ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Υπάρχει και τρίτη πρόταση για τη Νίκη Βόλου

υπάρχει-και-τρίτη-πρόταση-για-τη-νίκη-β-434150

Μπορεί ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου να «τρέχει» για το κυανόλευκο τμήμα, αλλά δεν «παίζει» μόνος

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με το μέλλον της Νίκης Βόλου να είναι αβέβαιο αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο προκειμένου να ξεκινήσει η επόμενη μέρα στο κυανόλευκο τμήμα ποδοσφαίρου.

Στην τελευταία γενική συνέλευση του συλλόγου, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου ήταν εκείνος που εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, και λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε η αποχώρηση του Νίκου Ιμεράι.

Τις τελευταίες ημέρες έντονες ήταν οι φήμες πως στην Νίκη Βόλου υπάρχει πρόταση και από άλλη πλευρά, η οποία έρχεται από την Αμερική και συγκεκριμένα από τον Τζιμ Αντωνάκα. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας μέσω της Νίκης θέλει να ασχοληθεί και με το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας ήδη υπό την σκέπη του και ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζιμ Αντωνάκας, όπως και ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου δεν έχουν πρόβλημα ακόμη κι αν δεν ανέβει η ομάδα στη FootballLegaueνα ηγηθούν ακόμη και στη Γ’ Εθνική, κάτι για το οποίο όμως εφόσον γίνει θα αποφασιστεί από τα μέλη της Ερασιτεχνικής, για το που θα καταλήξει η Δ.Ε. ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση που η Νίκη ανέβει κατηγορία ωστόσο αυτός που θα πάρει τα κλειδιά της ΠΑΕ θα είναι αυτός που θα καταβάλει και τα περισσότερα χρήματα.

Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν να έχουν «ενοχλήσει» την πλευρά του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει προχωρήσει όλο αυτό το διάστημα σε συμφωνίες με τον προπονητή Ισαάκ Χοβέ, τον τεχνικό διευθυντή Ρήγα Στύλλα, όπως και στο ξεσκαρτάρισμα αναφορικά με το ρόστερ της νέας περιόδου, όπως και με μεταγραφές και έτσι ο Ελληνας επιχειρηματίας από τη Νέα Ιωνία, προτίθεται να βάλει ακόμη πιο βαθιά το χέρι, εφόσον η ΠΑΕ μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Την ίδια ώρα πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ κάνουν λόγο και για τρίτη πρόταση επιχειρηματία, ο οποίος αναγνωρίζει τη συνεισφορά του Αλέξη Παπακωνσταντίνου και δεν λέει «όχι» να συμβάλλει και ο ίδιος για την αναγέννηση της ομάδας, είτε στη FootballLeagueείτε στη Γ’ Εθνική.

Μια τέτοια προοπτική συνένωσης δυνάμεων ωστόσο δείχνει να μην είναι η επιθυμητή από την πλευρά του Τζιμ Αντωνάκα.

Εξελίξεις στον Ηρακλή

Εξελίξεις αναμένονται στον Ηρακλή και το ντόμινο που θα προκληθεί, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Γηραιός ζητάει την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ 2 μετά τον παράνομο υποβιβασμό του και ίσως μια εξέλιξη μπορεί να προκαλέσει ντόμινο στις διαδικασίες.

Η Κασσιόπη δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση (σχεδόν διαλυμένη) και πιθανότητα θα απορροφηθεί από τον Κρόνο Αργυράδων.

Ετσι, μπορεί ο Ηρακλής να καλύψει το κενό που δημιουργείται στη Σούπερ Λιγκ 2. Αυτό μπορεί να προκύψει από δικαστική δικαίωση του Ηρακλή, ενώ φυσικά χρειάζεται να βρεθεί και ο άνθρωπος που θα «τρέξει» τις διαδικασίες για να φτιαχτεί και πάλι η ομάδα και να έχει το κατάλληλο μπάτζετ.

Πιθανολογείται πως στις επόμενες δέκα ημέρες η απόφαση της εκδίκασης του Ηρακλή θα βγει και έτσι στο τέλος Ιουλίου ίσως έχουμε περισσότερες εξελίξεις. Εάν επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάριο τότε ευνοείται και η Νίκη Βόλου, καταλαμβάνοντας τη θέση του Γηραιού στη Football League.

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του μπάσκετ

Η διοίκηση του τμήματος ποντάρει πολύ στη συμπαράσταση του κόσμου μέσω της αγοράς μίας κάρτας διαρκείας, τα οποία κυμαίνονται από 30 έως 150 ευρώ και σε ανακοίνωση επισημαίνεται: «Και την φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας! Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.

Η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική αλλά ικανό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 14 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία Silver) ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας «Gold» με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου.

Τέλος, υπάρχουν 15 κάρτες διαρκείας κατηγορίας «Diamond» στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης

«Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου