ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η σημαία της Νίκης Βόλου παρέμεινε στον… ιστό της

η-σημαία-της-νίκης-βόλου-παρέμεινε-στο-810226

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τον Χρήστο Τζιώρα να αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του περσινού καλοκαιριού, η Νίκη Βόλου προσπάθησε να «χτίσει» μια ομάδα γύρω από τον εμβληματικό επιθετικό, ο οποίος επέστρεψε στα κυανόλευκα προκειμένου να πανηγυρίσει και πάλι μια άνοδο, όπως είχε ζήσει το καλοκαίρι του 2014.

Ο 29χρονος επιθετικός μπορεί να μη γεύθηκε τη χαρά της ανόδου το φετινό καλοκαίρι, αλλά κάτι τέτοιο περιμένει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δίνοντας τα χέρια με τη διοίκηση των κυανόλευκων για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Με 19 παρουσίες στο περσινό πλέον πρωτάθλημα αλλά και με 6 τέρματα, ο επιθετικός από την Γαλατινή Κοζάνης δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στο φινάλε της περιόδου, μετά από τον τραυματισμό του, και αναμένεται να τον έχει ξεπεράσει πλήρως μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Στη Νίκη αναμφίβολα πιστεύουν στις δυνατότητες του και χθες ανακοίνωσαν την παραμονή του στην ομάδα, που έζησε την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, με την άνοδο από τη Football League στη Super League, χρονιά στην οποία μάλιστα αναδείχθηκε και ως πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 18 γκολ, σημειώνοντας για πρώτη φορά διψήφιο αριθμό τερμάτων και ενώ την περασμένη είχε πετύχει μόλις 1.

Συνολικά μετρά 11 παρουσίες με τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League, 50 στη Football League σε δύο σεζόν και ακόμη 19 πέρυσι στη Γ’, με 25 τέρματα, αλλά και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο με 1 τέρμα.

Στην ανακοίνωση παραμονής του Χρήστου Τζιώρα οι κυανόλευκοι αναφέρουν: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Χρήστος Τζιώρας είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας. Είναι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1988 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως: Γαλατινή, ΑΕ Πολυκάστρου, ΠΑΣ Φλώρινα, Κοζάνη, Πυρσός Γρεβενών, Αετός Σκύδρας, Παναργειακός, Βατανιακός, Νίκη Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός και Βέροια. Τη σεζόν 2017-2018 επέστρεψε στην Νίκη Βόλου με την φανέλα της οποίας κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται γρήγορη ανάρρωση και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Πλέον με την παραμονή και του έμπειρου φορ, οι παίκτες που συνεχίζουν από την περσινή σεζόν στα κυανόλευκα είναι εννέα και συγκεκριμένα οι: Χρήστος Καρτσαμπάς, Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ιορδανίδης, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, Αλέκος Αναστασίου, Νίκος Παπαδήμας, Γιάννης Βέργος, Βασίλης Λάιος και Χρήστος Τζιώρας. Σε αυτούς προστίθενται και οι: νεοαποκτηθέντες, Λόρι Κέρι και Φάμπιο Ταβάρες.

Στη Βουλγαρία για προετοιμασία

Στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η Νίκη Βόλου το τρέχον καλοκαίρι, με τη γειτονική Βουλγαρία να αποτελεί τον πιθανότερο προορισμό των κυανόλευκων.

Η απόφαση αναμένεται να παρθεί σήμερα από τους κυανόλευκους και συγκεκριμένα από το προπονητικό τιμ, με τον Φάντζιο Μπούις και τους συνεργάτες του να αποφασίζουν για το που θα «χτιστεί» η Νίκη της νέας περιόδου.

Σημειώνεται οι κυανόλευκοι είχαν βγει από τα σύνορα για προετοιμασία την περίοδο 2004-05, όταν είχαν βρεθεί στα Σκόπια, υπό τις οδηγίες του Τσέχου τεχνικού Ράντεκ Ράμπουσιτς αλλά και την περίοδο 2006-07 υπό τις οδηγίες του Σκοπιανού, Τζιόκο Χαντζιέφσκι. Και οι δύο προετοιμασίες τότε είχαν πραγματοποιηθεί στην Οχρίδα.

Συμφωνία με νέα εταιρεία ένδυσης

Ένα άλλο θέμα που αναμένεται να «κλειδώσει» σήμερα για τους κυανόλευκους είναι και η συμφωνία με την νέα πλέον εταιρεία ένδυσης. Οι κυανόλευκοι την περσινή πλέον αγωνιστική περίοδο «ντύθηκαν» από την εταιρεία CAP, αλλά τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αλλάξουν τον επίσημο προμηθευτή τους, με τον οποίο δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι την 1η Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος θα δοθεί η δυνατότητα και στους φίλους της ομάδας να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εμφανίσεις με τη ψηφοφορία να πραγματοποιείται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου