ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε δύο ταμπλό «φτιάχνεται» η Νίκη που είναι σε αναγκαστική αναμονή

σε-δύο-ταμπλό-φτιάχνεται-η-νίκη-που-ε-418594

Σε αναγκαστική αναμονή συνεχίζει να παραμένει η Νίκη Βόλου κι ενώ έχουμε μπει στον Αύγουστο και όλοι περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αρχικά με το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η ομάδα και το κυριότερο διοικητικά για την ποδοσφαιρική ομάδα τη στιγμή που υπάρχουν δυο προτάσεις …για να αναλάβουν…

Μάλιστα και οι δύο πλευρές των ενδιαφερομένων διαρρέουν ότι κινούνται για να είναι σε ετοιμότητα κάτι που μάλιστα γίνεται και μετά τις αντιδράσεις για καθυστέρηση …της μιας πλευράς των ενδιαφερομένων.

Η μια πλευρά που εκδηλώθηκε πρώτη και έχει στόχο να ασχοληθεί διοικητικά τη νέα χρονιά (ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου με τον Βασίλη Βενέτη) και σκέφτονταν και λειτουργούσαν σαν να είναι ομάδα Football League …διαρρέουν και μεταγραφικές κινήσεις, ενώ οι αδελφοί Αντωνάκα και ο Π. Αθανασιάδης που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν κάνει λόγο για έτοιμες λύσεις για τη στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδας… με εξασφαλισμένο μπάτζετ και με προπονητικό τιμ που θα αναλάβει εκτός της πρώτης ομάδας και την ακαδημία της Νίκης.

Η Νίκη πάντως επισήμως περιμένει για το αν θα μπορέσει να προγραμματίσει ως επαγγελματική ομάδα… μόνο δηλαδή όταν θα κληθεί να συστήσει ΠΑΕ… παίζοντας τη νέα χρονιά στη Football League (περιμένοντας να αδειάσει μια θέση επαγγελματικής κατηγορίας που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης).

Οσον αφορά στη γενική συνέλευση αυτή όταν γίνει θα αποφασίσει τη σύσταση ΠΑΕ και τον ορισμό της πενταμελούς επιτροπής του Ερασιτέχνη, εάν η ομάδα αγωνιστεί στη Football League, ενώ αν η ομάδα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, θα αποφασίσει για τα άτομα που θα αποτελέσουν τη Διοικούσα Επιτροπή, σύμφωνα με το Business Plan κάθε πλευράς που θα παρουσιαστεί.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε η ερασιτεχνική Νίκη έχει αποφασίσει να μη συγκαλέσει γενική συνέλευση μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, που θα ξεκαθαρίσουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα ποδοσφαίρου.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί για να κερδηθεί χρόνος να υπάρξει ανακοίνωση σύγκλησης γενικής συνέλευσης νωρίτερα από το ξεκαθάρισμα για το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα.

Επί της ουσίας το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» θα είναι αυτό που θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έως την ερχόμενη Δευτέρα 5 Αυγούστου και θα περιμένει τις δηλώσεις συμμετοχής σε Football League ευελπιστώντας να αδειάσει μια θέση επαγγελματικής κατηγορίας που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Ως τότε όπως προκύπτει από την απόφαση της μη σύγκλησης γενικής συνέλευσης η ποδοσφαιρική Νίκη Βόλου δεν θα έχει διοικητική ηγεσία αλλά δυο πλευρές σε ετοιμότητα …και κινητικότητα.

Μάλιστα, από την πλευρά Παπακωνσταντίνου-Βενέτη διαρρέεται πως η ομάδα είναι έτοιμη και θα ξεκινήσει προετοιμασία μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Επίσης, εκτός του ρόστερ η υποψήφια διοίκηση φέρεται να έχει κλείσει φιλικά και προπονητικό κέντρο στα Χάνια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μάλιστα εντός Αυγούστου.

Σύμφωνα και με τις αρχικές διαρροές εκτός του προπονητή Ισαάκ Χοβέ και του τεχνικού διευθυντή Ρήγα Στύλλα, οι Αντόνιο Ανιέτε και Τόνι Κάλβο ήταν τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν …και πολλούς άλλους να είναι σε αναμονή, ενώ στη λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα όνομα, αυτό του Μπράνισλαβ Νίκιτς που έχει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα με τον Βόσνιο μέσο που έχει περάσει τα 35 να έχει 225 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας και της Κύπρου, έχοντας σημειώσει και 12 τέρματα.

Η πλευρά Αντωνάκα-Αθανασιάδη απέναντι σε αυτές τις διαρροές αφήνει να εννοηθεί πως και εδώ υπάρχει έτοιμο τεχνικό τιμ και τεχνικός διευθυντής παλιός γνωστός παίκτης και έχει κλεισμένους ποδοσφαιριστές, ικανούς μάλιστα να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League.

Πάντως την άλλη εβδομάδα όλοι αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους πιο επίσημα την ώρα που ο κόσμος ανησυχεί με την καθυστέρηση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου