ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ευχαριστημένος για 70 λεπτά ο Κούτσης

ευχαριστημένος-για-70-λεπτά-ο-κούτσης-738940

Ικανοποιημένος για 70 λεπτά αλλά όχι και για τα πρώτα 20 του αγώνα απέναντι στη Στυλίδα έμεινε ο προπονητης της Νίκης Βόλου, Γιώργος Κούτσης, αναφέροντας μετά το τελικό 1-4: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που ήμασταν νωθροί – πράγμα που για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι ανεπίτρεπτο, αυτή είναι η θέση και η φιλοσοφία μου για τις ομάδες που θέλουν να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα – από εκεί και πέρα είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε σε δυο τρεις περιπτώσεις του πρώτου ημιχρόνου να έχουμε ισοφαρίσει νωρίτερα, ωστόσο το πετύχαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο εκτιμώ ότι η υπεροχή μας ήταν καθολική, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα τέρματα και το σκορ να έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο. Από εδώ και πέρα θα πρέπει και αυτά τα κομμάτια να τα βελτιώσουμε και να μη δίνουμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να πιστεύει έστω και ένα λεπτό ότι μπορεί να πάρει κάποιο αποτέλεσμα».

Νίκη με ανατροπή

Η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα της Στυλίδας ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, του Σαββάτου, όταν με τη συμπλήρωση 6 λεπτών και μετά από λάθος απομάκρυνση του Μετούσι, η μπάλα έφθασε στον Βαρυπάτη, που απέναντι από τον Αποστολίδη δεν χαρίστηκε και πέτυχε το 1-0 από το ύψος του πέναλτι με αριστερό σουτ. Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο Καρτσαμπάς έκανε σέντρα από τα αριστερά, έχοντας προωθηθεί, με τον Κέρι να αποτυγχάνει στην προσπάθεια να σουτάρει. Ομως η μπάλα κατέληξε στον Ρόβα, που πλάσαρε για να δει αμυνόμενο να απομακρύνει από τη γραμμή της μικρής περιοχής, με τον Μακενγκό να προσπαθεί μάταια για το σουτ. Από την προσπάθεια του Γάλλου η μπάλα στρώθηκε στον Μετούσι, ο οποίος «γέμισε» από τα δεξιά, με τον Φάμπιο να βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι και να στρώνει την μπάλα για τον Κέρι, που δεν είχε πρόβλημα να ισοφαρίσει με δυνατό σουτ για το 1-1 στο 45’.

Οπως τελείωσε το πρώτο μέρος έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο για την Νίκη Βόλου, η οποία πήρε θέση οδηγού στο σκορ από το 51’. Ο Μετούσι σέντραρε εκ νέου από τα δεξιά, η μπάλα έφθασε στον Φάμπιο, ο οποίος δεν πάσαρε αλλά προτίμησε να σκοράρει με το κεφάλι, όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επιστροφή της, ο Κέρι δεν «χαρίστηκε» και με σουτ στον αέρα πέτυχε και το 1-2.

Βουκομάνοβιτς και Μακενγκό απέτυχαν σε τετ-α-τετ λίγο αργότερα για το 1-3, κάτι που ήρθε όμως στο 65’. Από εκτέλεση κόρνερ του Κέρι ο Μακενγκό βρέθηκε μέσα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει, με την μπάλα να στρώνεται στα αριστερά στον Καρτσαμπά, ο οποίος με δεξί πλασέ δεν λάθεψε για το 1-3 στο 66’.

Ο Βουκομάνοβιτς με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα να «χαϊδέψει» το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού στο 81’, με το τελικό 1-4 να έρχεται τρία λεπτά μετά και από οργανωμένη προσπάθεια. Η φάση ξεκίνησε από κάθετη πάσα του Ρόβα, ο οποίος βρήκε τον Μακενγκό και αυτός τον νεοεισελθόντα Ντινιωτάκη, που με αλάνθαστο αριστερό πλασέ σκόραρε για 4η και τελευταία φορά για την ομάδα της Νίκης, η οποία πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στη Στυλίδα.

ΣΤΥΛΙΔΑ-ΝΙΚΗ 1-4

Γήπεδο Στυλίδας – 2η Αγωνιστική

ΣΤΥΛΙΔΑ: Μήτσου, Τέγος (46’ Κοντρέου), Στυλιανός, Ζωγράφος, Μάγιος, Κουφιώτης Αλέκος, Καραλής, Κουφιώτης Κώστας, Λέντας (50’ Μπουσάι), Βαρυπάτης (65’ Δημητρέλλης), Λιανός (51’ Ξεζόνωτος).

NIKH: Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης (79’ λ. τρ. Παπαδήμας), Καρτσαμπάς, Ρόβας, Μέτσε, Μακενγκό, Κέρι (79’ Ντινιωτάκης), Φάμπιο Ταβάρες (59’ Ιορδανίδης), Βουκομάνοβιτς (86’ Αναστασίου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου