ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε αναγκαστική αναμονή η Νίκη

σε-αναγκαστική-αναμονή-η-νίκη-596323

Σε αναγκαστική αναμονή βρίσκονται όλοι στην ομάδα της Νίκης Βόλου με τους κυανόλευκους να παραμένουν στην κορυφή αλλά στην ουσία στη δεύτερη θέση στον 4ο όμιλος της Γ’ Εθνικής έστω κι αν ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό στους 56 βαθμούς.

Η συνέχεια θέλει πλέον αναμονή μέχρι και τις 17 Μαρτίου, οπότε και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μιας και αυτή την Κυριακή υπάρχει διακοπή λόγω της Αποκριάς. Η Νίκη θα παίξει και πάλι εκτός έδρας φιλοξενούμενη αυτή τη φορά από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο οποίος συνεχίζει να μάχεται για την παραμονή.

Μετά την αναμέτρηση στην Κατερίνη, όπου η Νίκη θα φιλοξενηθεί από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στις 17 Μαρτίου, ακολουθεί στις 24 Μαρτίου εντός έδρας υποχρέωση με τον ΓΣ Αλμυρού και στις 31 Μαρτίου θα παίξει και πάλι εκτός έδρας αυτή τη φορά κόντρα στον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη.

Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τον μήνα Απρίλιο η Νίκη θα παίξει αρχικά στις 7/4 με τα Μετέωρα εντός έδρας και στην τελευταία υποχρέωσή της θα παίξει εκτός έδρας με τον Πιερικό στις 14/4.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε:

22η (17/3-3μ.μ.): Αχιλλέας Ν.-Νίκη

23η (24/3-3μ.μ.): Νίκη-ΓΣ Αλμυρού

24η (31/3-3μ.μ.): Οικονόμος-Νίκη

25η (7/4-4μ.μ.): Νίκη-ΑΣ Μετέωρα

26η (14/4-4μ.μ.): Πιερικός-Νίκη

Αλλαγή στον πάγκο στο μπάσκετ

Αλλαγή προέκυψε στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ στη Νίκη με την ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γρηγόρη Γιασσάρη. Η απόφαση αυτή πάρθηκε κοινή συναινέσει μετά από συνάντηση των δύο πλευρών σε πολύ φιλικό κλίμα. Τον ευχαριστούμε για τη συνεισφορά του, του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο».

Στο εξής η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών θα πορευθεί με προπονητικό δίδυμο τους Σπύρο Στρατίκη και Παναγιώτη Νάνη. Η νεα ανακοίνωση: «Νέο προπονητικό δίδυμο στη Νίκη Βόλου, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Γρηγόρη Γιασσάρη. Τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Σπύρος Στρατίκης με άμεσο συνεργάτη του τον Παναγιώτη Νάνη».

Ευχές της Νίκης στον Μ. Μανταλούφα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αρχιπροπονητή του τμήματος κολύμβησης, Μάρκο Μανταλούφα. Αναλυτικά ανακοίνωση αναφέρει: «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Μάρκο Μανταλούφα, μετά τη χειρουργική μικροεπέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα. Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο».

Σε αγώνες το τμήμα ποδηλασίας

Το ποδηλατικό τμήμα του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» θα συμμετέχει με δύο αθλητές στον διπλό ποδηλατικό αγώνα mountainbike που διοργανώνει το σωματείο «Ο Ποδηλάτης» στην τοποθεσία Πλατανόρεμα στο Ζαγκλιβέρι του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης το τριήμερο Σαββάτου, Κυριακής και Κ. Δευτέρας 9, 10, 11 Μαρτίου. Ο αγώνας της Κυριακής είναι τύπου ολυμπιακού cross country περίπου 30 χλμ. Ο αγώνας της Κ. Δευτέρας, όντας ο πιο εντυπωσιακός, είναι μήκους 750 μέτρων με πολλά φυσικά και τεχνητά εμπόδια, όπως ποτάμι, σαμαράκια, χαλίκι, σκάλες κ.ά. και τρέχουν τέσσερις αθλητές ταυτόχρονα, απ’ τους οποίους προκρίνονται οι δύο ώς τον τελικό με τουλάχιστον 150 συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Σκόπια, Βουλγαρία. Οι αθλητές έχουν προετοιμαστεί ειδικά και ελπίζουν σε μια καλή διάκριση στον τρίτο αγώνα του τμήματος για το 2019. Ευελπιστούμε να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα και η συμμετοχή μας να φτάσει στους τέσσερις αθλητές. Κοιτάμε μπροστά μόνο για τη Νίκη Βόλου!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου