ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Γ.Σ. και άνοδο περιμένουν στη Νίκη

γ-σ-και-άνοδο-περιμένουν-στη-νίκη-482586

Τη στιγμή που ο Νίκος Ιμεράι δηλώνει «παρών», δεν αποκλείεται η έκπληξη από νέο σχήμα για τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου Νίκος Ιμεράι δήλωσε πιστός στην ομάδα και στον σύλλογο, αλλά για να συνεχίσει να ηγείται του τμήματος θα πρέπει να πάρει την έγκριση και από τον κόσμο της ομάδας.

Στη Νίκη Βόλου συνεχίζουν να ελπίζουν σε άνοδο, παίρνοντας τη θέση του Ηρακλή στη νέα Football League, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σχετικά με το μέλλον και το ποιος θα συνεχίσει να ηγείται του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Νίκος Ιμεράι δεν θέλησε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε την περασμένη Τρίτη, αλλά επιφυλάχθηκε να μιλήσει για όλους και για όλα στη Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο διοικητικός ηγέτης των κυανόλευκων έκανε λόγο για πόλεμο που δέχθηκε τη χρονιά που πέρασε, αλλά δε θέλησε να κατονομάσει πρόσωπα και καταστάσεις, αρκούμενος να τονίσει ότι ο Λόρι Κέρι, δέχονταν τα πυρά, μιας και δεν μπορούσαν να χτυπήσουν τον ίδιο, αφού ο ποδοσφαιριστής αποτέλεσε καθαρά δική του επιλογή.

Ο Νίκος Ιμεράι ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο και μόνο τότε θα προχωρήσει εκ νέου στο σχεδιασμό της ομάδας, έχοντας κάνει όπως είναι φυσιολογικό ήδη τις πρώτες του επαφές για τη νέα χρονιά, έστω κι αν στη Νίκη δε γνωρίζουν ακόμη την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν.

Το τελευταίο διάστημα πάντως ο Νίκος Ιμεράι δεν δείχνει πως είναι ο μόνος που θέλει να ηγηθεί τη νέα χρονιά, αφού ενδιαφέρον έχει προκύψει και από άλλη πλευρά, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν προχωρημένες επαφές τόσο με παίκτες όσο και με προπονητή και δεν αποκλείεται να κατατεθεί σχετική πρόταση στη Γ.Σ.

Βέβαια το ζητούμενο για την ώρα είναι το που θα βρίσκεται η ομάδα τη νέα χρονιά και σε ποιά κατηγορία, μιας και σίγουρα διαφορετικά είναι τα μεγέθη και τα οικονομικά σε μια κατηγορία όπως η Football League, και άλλα στη νέα Γ’ Εθνική, που στην ουσία θα αποτελέσει το νέο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με χαμηλότερης ταχύτητας ομάδες.

Τα θέματα της Γ.Σ.

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 6μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Τ.Ε.Ε Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της Νίκης Βόλου και σε ανακοίνωση του συλλόγου, που θα οδεύσει σε εκλογές, τονίζεται ότι:

«Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση στις 03/06/2019 καλεί σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/6 στην αίθουσα διαλέξεων του Τ.Ε.Ε Μαγνησίας και ώρα έναρξης στις 5 μ.μ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της συνέλευσης.

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου -Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής ή Ελεγκτικού Οργάνου.

3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη

4. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών.

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

6. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.

Η γενική συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 30/05/2019.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης στις 6 μ.μ

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της γενικής συνέλευσης την συνδρομή τους».

Στη Ζεμούν ο Ντόστανιτς

Την ώρα που στη Νίκη Βόλου δείχνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ο Ράτκο Ντόστανιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους κυανόλευκους. Ο Σέρβος προπονητής που προσπάθησε να μεταμορφώσει την ομάδα προς το καλύτερο δεν μπόρεσε να της χαρίσει την άνοδο εντός των αγωνιστικών χώρων -τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου, έστω και την ισοβαθμία-, ενώ η Νίκη δεν ήταν αυτή που έπρεπε στα μπαράζ με τον Θεσπρωτό.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Ζεμούν η οποία υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία και μετέχει στη Β’ Σερβίας, έχοντας στόχο την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία και παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Σέρβους.

Ευχαριστεί τους χορηγούς της η Νίκη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου για τους χορηγούς της ομάδας σεζόν που τελείωσε. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 επιθυμεί να ευχαριστήσει τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ομάδας μας για τη σεζόν 2018-2019:

Κρεοπωλείο Δεβριάδης

ΕΒΟΛ

ΕΨΑ

A&K Risk Management Consulting

Ευσταθίου Αλέκος

Θαλάσσιος Κόσμος

Κάβα Καπουρνιώτης

Φούρνοι Μανδηλάς

Super Market Μπασδάνης

Valis Hotel

Pizza Fan

Brain Ανάπτυξη Ε.Π.Ε.

Baquetta Bakery-Pastry

Market Σκουφογιάννης

Κέντρο διανομών ΔΥΑΣ ΑΕ

Η συμβολή τους για ακόμη μια χρονιά ήταν καθοριστική».

Ευχές για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο με ανακοίνωσή τους εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές κι αθλήτριες του συλλόγου που ρίχνονται στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, τονίζοντας: «Οι αθλητές κι αθλήτριες του συλλόγου μας, έχουν αποδείξει με τις αγωνιστικές τους επιτυχίες, ότι με σκληρή δουλειά, οργάνωση και προσήλωση στους στόχους, μπορείς να κατακτήσεις ότι έχεις ονειρευτεί, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου