ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Ιτέα ο πρώτος… τελικός

στην-ιτέα-ο-πρώτος-τελικός-727507

Απέναντι σε μια ομάδα με την οποία κοντραρίστηκε στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος με έπαθλο την 2η θέση, η Νίκη Βόλου θέλει σήμερα να δώσει συνέχεια στο αήττητο, κατακτώντας την 4η φετινή νίκη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο της Ιτέας, με τον Αστέρα να έχει νέο προπονητή τον Πάρη Ανδράλα, και την Νίκη Βόλου να θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μη χάσει άλλο έδαφος πριν το βολιώτικο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος σήμερα θα φιλοξενήσει στον Αλμυρό τον ΑΟ Στυλίδας.

Με 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, μετά από τρεις νίκες επί Θησέα, Στυλίδας και Απόλλωνα Μακρυχωρίου, η Νίκη είχε την πρώτη της απώλεια στον Παλαμά, με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων με το τελικό 1-1 να κρατά τους κυανόλευκους στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας και τον Ολυμπιακό.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η Νίκη καλείται να πάρει σήμερα πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από τους ερυθρόλευκους, με τους οποίους θα συναντηθούν την επόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, όπου και θα είναι οι τυπικά γηπεδούχοι στην κοινή τους έδρα.

Μέχρι τότε όμως ο πρώτος «τελικός» θα δοθεί σήμερα απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο πάντως δεν έχει ξεκινήσει στο φετινό πρωτάθλημα, όπως θα ήθελε. Συγκεκριμένα, επί ημερών Κώστα Λίβα, πριν αντικατασταθεί από τον Πάρη Ανδράλα, ο Αστέρας ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από τα Μετέωρα (0-2), ακολούθησε η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πιερικό (2-2), η νίκη στο φινάλε επί του Θησέα Αγριάς μετά από πέναλτι που καταλογίστηκε στις καθυστερήσεις (1-0) και την περασμένη Κυριακή η εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με τον ΑΟ Στυλίδας.

Η αποστολή αποτελείται από τους Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Δωματά, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, Έρβιστ Μετούσι, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Σταύρο Βουρδάκη, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Ιορδανίδη, Τάσο Καντούτση, Χρήστο Τζιώρα, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Βασίλη Ρόβα, Βασίλη Λάιο και Αλέξανδρο Αναστασίου.

Εκτός έμειναν οι Νίκος Παπαδήμας, Κρίστοφερ Μακενγκό για διάφορους λόγους.

Κάλεσμα Αστέρα για Νίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας προκειμένου να καλέσει τον φίλαθλο κόσμο της Ιτέας να παραβρεθεί στο σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση: «Με την Νίκη Βόλου θα αναμετρηθεί σήμερα Σάββατο 27/10 και ώρα 3μ.μ. ο Αστέρας Ιτέας στο «Αθανάσιος Νοικοκυράκης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα στον 4ο όμιλο. Με στόχο τους 3 βαθμούς και υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή η ομάδα μας καλείται να κάνει την «αντεπίθεσή» της, κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι μιας και απέναντί της θα έχει μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου και φαβορί για τον τίτλο».

Μπακογιάννης στην Ιτέα

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητές της 5ης στροφής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στην Ιτέα το ερχόμενο Σάββατο θα βρεθεί ο κ. Άγγελος Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Χρήστο Νικολάου, επίσης από την Αθήνα και Βασίλη Παγουρά από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου