ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ζητούμενο η ηρεμία για την επόμενη μέρα

ζητούμενο-η-ηρεμία-για-την-επόμενη-μέρ-465272

Η ηρεμία είναι το ζητούμενο στη Νίκη Βόλου που μετά τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής υπήρξαν αντιπαραθέσεις και κυρίως ανάκληση του ενδιαφέροντος από τον άνθρωπο που χρηματοδοτούσε το ποδοσφαιρικό τμήμα την ώρα που όλοι στην κυανόλευκη οικογένεια περιμένουν τις εκλογές, την άνοδο, τον επενδυτή και την επόμενη μέρα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αρχικά στη Νίκη αναζητούν να καλύψουν ένα ρεγάλο κενό αφού από το περασμένο Σαββάτο με προσωπική του δήλωση ο Νίκος Ιμεράι ανέφερε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του ν’ αναλάβει τη διοίκηση της Νίκης Βόλου την επόμενη σεζόν σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί η ομάδα.

Για πολλούς αυτή η κίνηση ήταν και αναμενόμενη μετά τον αναίτιο πόλεμο που δέχτηκε, αλλά σίγουρα αφήνει ένα διοικητικό κενό για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης καθώς ήταν ο άνθρωπος που έβαλε πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια.

Ενώ υπήρξαν οι κόντρες …η αγωνία στο κυανόλευκο στρατόπεδο καλά κρατεί αναφορικά με την άνοδο της ομάδας στη Football League και την κατάληψη της θέσης, που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και μέσα σε όλα υπήρξε και ένα νέο πρόσωπο αυτό του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, που ήρθε να εκδηλώσει ενδιαφέρον προκειμένου να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα πιθανόν αν γίνει ΠΑΕ!

Πάντως ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης, σε δηλώσεις για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 29 Ιουνίου του ανέφερε πως: «Θέλω να ευχαριστήσω για την προσφορά τους όλα αυτά τα παιδιά για τα δύο χρόνια που ήταν στο Δ.Σ., το οποίο ήταν ένα συμβούλιο χωρίς παραιτήσεις -κάτι που συνέβαινε σωρηδόν τα προηγούμενα χρόνια- και όλοι βοήθησαν από τη θέση που κατείχαν. Το ευχάριστο είναι ότι έχω τηλέφωνα από άλλα παιδιά που θέλουν να μπουν στη διοίκηση… Γι’ αυτά τα δύο χρόνια είμαστε περήφανοι στο Δ.Σ. που εξοφλήσαμε χρέος 50.000 ευρώ από το 2013 ως το 2019, που έχουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και δικό μας λογαριασμό στην τράπεζα με 2.700 ευρώ», ενώ για το αν η πιθανή άνοδος της Νίκης αφαιρέσει ένα βάρος από τον Ερασιτέχνη τόνισε: «Ναι, ένα βάρος φεύγει, αφού στην παρούσα φάση το 70% των ασχολιών της γραμματείας αφορά το ποδόσφαιρο. Ωστόσο σε περίπτωση που γίνει ΠΑΕ» το 10% δε θα είναι τυπικό, αλλά υπόλογο και υπεύθυνο. Αν κάποιος αναλάβει την ΠΑΕ και τη χρεώσει» το 10% των χρεών γυρίζει σε όλο το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής».

Ηδη από την περασμένη Τρίτη ξεκίνησε η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της Νίκης Βόλου και σε ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η ΝΙΚΗ” στις 12-6-2019 και αποτελείται από τους Καραγιάννη Δημήτριο, Παρασκευόπουλο Πέτρο και Κουτσούκη Γεώργιο, ανακοινώνει ότι μέχρι και την Πέμπτη 27/6/2019, κατά τις ώρες 18:00-21:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και:

1. Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 29ης Ιουνίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και ώρα 10:00-20:00.

2. Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3. Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00. με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών».

Εσωτερικοί αγώνες από το γυναικείο μπάσκετ

Συνεχίζοντας στο θεσμό, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», πραγματοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μεικτούς εσωτερικούς αγώνες στο πλαίσιο λήξης της σεζόν 2018-2019.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας και ώρες 17:00 – 19:00. Θα συμμετέχουν οι γονείς των παιδιών κι οι αθλήτριες των τμημάτων (γυναικεία ομάδα, νεανίδες, κορασίδες , ακαδημία).

Επίσημα καλεσμένοι είναι ο διακεκριμένος διατροφολόγος – διαιτολόγος MSc Κωνσταντίνος Λάμπης, ο Αθανάσιος Πολυχρονίδης (χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των αγωνιστικών εμφανίσεων του γυναικείου τμήματος και υπεύθυνος του φροντιστηρίου Μ.Ε.), η οικογένεια Ιωάννη Κισκίνη (χορηγοί καρτών ενίσχυσης σεζόν 2018-2019 και ιδιοκτήτες αρχοντικού “Ευήλιον” στη Μακρινίτσα).

Η Δ.Ε. και ο προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, αναμένει την ανταπόκριση των γονέων κι αθλητριών έτσι ώστε να κλείσει η χρονιά με χαμόγελα, αισιοδοξία και πολύ μπάσκετ καθώς και την ένθερμη στήριξη στο γυναικείο τμήμα που πρόκειται να συμμετάσχει στο ειδικό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 26 έως 30/6 για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου