ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει και πάλι τον κόσμο της

θέλει-και-πάλι-τον-κόσμο-της-629791

Να μετατρέψει σε απόρθητο κάστρο το Πανθεσσαλικό Στάδιο επιθυμεί η Νίκη Βόλου ενόψει του ερχόμενου αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας την Κυριακή στις 3μ.μ., με τους συνδέσμους των οργανωμένων να προσκαλούν σε μαζική παρουσία των φιλάθλων και τη διοίκηση να παραχωρεί ελεύθερη είσοδο σε παιδιά μέχρι 18 ετών και γυναίκες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά και την 11η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα που ήρθε την περασμένη Κυριακή στο ΔΑΚ Καρδίτσας επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, η Νίκη Βόλου έχει μπροστά της ακόμη έναν τελικό, αυτόν με τον Αστέρα Ιτέας.

Με τη διαφορά από τον συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου να παραμένει στο +3, οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα χρειαστούν και τη συνεισφορά του κόσμου τους.

Για τον λόγο αυτό, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι, η είσοδος σε παιδιά έως 18 ετών και σε γυναίκες θα είναι ελεύθερη, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των… παιδιών του Ράτκο Ντόστανιτς.

Την ίδια ώρα οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων καλούν τον κόσμο της ομάδας να αποτελέσει τον 12ο παίκτη, με το Blue Club να αναφέρει σε ανακοίνωση του: «Καλούμε τα μέλη μας, αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό «παρών» την Κυριακή στο γήπεδο για τον αγώνα με την Ιτέα. Ηρθε η ώρα επιτέλους να μιλήσει ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον υπέροχο κόσμο της. Επίσης την Παρασκευή 15/2 και ώρα 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συνδέσμου στην Αναπαύσεως η 27η ετήσια κοπή πίτας του κλαμπ».

Παράλληλα ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Blue Angels κάνοντας λόγο για καθήκον όλων να βρεθούν δίπλα στην ομάδα. Αναλυτικά: «Την Κυριακή θα δώσουμε ένα μήνυμα σε όλους ότι φέτος είναι η χρονιά μας. Η ομάδα φέτος πηγαίνει για ένα ρεκόρ που θα ζήλευε ο καθένας. Γι’ αυτό καθήκον μας ως οπαδοί και φίλαθλοι είναι να βρεθούμε δίπλα της και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή στις 3μ.μ».

Μαντζίρης: Με βοηθούν οι συμπαίκτες μου

Δύο φορές έχει αγωνιστεί με τα κυανόλευκα ο Λάζαρος Μαντζίρης και μάλιστα σκόραρε και στις δύο, έστω κι αν πέρασε στα παιχνίδια με τον ΑΟ Σελλάνων και τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ως αλλαγή μετά το 60ο λεπτό. Ο υψηλόσωμος φορ που ήρθε στη Νίκη φέτος τον Ιανουάριο αναφέρθηκε μετά το παιχνίδι της Καρδίτσας στην έως σήμερα παρουσία του στη νέα του ομάδα τονίζοντας: «Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου και στους αντιπάλους. Είναι πολύ σημαντικό πέραν των τριών βαθμών, που πλην του Ιορδανίδη, για τον οποίον ευχόμαστε να μην έχει κάτι σοβαρό, σ’ έναν ομολογουμένως κακό αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές δεν βγήκαν τραυματίες. Ο κακός αγωνιστικός χώρος, το τονίζω ξανά, επηρέασε αρκετά εμάς, γιατί είμαστε μία ομάδα που μπορεί και θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό μαθαίνουμε από τον προπονητή μας κι αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα.

Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Το γκολ δεν ήρθε, ενώ στο δεύτερο χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας, αλλά εντέλει βρήκαμε τις μία-δύο φάσεις, που μας έφεραν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Αυτή την Κυριακή μπορεί να είμαι εγώ που σκοράρω, την επόμενη κάποιος άλλος συμπαίκτης μου. Γι’ αυτό είμαστε ομάδα. Όλοι καθημερινά δουλεύουμε με τον προπονητή μας και είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο. Για το ότι μπορώ να παίζω και να δίνω το 100%, θέλω να σταθώ ότι οι συμπαίκτες μου, παρόλο που είμαι λίγες μέρες στην ομάδα, με έχουν βάλει πολύ γρήγορα στο κλίμα, όπως και ο προπονητής και η διοίκηση.

Έτσι, μπορώ να βοηθάω είτε με γκολ είτε με ασίστ είτε με οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, που μπορεί να μη φαίνεται. Σίγουρα είναι ένα ιδανικό ξεκίνημα για μένα, αλλά πιστεύω ότι με βοηθάνε πολύ οι συμπαίκτες μου γι’ αυτό. Η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει και για έναν επιθετικό αυτό είναι το κυριότερο, ώστε να είναι μέσα στις φάσεις και να προσπαθεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα».

Εκτός ο Ρόβας,

επιστρέφει ο Καρτσαμπάς

Χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Ρόβα θα καταστρώσει τα πλάνα του ο Ράτκο Ντόστανιτς για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο έμπειρος μέσος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, που συνολικά είναι η 4η στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής απέναντι στον σύλλογο της Ιτέας.

Από κει και πέρα όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, στο όριο των τριών καρτών βρίσκονται τρεις και συγκεκριμένα οι Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Νέτι Μέτσε και Φάμπιο Ταβάρες, οι οποίοι θα πρέπει να αποφύγουν μια τυχόν νέα κάρτα την Κυριακή, μιας και σε διαφορετική περίπτωση θα απουσιάσουν από το βολιώτικο ντέρμπι.

Αντίθετα επιστρέφει και πάλι ο Χρήστος Καρτσαμπάς, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ αμφίβολος είναι ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, με την προετοιμασία των κυανόλευκων να ξεκινά από σήμερα για τον αγώνα της Κυριακής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου