ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στη Λάρισα για καλό σκοπό οι βετεράνοι της Νίκης Βόλου

στη-λάρισα-για-καλό-σκοπό-οι-βετεράνοι-596143

Το «παρών» σε ποδοσφαιρικό τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα για την οικονομική ενίσχυση του Νίκου Κουτσιμάνη, παλαίμαχου επιθετικού των κυανόλευκων, έδωσαν οι βετεράνοι της Νίκης Βόλου την περασμένη Δευτέρα στο στάδιο Αλκαζάρ.

Σε ανακοίνωση του συνδέσμου βετεράνων αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το «παρών», ως οφείλαμε, δώσαμε στη Λάρισα για το τουρνουά ποδοσφαίρου. Κύριος σκοπός της παρουσίας μας ήταν η οικονομική ενίσχυση και βεβαίως η ψυχολογική τόνωση του φίλου και συμπαίχτη μας Νίκου Κουτσιμάνη. Η χαρά μας ήταν έκδηλη, διότι διαπιστώσαμε ότι η υγεία του έχει βελτιωθεί αρκετά. Του ευχηθήκαμε όλοι μας γρήγορη ανάρρωση και γιατί όχι την επόμενη φορά να συμμετάσχει και ο ίδιος σε αγώνα ποδοσφαίρου των παλαιμάχων. Το τουρνουά από πλευράς διοργανωτών ήταν άψογο και οφείλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο. Τα σκορ των αναμετρήσεων είχαν τη μικρότερη σημασία, αφού το μυαλό και η σκέψη μας ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον φίλο μας τον Νίκο. Οι αναμνηστικές φωτογραφίες των παλαίμαχων δείχνουν το εξαίρετο κλίμα που επικρατούσε στο τουρνουά».

Το «παρών» στο τουρνουά έδωσαν οι: Παναγιωτόπουλος, Μαρτίου, Ρίζος, Βαταμίδης, Τζοβάρας, Χασάπης, Τσουκαλάς, Αϊβαλιώτης, Θεοδώρου, Μητρομάρας, Νάνος, Ζαγκαβιέρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου