ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σκέφτονται και λειτουργούν …για Football League

σκέφτονται-και-λειτουργούν-για-football-league-442531

Ως ομάδα Football League σκέφτονται και λειτουργούν στη Νίκη και χωρίς να ανακοινώνεται κάτι διαρρέεται ότι υπάρχει σιγουριά για την κατάληψη μιας θέσης, που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης αλλά όχι πριν αλλάξει ο μήνας!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Παρά το γεγονός ότι στη Νίκη δεν έχει ανακοινωθεί ποιος διοικεί ποιος θα αναλάβει ποιος θα υπογράφει εν τούτοις γίνονται κινήσεις στο πάνω ράφι για την παραπάνω κατηγορία και όλα αυτά δείχνουν πως υπάρχει σιγουριά πως η ομάδα θα επιτρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα!

Κάτι τέτοιο επίσημα πάντως δεν ισχύει και η Νίκη θα μπορέσει να πανηγυρίσει για μια τέτοια άνοδο μόνο από την ώρα που θα κληθεί να πληρώσει παράβολο για να συμμετέχει στο κύπελλο Ελλάδος ή όταν θα κληθεί να δημιουργήσει ΠΑΕ…

Πάντως κάποιοι άνθρωποι έστω και ως «σκιώδης διοίκηση» κινούνται ώστε από τη στιγμή που η Νίκη Βόλου ανέλθει να είναι έτοιμη και έχει διαρρεύσει το όνομα του προπονητή που είναι ο Ισσάκ Χοβέ που βρίσκεται ήδη στον Βόλο και δίνει συνεντεύξεις λέγοντας ότι μίλησε με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου που θα είναι επικεφαλής αλλά και με παίκτες όπως οι επίσης Ισπανοί Ανιέτε και Τόνι Κάλβο. Πάντως ο 38χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους που θα αποτελέσουν τους χρηματοδότες της φετινής προσπάθειας και εφόσον όλα κυλήσουν χωρίς απρόοπτα και η Νίκη πάρει τη θέση του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League, τότε θα απομένουν οι ανακοινώσεις για τη στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος.

Επίσης λέγεται πως το ρόλο τεχνικού διευθυντή, θα έχει ο Ρήγας Στύλλας, που γνωρίζει πολύ καλά την ποδοσφαιρική αγορά και άμεσα ξεκινά επαφές με ποδοσφαιριστές τόσο του υπάρχοντος ρόστερ, όσο και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν διαρρεύσει και είναι «μαγνήτης» είναι αυτό του Αντόνιο Ανιέτε. Ο 33χρονος επιτελικός μέσος και πρωταθλητής με τα χρώματα της Νίκης Βόλου, το 2014, μπορεί να έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τον τελευταίο χρόνο, εντούτοις, στην Νίκη πιστεύουν πως μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της νέας ομάδας. Αν και οποιαδήποτε αναφορά για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θεωρείται πρώιμη, εντούτοις οι πρώτες επαφές δείχνουν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επιστροφή του Αντόνιο Ανιέτε στον Βόλο για λογαριασμό της Νίκης.

Από την αγορά της Ισπανίας ένα ακόμη όνομα που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα, είναι αυτό του Τόνι Κάλβο. Ο 32χρονος Ισπανός μέσος έχει «χτίσει» το όνομά του στον Άρη και στην Ανόθρωση Αμμοχώστου, όπου αγωνίστηκε συνολικά για οκτώ, περίπου, χρόνια.

Ο Τόνι Κάλβο ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στην ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα (2006-2007). Στη συνέχεια ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Άρη όπου παρέμεινε για τέσσερις αγωνιστικές περιόδους (2007-2011), καταγράφοντας συνολικά 109 συμμετοχές και 13 γκολ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος 2010-2011, δόθηκε δανεικός στην Πάρμα όπου όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Μετά τον Άρη και την Πάρμα ο Ισπανός μέσος βρήκε στην Βουλγαρία και στη Λέφσκι Σόφιας, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπου παρέμεινε για ένα χρόνο, καταγράφοντας 20 συμμετοχές με 7 γκολ.

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου και το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κύπρου ήταν το επόμενο «βήμα» στην καριέρα του Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός παρέμεινε στην Κύπρο για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές χρονιές (2012-2016) με 94 συμμετοχές και 12 τέρματα.

Στη συνέχεια ο Ισπανός μέσος επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας, με τη φανέλα της οποίας έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ γράφοντας στο κοντέρ του άλλες 19 συμμετοχές και ένα γκολ.

Την τελευταία αγωνιστική χρονιά (2018-19) ο Τόνι Κάλβο ήταν παίκτης της Vilafranca (4η εθνική Ισπανίας) με την οποία κατέγραψε 5 συμμετοχές (190 λεπτά) και ένα τέρμα.

Μέχρι στιγμής η μοναδική αποχώρηση που θεωρείται δεδομένη είναι αυτή του Θοδωρή Παπαδόπουλου, ο οποίος και θα συνεχίσει στη Ρόδο και στον Διαγόρα, ενώ σίγουρα δεν συνεχίζουν στην ομάδα με τη λήξη της συνεργασίας τους οι Κερι Λόρι , Τσεμπερίδης και Ρόβας.

Ζήτησε και Νεάπολη

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Απόστολο Γαλάτη είχε σήμερα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιος Φάτσης και ο γραμματέας του συλλόγου Στέλιος Κολόζος, ζητώντας από την δημοτική αρχή το γήπεδο της Νέαπολης για έδρα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Απόστολος Γαλάτης απάντησε στους παράγοντες της Νίκης, πως οι όροι είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που έθεσε τη περασμένη εβδομάδα και στην επιτροπή του Ολυμπιακού που τον επισκέφτηκαν, ζητώντας τη Νεάπολη για έδρα. Δηλαδή, 50 ευρώ μίσθωμα μηνιαίως, τη συντήρηση του γηπέδου να την αναλάβει η Νίκη και να καταθέσει παράλληλα εγγυητική επιστολή 30.000 για τυχόν ζημιές που μπορούν να προκύψουν στην εγκατάσταση. Τα χρήματα της εγγυητικής, εφόσον δεν υπάρξουν ζημιές στο γήπεδο, θα επιστραφούν στη Νίκη με τη λήξη της σύμβασης.

Καλοκαιρινό καμπ από την ποδηλασία

Καλοκαιρινό καμπ διοργανώνει το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης από 15 Ιουλίου μέχρι και 8 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Σας προσκαλούμε στο καλοκαιρινό ποδηλατικό CAMP από τις 15/7 ως τις 8/9 με ευθύνη του τμήματος ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Διαμονή με πρωινό στην Πορταριά Πηλίου.

Ποδηλατικές δροσερές διαδρομές στο Πήλιο, σε υψόμετρο μεγαλύτερο της Πορταριάς, για ΜΤΒ και δρόμο.

Μπάνιο στις Αλυκές Βόλου με ελεύθερη είσοδο στο θαλάσσιο τερέν του BEACH WATER POLO εμπρός από το SUP CAFE SNACK BAR RESTAURANT.

Αθλητικό γεύμα στο SUP CAFE SNACK BAR RESTAURANT.

Αθλητικό δείπνο στο SUP CAFE SNACK BAR RESTAURANT.

Δοκιμάστε το BEACH WATER POLO από τις 09:00 ως τις 20:00 με την παρέα σας.

Πληροφορίες κρατήσεις 6945307109»

Στο πανελλήνιο ο στίβος

Με 10 αθλητές (4 αθλητές και 6 αθλήτριες) θα συμμετέχει το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’) που θα διεξαχθεί στις 13-14 Ιουλίου στην Καβάλα.

Την αποστολή, θα συνοδεύσουν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας, Βάσω Κολλυμένου Βάσω, ο νέος έφορος στίβου Γιώργος Τάκης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Χρόνης Βελέντζας Χρόνης και Δημήτρης Μπατζανός.

Οι συμμετοχές:

1. Αντωνιάδης Αλέξανδρος 4χ80μ.

2. Βελέντζα Ανδρομάχη μήκος – 80μ.εμπ.

3.Ζαμουρίδης Άγγελος 300μ. – 4χ80μ.

4. Ιορδανίδης Κων/νος σφαίρα – 4χ80μ.

5. ΚωστόλαΈλμα ύψος

6.Μιχαλόπουλος Πέτρος 4χ80μ.

7. Παπασακελαρίου Σταυρούλα 300μ.εμπ. – 4χ300μ.

8. ΤζιόρτζιουΤζορτζίνα 80μ. – 4χ300μ.

9. Τσιάνου Ανδρομάχη 80μ. – 4χ300μ.

10. Χούστη Κατερίνα 150μ. – 4χ300μ.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο από την πύλη του Πανθεσσαλικού Σταδίου σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 15:00 και η επιστροφή θα γίνει στο ίδιο σημείο την Κυριακή 14 Ιουλίου αργά το βράδυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου