ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξέσπασε εμφύλιος στη Νίκη

ξέσπασε-εμφύλιος-στη-νίκη-476965

Εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, λίγη ώρα πριν την αυριανή κρίσιμη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής, που το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει όπως αναμενόταν η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ώρα που οι κυανόλευκοι περιμένουν να μάθουν αν μπορούν να αγωνίζονται τη νέα χρονιά σε ανώτερη κατηγορία από τη νέα Γ’ Εθνική, παίρνοντας τη θέση του Ηρακλή, οι δηλώσεις του εμβληματικού τερματοφύλακα Μάνου Αποστολίδη έρχονται να ανάψουν φωτιές.

Ο έμπειρος πορτιέρε παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητική ιστοσελίδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως υπάρχουν οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγγίζουν τους τρεις μήνες.

Τους ισχυρισμούς του Καβαλιώτη τερματοφύλακα όμως δεν άφησε αναπάντητους ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι, απαντώντας με σκληρή γλώσσα, ενώ χρησιμοποίησε και δηλώσεις του τερματοφύλακα από συνέντευξή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στις 27 Δεκεμβρίου του 2018, όταν ο Αποστολίδης είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο.

Ο κ. Ιμεράι χαρακτήρισε «κατευθυνόμενο», «κωλοτούμπα» και «τσουτσέκι» τον Αποστολίδη, τοποθετούμενος χθες το πρωί στη ραδιοφωνική συχνότητα της Νίκης.

Μάλιστα ο Νίκος Ιμεράι έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο τρίτων που θέλουν να του πάρουν την ομάδα, δίνοντας έτσι μια νέα νότα μετά τη συνέντευξη Τύπου, που είχε τονίσει πως θα τοποθετηθεί σχετικά με τον πόλεμο που δέχεται, υποσχόμενος να απαντήσει για όλα και για όλους στην ερχόμενη ΓΣ.

Αρχικά ο Νίκος Ιμεράι επεσήμανε: «Θα ήθελα να πω «ευχαριστώ» στον Μάνο Αποστολίδη για τις δηλώσεις που έκανε. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η στιγμή που έκανε αυτές τις δηλώσεις και ξεμπροστιάζει τους ανθρώπους που τον βάλανε σ’ αυτή τη διαδικασία. Εγώ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον είχα σε εκτίμηση, παρόλο που πρόκειται για παλαίμαχο και βλέποντας την καριέρα του να φτάνει στο τέλος της, κάποιοι του τάξανε θέση στις ακαδημίες της Νίκης.

Καταρχάς τα όσα δήλωσε δεν ισχύουν. Αναφέρθηκε σε βιοποριστικό πρόβλημα παικτών της ομάδας, τη στιγμή που είμαστε μία ομάδα που διαθέτει ακόμη και εστιατόριο στο οποίο σιτίζονται οι ποδοσφαιριστές.

Προκαλώ τον κ. Αποστολίδη να βγει δημόσια και να πει πόσα χρήματα πήρε από τη Νίκη. Ο παίκτης έχει πάρει ακριβώς το 83% των χρημάτων και χωρίς να αφαιρέσω το πρόστιμο ενός μηνιάτικου για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως το έχω ξαναπεί, οφείλω στους ποδοσφαιριστές έναν μήνα. Είχα πει στους παίκτες πως αν κατακτούσαν την άνοδο θα τους έδινα κι αυτόν τον μήνα. Από την άλλη, ο Αποστολίδης είναι παίκτης της ομάδας κι έκανε δηλώσεις χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν».

Στη συνέχεια ο κ. Ιμεράι επεσήμανε πως ο Αποστολίδης σε συνέντευξή του τον περασμένο Δεκέμβριο στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ έσταζε μέλι για τον παράγοντα των κυανόλευκων, λέγοντας: «Είναι φανερό πως κάποιοι τον βάλανε να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Κάποιοι που μόνο το καλό της ομάδας δεν θέλουν. Θυμίζοντας στον κ. Αποστολίδη κάποιες δηλώσεις που έκανε τα Χριστούγεννα, θα του πω πως είναι «κωλοτούμπας». Ο ίδιος είχε πει: «Ειλικρινής. Άνθρωπος που παλεύει και αγαπά την ομάδα και προσπαθεί να μας το δείχνει. Αυθεντικός σε όσα λέει και εύχομαι να του δώσουμε τη χαρά της ανόδου, γιατί είναι σαν ένα μικρό παιδί, όταν η ομάδα πηγαίνει καλά το χαίρεται με την ψυχή του». Αυτά τα δήλωσε ο κ. Αποστολίδης. Τι άλλαξε τώρα;

Θα γελάει όλη η Ελλάδα μαζί μας αν γίνει γνωστό πόσα χρήματα πήρε ο Αποστολίδης. Τα χρήματα που πήρε ο Αποστολίδης δεν τα έχουν πάρει παίκτες Β’ Εθνικής. Τον προκαλώ να βγει δημόσια και να πει πόσα χρήματα πήρε».

Ερωτηθείς γιατί χαρακτήρισε σαν δημοσίους υπαλλήλους ποδοσφαιριστές της ομάδας του απάντησε: «Αυτό δείχνουν κάποιοι. Τους φέραμε για να ανεβάσουν την ομάδα κατηγορία. Τη βγάλανε; Δηλαδή αυτοί να πάρουν όλα τα χρήματα κι εγώ να τα χάσω όλα. Έτσι πονάνε την ομάδα αυτοί; Αυτή δεν είναι αγάπη. Κάποιοι να τα παίρνουν όλα και κάποιοι να είναι οι μ@λ@κες που πληρώνουν… Δεν είναι έτσι κ. Αποστολίδη. Επαναλαμβάνω, ας βγει και ας πει για τα χρήματα που πήρε. Έχει και το θράσος να μιλάει και από πάνω.

Πρόκειται για μεγάλο κωλοτούμπα. Μετά τον αγώνα με τον Θεσπρωτό, μου είπε: Πρόεδρε ό,τι και να πεις έχεις δίκιο. Μετά άλλαξε, γιατί κάποιοι ανύπαρκτοι του τάξανε άλλα πράγματα του κ. Αποστολίδη.

Περισσότερο από μένα δεν πόνεσε κανείς την ομάδα. Τα τελευταία τρία χρόνια εγώ μάτωσα για την ομάδα. Κανείς Αποστολίδης και κάθε Αποστολίδης δεν πόνεσε περισσότερο για την ομάδα».

Σχολιάζοντας για το τι πρέπει να γίνει στην αυριανή ΓΣ είπε: «Ο κόσμος βλέπει τι γίνεται, βλέπει το παρασκήνιο, τα βλέπει όλα. Αυτά τα κάνουν οι ίδιοι άνθρωποι που εμποδίσανε την ομάδα να κερδίσει την κατηγορία. Αυτοί οι ανύπαρκτοι προκαλούν αυτά τα πράγματα. Εγώ στη Γ.Σ. θα ζητήσω «ψήφο εμπιστοσύνης» και ο κόσμος της Νίκης ας αποφασίσει. Ελπίζω ο κόσμος να διαλέξει για το καλό της ομάδας».

Τέλος, ο κ. Ιμεράι σχολίασε και πάλι την απόφασή του να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές πριν το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό λέγοντας: «Σίγουρα λειτούργησε αρνητικά. Καλά έλεγε ο κόσμος να μην τους πληρώσω πριν τα παιχνίδια. Πιαστήκαμε μ@λ@κες και πληρώναμε μπροστάντζες».

Αύριο η ΓΣ και στις 28/6 οι εκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία των εκλογών αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου. Στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης για τη Γ.Σ. αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου έκανε γνωστά όλα τα θέματα και στην ανακοίνωση, που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. «Η Νίκη» με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση στις 03/06/2019 καλεί σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/6 στην αίθουσα διαλέξεων του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας και με ώρα έναρξης στις 17:00.

Θέματα ημερήσια διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της συνέλευσης.

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου – Εκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής ή Ελεγκτικού Οργάνου.

3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.

4. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών.

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

6. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.

Η γενική συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β «Η Νίκη» μέχρι 30/5/2019.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και με ώρα έναρξης στις 18:00.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της γενικής συνέλευσης την συνδρομή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου