ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σήμερα η γενική συνέλευση και στο βάθος εκλογές για Νίκη

σήμερα-η-γενική-συνέλευση-και-στο-βάθο-476825

Για σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου έχει προαναγγελθεί η ΓΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης, που θα υπάρξει ο απολογισμός του κάθε τμήματος, με αυτό που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα να είναι αναμφίβολα το τμήμα ποδοσφαίρου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι εξαγγελίες του Νίκου Ιμεράι την περασμένη εβδομάδα και η κόντρα με τον τερματοφύλακα Μάνο Αποστολίδη ήρθαν να δυναμιτίσουν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα σχετικά με τον πόλεμο που είπε ότι δέχθηκε ο ίδιος ο κυανόλευκος παράγοντας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο κ. Ιμεράι δεσμεύθηκε ενώπιων των εκπροσώπων του Τύπου, πως θα μιλήσει με ονόματα αυτή τη φορά και σίγουρα η ΓΣ, ίσως καθορίσει και τις μετέπειτα εξελίξεις, αφού τη δεδομένη στιγμή υπάρχει αδιαμφισβήτητα ρήξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με δύο στρατόπεδα να «μάχονται» για την κατάληψη της Δ.Ε., η οποία μπορεί να γίνει και ΠΑΕ εφόσον γίνει η αποχώρηση του Ηρακλή και η θέση συμπληρωθεί από την Νίκη.

Σημειώνεται πως χθες η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής πιστοποίησε και επισήμως ότι δεν ασχολείται με τις εταιρικές υποχρεώσεις, οι οποίες απορρέουν από την τωρινή μορφή της και δεν παρέστη στην εκδίκαση της υπόθεσης ενεργοποίησης ποινών από το Διαιτητικό Δικαστήριο για τους 11 πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η υπόθεση εκδικάσθηκε ερήμην, από το Δικαστήριο θεωρήθηκε ως δεδομένο ότι οι κυανόλευκοι της Θεσσαλονίκης δεν προτίθενται να ασχοληθούν με το θέμα και επίκειται η τελική απόφαση, η οποία λογικά θα ενεργοποιεί ποινή αφαίρεσης βαθμών, χωρίς πάντως αυτό να έχει κάποιο ουσιαστικό αντίκτυπο στην ομάδα, καθώς αποκλείεται να αγωνιστεί σε κάποια κατηγορία «κουβαλώντας» τα εταιρικά δεδομένα της παρούσης ΠΑΕ.

Εξάλλου νέα σενάρια από τη Θεσσαλονίκη θέλουν τον Γηραιό να ασχολείται με την ΠΑΕ Καραϊσκάκης πλέον, μετά το ναυάγιο με την ΠΑΕ Βόλος.

Τα θέματα της Γ.Σ.

Τα θέματα της σημερινής ΓΣ και η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής έχουν ως εξής:«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. «Η Νίκη» με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση στις 03/06/2019 καλεί σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/6/2019 στην αίθουσα διαλέξεων του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας και με ώρα έναρξης στις 5μ.μ.

Θέματα ημερήσια διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Συνέλευσης.

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου – Εκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής ή Ελεγκτικού Οργάνου.

3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.

4. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών.

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

6. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.

Η γενική συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β «Η Νίκη» μέχρι 30/5/2019.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και με ώρα έναρξης στις 6μ.μ.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της γενικής συνέλευσης την συνδρομή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου