάν η ομάδα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, για τα άτομα που θα αποτελέσουν τη Διοικούσα Επιτροπή, σύμφωνα με το Business Plan κάθε πλευράς που θα παρουσιαστεί. Εάν η ομάδα αγωνιστεί στη Football League, για τη δημιουργία της ΠΑΕ και την εκλογή πενταμελούς επιτροπής που θα αναλάβει να «τρέξει» τις διαδικασίες για τη δημιουργία της, βάσει του Νόμου περί Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου