ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πιο «δυνατή» στην επόμενη μέρα

πιο-δυνατή-στην-επόμενη-μέρα-732318

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πιο δυνατή στην επόμενη μέρα θέλει να παρουσιαστεί η Νίκη Βόλου και μετά την πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα. Η Νίκη Βόλου δίνει τον επόμενο αγώνα της την Κυριακή με αντίπαλο τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, επιστρέφοντας στο «Π. Μαγουλάς» λόγω των εργασιών συντήρησης του αγωνιστικού χώρου στο Πανθεσσαλικό.

Στη Νίκη έκλεισαν την παρένθεση της ισοπαλίας στον Παλαμά με τον ΑΟ Σελλάνων και θέλουν από την Κυριακή με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου να αρχίσουν ένα νέο σερί νικών με περισσότερες λύσεις, με τον προπονητή Γιώργο Κούτση να είναι ικανοποιημένος από το γεγονός πως οι Τζιώρας και Τσεμπερίδης έβγαλαν το 90λεπτο χωρίς ενοχλήσεις στο προχθεσινό ματς Κυπέλλου ΕΠΣΘ στην Ευξεινούπολη. Αν και οι δύο έμπειροι παίκτες δεν είναι έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης να βγάλουν ολόκληρο αγώνα ωστόσο τους έδωσε τη δυνατότητα να παίξουν όσο το δυνατό περισσότερο μπορούσαν (μέχρι να ζητήσουν αλλαγή ήταν ο σχεδιασμός) ώστε να αποκτήσουν ρυθμό, ενώ αναμένεται και η επιστροφή Δωματά.

Στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο των Καναλίων συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο «Π. Μαγουλάς».

Πιθανότατα, το κυριακάτικο ματς θα είναι το τελευταίο που θα δώσει η Νίκη Βόλου στην ιστορική έδρα της με την υπάρχουσα μορφή, καθώς σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισής της. Στο πλάνο των εργασιών υπάρχει το γκρέμισμα της θύρας 3 με επέκταση του αγωνιστικού χώρου κάτι που προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα σε όσους έχουν ζήσει στιγμές στην κερκίδα των ένθερμων οπαδών της Νίκης.

Τελευταία φορά στη θύρα 3

Οι φίλαθλοι θα βρεθούν για τελευταία φορά στη θρυλική θύρα 3 του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» και εξέδωσαν ανακοινώσεις:

Blue Club: «Την Κυριακή η ομάδα μας θα παίξει για ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος στο «Π. Μαγουλάς» στην αγαπημένη μας κλούβα. Αυτό το παιχνίδι για εμάς και για όλους τους οπαδούς της Νίκης Βόλου δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα, γιατί θα πάμε στο γήπεδο με μεγάλη συγκίνηση και με πολλές αναμνήσεις ο καθένας μας και θα κάτσουμε στη θύρα 3 για τελευταία φορά. Είναι αδύνατο μέσα από μια ανακοίνωση να εξηγήσουμε τι σημαίνει για όλους μας η θύρα 3 και πιστεύουμε κανείς δεν μπορεί να το κάνει, πρέπει να ζήσεις εκεί για να καταλάβεις, όπως έζησαν γενιές και γενιές Νικιωτών. Την Κυριακή λοιπόν περιμένουμε όλο τον κόσμο στο σπίτι μας, περιμένουμε όλους όσοι έχουν περάσει από εκεί να κάτσουμε, να τραγουδήσουμε, να φωνάξουμε και να πανηγυρίσουμε τα γκολ της ομάδας μας για τελευταία φορά.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΣ’ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΙΣΤΑ!!!

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ»».

Blue Angels: «Η ιστορία των οπαδών μιας ομάδας γράφεται στα πέταλα των γηπέδων που βρίσκονται. Όταν μιλάμε για ιστορικά πέταλα και θύρες όλοι αμέσως θα σκεφτούν την ιστορική θύρα 3 του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς». Το σπίτι μας, τον χώρο που κλάψαμε, δακρύσαμε, χαρήκαμε και γελάσαμε. Όλοι έχουνε να διηγηθούν και από μια ιστορία, για ένα γκολ στο 90′, για μια ήττα που μας έκοψε τα όνειρα. Όλες οι όμορφες ιστορίες κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος για να έρθουν να αντικατασταθούν από τις επόμενες. Έτσι λοιπόν και εμείς την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι θα είμαστε στο σπίτι μας για τελευταία φορά για ένα τελευταίο πάρτι όπως μόνο εμείς ξέρουμε και όπως αρμόζει στο ιστορικό μας πέταλο. Όλοι δίπλα στην ομάδα μας για να συνεχιστεί η ιστορία από εκεί που θα σταματήσει… BLUE ANGELS EST 1994 FAITH AND DEVOTION TO NIKI VOLOU».

Ο Παπακωνσταντίνου διαιτητής

Το ματς της Νίκης με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 21/10 στο «Π. Μαγουλάς» θα διευθύνει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Χρήστο Δόσκορη, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κώστας Κουρδής από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου «σφυρίζει» φέτος για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι. Πέρυσι διηύθυνε επτά ματς, μεταξύ αυτών και την αναμέτρηση της Νίκης με το Βελούχι στο Καρπενήσι (0-5) στις 18/3/2018.

Διαρκείας μέχρι 20/10

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η Νίκη Βόλου, οι κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου διατίθενται ακόμη έως το επόμενο παιχνίδι έδρας της ομάδας στις 20 Οκτωβρίου και πριν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο «Π. Μαγουλάς». Η διάθεση γίνεται από:

• Τα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου όπισθεν του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» από 4μ.μ. έως 7μ.μ. καθημερινά.

• SAGA CAFE στη Δημητριάδος 43 τις απογευματινές ώρες.

Συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν.

Γενική συνέλευση οι βετεράνοι της Νίκης

Ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το μπάσκετ με Μακεδονικό

Μεθαύριο Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 17:00 η ομάδα της Νίκης θα αγωνιστεί απέναντι στην πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα του Μακεδονικού για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και από την ΔΕ εκδόθηκε η ανακοίνωση-κάλεσμα

«Προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν σε μια σημαντική νίκη.

Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…

* Γενική είσοδος 5 ευρώ.

** Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν.

*** Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου