ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Από Δευτέρα …για άνοδο

νίκη-βόλου-από-δευτέρα-για-άνοδο-533593

Από τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν και οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, η θα μπει στην τελική ευθεία για την άνοδο, καθώς η ομάδα θα έχει λίγες μέρες μπροστά της για να είναι έτοιμη για την επιστροφή της από τον Μάιο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα έχοντας δυο ματς-βήματα πριν την άνοδο στις 5 και τις 12 Μαΐου.

Πλέον όλοι στη Νίκη Βόλου γνωρίζοντας πως ο Θεσπρωτός είναι το τελευταίο εμπόδιο φαίνονται αισιόδοξοι, αλλά δεν υποτιμούν τον αντίπαλο και ποντάρουν στη δική τους υπεροχή.

Ως γνωστό στην κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στη Football League στη Νίκη «έπεσε» ο Θεσπρωτός με το πρώτο ματς να γίνεται στο Πανθεσσαλικό στις 5 Μαΐου και το δεύτερο στην Ηγουμενίτσα 12 Μαΐου.

Για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν όλη τη χρονιά για τη Νίκη θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι Ρόβας και Ντινιωτάκης.

Στη Νίκη έχουν ξεκινήσει εντατικά να «βλέπουν» τον αντίπαλο και αυτό που θέλουν είναι κα καθαρίσουν την άνοδο από το πρώτο ματς που γίνεται στο Πανθεσσαλικό στις 5 Μαΐου

Ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας, με προπονητή τον 46χρονο Δημήτρη Μουρούτη που είχε αγωνιστεί σε αθηναϊκές ομάδες και είναι αρκετά χρόνια στην Ηγουμενίτσα κατέλαβε τη 2η θέση του 3ου ομίλου με 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 3 ήττες αφού ήταν καλύτερος στην ισοβαθμία από τον τρίτο Αχέροντα Καναλακίου στους 47 πόντους.

Ο Θεσπρωτός, είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στο νομό Θεσπρωτίας, έχοντας 23 τίτλους εντός συνόρων του νομού. Συγκεκριμένα, έχει 9 πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και 14 κύπελλα.

Πέρα από τις τοπικές διακρίσεις, η ομάδα έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, τη σεζόν 1998-99.

Σε 6 συναντήσεις Γ΄ Εθνικής στο παρελθόν η Νίκη με τον Θεσπρωτό έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα, αλλά την περίοδο 2000-2001, στην τότε Δ’ Εθνική, η Νίκη ήταν σαρωτική απέναντι στον Θεσπρωτό. Κέρδισε στην Ηγουμενίτσα 1-3 (80’ Μοναχός – 4’, 71’ Φασουράκης, 44’ Ι. Παναγιώτου) και στον Βόλο πέτυχε ένα από τα μεγαλύτερα σκορ κερδίζοντας με 13-0!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου