ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το «αύριο»… έχει μόνο έναν αγώνα

το-αύριο-έχει-μόνο-έναν-αγώνα-728027

Ενα παιχνίδι και ένα αποτέλεσμα υπάρχει αύριο για τη Νίκη Βόλου που θέλει μόνο νίκη στο Δημοτικό Στάδιο της Ιτέας εκεί που θα αγωνιστεί απέναντι στον Αστέρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αύριο Σάββατο στις 3 μ.μ. στην Ιτέα, η Νίκη δεν θέλει απλά να διατηρήσει το αήττητο, αλλά θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος καθώς η επομένη νίκη της, τη φέρνει και στην κορυφή…που χάθηκε στον Παλαμά!

Τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής Γιώργος Κούτσης έχουν συνειδητοποιήσει τη σημαντικότητα της αυριανής νίκης απέναντι στον Αστέρα Ιτέας και «ξεχνούν» προσωρινά το τι θα ακολουθήσει για να φέρει την ομάδα στο ψηλότερο σκαλί καθώς μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, η σέντρα του οποίου θα γίνει στις 3μ.μ., οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν μετά από τρεις μέρες στο Ηράκλειο (Τρίτη 30/10-3μ.μ.) απέναντι στον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος, για να ακολουθήσει το ντέρμπι της Μαγνησίας με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Κυριακή 4/11-3μ.μ.).

Ετσι το μυαλό όλων είναι στην Ιτέα με την προετοιμασία των κυανόλευκων να ολοκληρώνεται σήμερα και με την τεχνική ηγεσία πιθανόν να έχει μόνο μια απουσία για αύριο που θα είναι του Νίκου Παπαδήμα ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε ενοχλήσεις στην πτέρνα.

Νίκη και Αστέρας κοντραρίστηκαν και πέρυσι με τους κυανόλευκους να είναι νικητές και στα δύο ματς, αρχικά 17/12/17: Νίκη – Ιτέα 2-1(4΄,50΄Μπάιριτς-38΄Κοντογιώργος) και 1/4/18: Ιτέα – Νίκη 0-1 (37΄Ντόγλκι) που ήταν για την τελευταία αγωνιστική στην Ιτέα, σε ένα ματς με 4 αποβολές που με τη νίκη της βολιώτικης ομάδας εξασφαλίστηκε και η 2η θέση του πρωταθλήματος. Πιο μετά οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Ιτέα και για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, με πρόκριση της Νίκης στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ η κανονική διάρκεια όσο και η παράταση ολοκληρώθηκαν με 2-2, με τους κυανόλευκους να προηγούνται μάλιστα με 2-0 στο ημίχρονο, με γκολ των Λάιου και Αναστασίου.

«Φαβορί η Νίκη Βόλου»

O νέος προπονητής του Αστέρα Ιτέας Πάρις Ανδράλας μιλώντας στο «mikriliga.com», για την απόφασή του να συνεχίσει στην ομάδα της Ιτέας και το ερχόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου είπε: «Η ομάδα του Αστέρα Ιτέας είναι νοικοκυρεμένη, έχει μία εξαιρετική διοίκηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το πλάνο που μου ανέλυσαν και το γεγονός ότι θέλουν να είμαι εγώ αυτός που θα το υλοποιήσει έπαιξαν τον ρόλο τους για να απαντήσω θετικά.

Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Βόλου, μία ομάδα που είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, έχει έμπειρο προπονητή, γεμάτο ρόστερ. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσω και εγώ να περάσω κάποια στοιχεία που θέλω στους παίκτες και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, πιστεύω πως έχουν τη διάθεση και το κίνητρο να κάνουν κάτι καλό στην κατηγορία, ανεξάρτητου αντιπάλου».

Κάλεσμα Αστέρα για Νίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας προκειμένου να καλέσει τον φίλαθλο κόσμο της Ιτέας να παραβρεθεί το ματς του Σαββάτου (27/10) του Αστέρα με τη Νίκη Βόλου.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση η ομάδα του Αστέρα καλείται να κάνει την «αντεπίθεσή» της κόντρα σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου και φαβορί για τον τίτλο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Με τη Νίκη Βόλου θα αναμετρηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10 και ώρα 15:00 ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ στο «Αθανάσιος Νοικοκυράκης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα στον 4ο όμιλο.

Με στόχο τους 3 βαθμούς και υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή η ομάδα μας καλείται να κάνει την «αντεπίθεσή» της, κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι μιας και απέναντί της θα έχει μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου και φαβορί για τον τίτλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο κ. Μπακογιάννης (Αθηνών) με βοηθούς του τους Νικολάου (Αθηνών) και Παγουρά (Βοιωτίας).

Ο πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ καλούν τον κόσμο της ομάδας μας να ενισχύσει την ομάδα μας και μέσα σε φίλαθλα πλαίσια όπως έχει αποδείξει να γίνει ο 12ος παίχτης του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ».

Ο Μπακογιάννης διαιτητής

Την αναμέτρηση του Αστέρα Ιτέας με τη Νίκη στο δημοτικό γήπεδο της Ιτέας (Σάββατο 27/10, 15.00) θα διευθύνει ο Άγγελος Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Χρήστο Νικολάου, επίσης από την Αθήνα και Βασίλη Παγουρά από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο Μπακογιάννης «σφυρίζει» πρώτη φορά σε παιχνίδι της Νίκης, είναι διαιτητής Γ’ Εθνικής από την περίοδο 2010-΄11 (έχει διευθύνει 31 ματς στην Γ’ κατηγορία), ενώ πέρυσι ήταν ο «άρχων» του αγώνα και σε τέσσερα παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ. Το ματς του Σαββάτου είναι το τρίτο που διευθύνει τη φετινή χρονιά.

Εκλογές στον Σύλλογο Βετεράνων Νίκης

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου προκηρύσσει εκλογές την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από τις 17.00 – 21.00 στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Πανθεσσαλικό.

Όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα στο Δ.Σ. μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα:

24210 81281 Στράτος Ματζανάς,

6945220020 Κυριάκος Κοκκινάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου