ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μεταγραφικό «μπαμ» στο μπάσκετ της Νίκης

μεταγραφικό-μπαμ-στο-μπάσκετ-της-νί-430694

Από την Α2 αποκτήθηκε ο Λαρισαίος Κώστας Σαριμπαλίδης

Μεταγραφικό μπαμ έσκασε χθες για την μπασκετική Νίκη που ήταν η ομάδα που κέρδισε την υπογραφή του Κώστα Σαριμπαλίδη, με τον Λαρισαίο γκαρντ που έπαιζε στην Α2 με τον ΑΣ Καρδίτσας να υπογράφει στην ομάδα του Βόλου, αποτελώντας την μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση της Νίκης: «Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Κώστα Σαριμπαλίδη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 33χρονος Λαρισαίος αθλητής (1.85, PG), που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Α2 Εθνική Κατηγορία με τον ΑΣ Καρδίτσας έχοντας μ.ο. 5.4 πόντους και 2.9 ασίστ σε 31 παιχνίδια με 41% ευστοχία στα σουτ τριών πόντων, θα καλύψει της θέση του βασικού πλέι μέικερ της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν που ακολουθεί.

Έχει πλούσια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί 13 χρόνια σε Α2, Β’ και Γ’ Εθνική (Α.Ε.Λ., Αίολος Τρικάλων, Αστέρας Λάρισας, Φοίνικας Λάρισας, Α.Σ. Καρδίτσας), ενώ μετρά και τέσσερις ανόδους, έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε. Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά»!

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου ποντάρει πολύ στη συμπαράσταση του κόσμου μέσω της αγοράς μίας κάρτας διαρκείας, με τις τιμές να κυμαίνονται από 30 έως 150 ευρώ.

Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα, δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 14 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία Silver) ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας «Gold» με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου