ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια στην ενίσχυση της Νίκης

συνέχεια-στην-ενίσχυση-της-νίκης-803397

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

Συνέχεια στη μεταγραφική της ενίσχυση αναμένεται να δώσει σήμερα η Νίκη Βόλου κι ενώ η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 23/7 ….και ώς τις 11 του μήνα οι φίλαθλοι μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από το επίσημο σάιτ θα αποφασίσουν για την φανέλα που θα είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Η μεταγραφική συνέχεια αναμένεται να δοθεί με την απόκτηση του γνώριμου Θοδωρή Παπαδόπουλου για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, έχει φορέσει ακόμη δύο φορές τα κυανόλευκα τόσο στη Football League, όσο και στην πρώτη χρονιά της Γ’ Εθνικής. Ήταν μάλιστα συμπαίκτης του Λόρι Κέρι στον Αστέρα Αμαλιάδας, κατακτώντας επίσης το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπως πρωταθλητής στην κατηγορία ήταν και με τον Απόλλωνα Λάρισας, μία χρονιά πριν.

Την τελευταία χρονιά με τον Αστέρα ήταν βασικός, μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχές, ενώ με την ομάδα της Λάρισας κατέγραψε 28, σκοράροντας και δύο τέρματα την περίοδο 2016 – ΄17.

Στο ρόστερ της Νίκης Βόλου θα προστεθούν 5 – 6 ακόμη παίκτες καθώς ώς τώρα πέντε νέοι παίκτες αποκτήθηκαν και 15 συνεχίζουν από πέρσι.

Από πέρσι έχουν ανανεώσει οι τερματοφύλακες Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, αλλά και ο 18χρονος Παύλος Τασιάς, οι αμυντικοί Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Βασίλης Λάιος οι μεσοι Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ιορδανίδης,Γιάννης Βέργος, Γιάννης Κουτσούκης, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς και οι επιθετικοί Χρήστος Τζιώρας, Αλέκος Αναστασίου, όπως και οι νεαροί Σταύρος Βουρδάκης, Αλέξανδρος Σιώμος είναι σε αυτούς που συνεχίζουν.

Στην άμυνα προστίθεται ο νεοαποκτηθείς από τα Σέλλανα Έρβιστ Μετούσι, στα χαφ πολλά περιμένουν από τον νεοαποκτηθέντα Γάλλο Κρίστοφερ Μακενγκό, ενώ πολύ περισσότερα αναμένονται από τους νέους της μεσοεπιθετικής γραμμής καθώς αποκτήθηκαν ο Κέρι Λόρι, ο Γιάννης Δωματάς και ο Φάμπιο Ταβάρες.

Έκτος από τον Θ. Παπαδόπουλο η Νίκη θέλει κι έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα και αναμένεται η απάντηση του Άγγελου Βέρτζου, που έχει και πρόταση από την Κέρκυρα, η οποία θα αγωνίζεται στη Football League.

Συνεχίζεται η ηλεκτρονική ψηφοφορία

Για πρώτη φορά οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου είναι αυτοί που μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από το επίσημο σάιτ θα αποφασίσουν την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας. Έτσι λοιπόν από τις 4 μέχρι και τις 11 Ιουλίου ο κάθε φίλαθλος μπορεί να ψηφίσει μια από τις 3 εμφανίσεις που επιλέχθηκαν: 1η επιλογή η γαλάζια με λευκές ρίγες (θυμίζοντας αυτές της σεζόν 2004-2005), 2η επιλογή η μπλε με λεπτή, λευκή και σκούρα μπλε ρίγα και 3η επιλογή η κλασική μπλε με λευκές ρίγες.

Το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό στα τέλη Ιουλίου και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.nikifc.gr.

Ο στίβος στην Καβάλα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας το Σαββατοκύριακο 30/6 – 1/7 συμμετείχε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Οι αθλητές – αθλήτριες κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

Ο Χρήστος Καλαμπούκας κατέκτησε την 8η θέση στα 150 μ.

Ο Ευάγγελος Μιχάλης κατέκτησε την 9η θέση στο τριπλούν

Ο Χάρης Μάνης κατέκτησε την 11η θέση στα 80μ.

Ο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης κατέκτησε την 13η θέση στα 300μ. εμπόδια

Ο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης, Χρήστος Καλαμπούκας, Χάρης Μάνης και Ευάγγελος Μιχάλης κατέκτησαν την 10η θέση στα 4×300μ.

Η Νεοχωρίτη Φωτεινή δεν προκρίθηκε στα τελικά των 80μ.

Συμμετοχή στα 4×80μ.Ανδρομάχη Βελέντζα, Φωτεινή Νεοχωρίτη, Σταυρούλα Παπασακελλαρίου και Ανδρομάχη Τσιάνου

Επισημαίνεται ότι οι περισσότεροι αθλητές – τριες, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιους αγώνες.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας και Βάσω Κολλυμένου, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Γιώργος Τάκης, Δημήτρης Μπατζανός και Χρόνης Βελέντζας, καθώς κι αρκετοί γονείς.

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου, ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών κι αθλητριών και τους φίλους του Συλλόγου που βρέθηκαν στους αγώνες, εμψύχωσαν και στήριξαν τους αθλητές, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα και δυνατή κερκίδα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής στίβου συγχαίρουν τους αθλητές κι αθλήτριες για τις επιδόσεις τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου