ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε καλό κλίμα η συνάντηση με Μανωλά

σε-καλό-κλίμα-η-συνάντηση-με-μανωλά-741091

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση της Νίκης Βόλου με τον Στέλιο Μανωλά, προκειμένου ο παλαίμαχος άσος να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στον κυανόλευκο σύλλογο. Στη συνάντηση που έγινε με τον πρόεδρο της Δ.Ε., Νίκο Ιμεράι, αναλύθηκαν οι προοπτικές, προκειμένου ο θρυλικός άσος της ΑΕΚ, να επιστρέψει και πάλι στους κυανόλευκους, αυτή την φορά από ένα άλλο πόστο.

Ψυχούλας στη Στυλίδα

Στη Στυλίδα θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη της ομώνυμης ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 4ο Ομιλο. Οι κυανόλευκοι που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε και το τελικό 5-0 επί του Θησέα Αγριάς, θέλουν να συνεχίσουν με ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα. Για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο της Στυλίδας η ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Δημήτρη Ψυχούλα από την ΕΠΣ Βοιωτίας, με βοηθούς τους Βασίλη Παγουρά και Λεωνίδα Δελή από την ίδια Ένωση, ενώ χρέη παρατηρητής θα έχει ο κ. Πέτρος Τσακνάκης από την ΕΠΣ Λάρισας. Στο παρελθόν ο Ψυχούλας έχει σφυρίξει τις αναμετρήσεις Πύρασος-Νίκη (1-2) στα Φάρσαλα

Μέχρι 20 Οκτωβρίου τα διαρκείας

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η Νίκη Βόλου, οι κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου διατίθενται ακόμη έως το επόμενο παιχνίδι έδρας της ομάδας στις 20 Οκτωβρίου. Η διάθεση γίνεται από:
•Τα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου όπισθεν του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» από 16:00 ώς 19:00 καθημερινά.
•SAGA CAFE στη Δημητριάδος 43 τις απογευματινές ώρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου