ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει… σανίδα σωτηρίας η Νίκη Βόλου

περιμένει-σανίδα-σωτηρίας-η-νίκη-βόλ-495080

Την επικύρωση της βαθμολογίας της FootballLeague, που έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη, περιμένουν άπαντες στη Νίκη Βόλου, με την ελπίδα ο «Γηραιός» να μη δηλώσει συμμετοχή στη συνέχεια στην… τρίτη τη τάξει κατηγορία, με τους Βολιώτες να παίρνουν τη θέση του.

Ο Ηρακλής απέφυγε την άμεση αφαίρεση βαθμών, αλλά ο κίνδυνος της ποινής παραμένει. Οι δώδεκα παλιοί παίκτες της ομάδας, που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους ή αφαίρεση βαθμών από τον «Γηραιό», αποφάσισαν να… βάλουν πλάτη και ζήτησαν αναβολή. Με την επικύρωση της βαθμολογίας της FootballLeague για αύριο Τρίτη, το πρόβλημα μετατίθεται, αλλά η ανάγκη για λύση είναι επιβεβλημένη.

Ο Ηρακλής τερμάτισε 11ος και υποβιβάζεται την ερχόμενη σεζόν στη νέα FootballLeague, μιας και η ΕΠΟ δεν δείχνει την πρόθεση να αυξήσει τις ομάδες στη SuperLeague 2, αλλά οι Θεσσαλονικείς έχουν εκδηλώσει ήδη αδυναμία συμμετοχής σε ένα πρωτάθλημα μη κερδοφόρο για εκείνους.

Για να αποφύγει την ποινή των -36 βαθμών, που θα ενεργοποιηθεί με την έναρξη της νέας σεζόν εάν δεν τακτοποιηθούν οι οφειλές, ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει ουσιαστικές επαφές με τους πιστωτές. Εξάλλου, ήδη ο «Γηραιός» θα ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα με -3, λόγω της βέβαιης αποτυχίας στη διαδικασία της αδειοδότησης.

Τις εξελίξεις αναφορικά με την περίπτωση του «Γηραιού» περιμένουν φυσικά με αγωνία και στη Νίκη Βόλου, εποφθαλμιώντας στη συμπλήρωση της θέσης, από τη στιγμή που βάσει αριθμών έχουν την καλύτερη συγκομιδή από όλες τις ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση και δεν ανέβηκαν μέσω των μπαράζ.

Απολογισμός του μπάσκετ

Μεθαύριο Τετάρτη 29 Μαΐου στις 19:00 η διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας σε μια ανοιχτή συζήτηση για το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας. Θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της τελευταίας τετραετίας της παρούσας διοίκησης σε ό,τι αφορά στην ανδρική ομάδα μπάσκετ, αλλά και τις ακαδημίες της και θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της ομάδας. «Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη! Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται», επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

Ι. ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου