ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σημαδιακό χατ-τρικ από τον Λόρι Κέρι

σημαδιακό-χατ-τρικ-από-τον-λόρι-κέρι-739780

Σημαδιακό είναι το χατ-τρικ του Λόρι Κέρι στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής την περασμένη Κυριακή με τη φανέλα της Νίκης απέναντι στον Θησέα αφού η προηγούμενη άνοδος της Νίκης από ερασιτεχνική κατηγορία είχε και πάλι ξεκίνημα με χατ-τρικ. Η προηγούμενη πρεμιέρα της Νίκης με χατ-τρικ από παίκτη της, ήταν τη περίοδο 2001-2002 και τη χρόνια εκείνη η βολιώτικη ομάδα κέρδισε άνοδο έχοντας 23 νίκες 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Στην πρεμιέρα το 2001 η Νίκη είχε κερδίσει τον Ηρακλή Ροδίτσας με τον Σέρτζιαν Τσέροβιτς να πετυχαίνει 3 γκολ (τα υπόλοιπα, 2 ο Νούσιας και από ένα οι Ραντοΐκοβιτς και Παφλιάς), ενώ στο τέλος του πρωταθλήματος πρώτοι σκόρερ της ομάδας με 16 γκολ ήταν οι Τσέροβιτς και Ραντοΐκοβιτς.

Όσο για τον Λόρι Κέρι τις χρονιές που έχει πετύχει χατ-τρικ οι ομάδες του τερμάτιζαν στην 1η θέση κι αυτό έγινε και πέρσι με τον Αστέρα Αμαλιάδας (είχε 3 γκολ στο 6-1 στο ματς με το Λεωνίδιο και ήταν 1ος σκόρερ με 21γκολ), ενώ το ίδιο είχε συμβεί και το 2010-11 όταν αγωνίζονταν στον Αλμυρό που έκτος από χατ-τρικ, είχε και 5 γκολ σε ένα αγώνα (στο 8-1 επί του Αγροτικού) με τον Βολιώτη επιθετικό να πετυχαίνει εκείνη τη χρονιά 36 γκολ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου