ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με Ιορδανίδη, Μέτσε και Καρτσαμπά

με-ιορδανίδη-μέτσε-και-καρτσαμπά-816391

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενα ακόμη δείγμα ότι η Νίκη σχεδίαζε από καιρό την επομένη μέρα δόθηκε χθες, και έτσι μετά τις ανακοινώσεις για το προπονητικό τιμ ήρθαν και οι πρώτες ανακοινώσεις για ανανεώσεις συνεργασίας με τρεις παίκτες «κλειδιά», και από τους καλύτερους της περσινής χρονιάς: τους Μέτσε, Ιορδανίδη και Καρτσαμπά…

Η πρώτη ανακοίνωση ανανέωσης με τη Νίκη Βόλου αφορούσε τον Χρήστο Καρτσαμπά που συνεχίζει και τη νέα σεζόν στους κυανόλευκους: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρτσαμπά για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας της περασμένης σεζόν είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 1990 και έχει ύψος 1,92. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Πανθρακικού, του Βατανιακού, του Πανιωνίου, του Πιερικού, του ΑΟ Χανίων και της Σπάρτης. Τη σεζόν 2017-2018 με τη φανέλα της Νίκης κατέγραψε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Ακολούθησε ο Γιώργος Ιορδανίδης, ένας από πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ιορδανίδη για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Γιώργος Ιορδανίδης είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1989 και έχει ύψος 1,73, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Παναιτωλικό, Πιερικό, Αιολικό, Νίκη Βόλου και Πύδνα Κίτρους. Τη σεζόν 2017-2018 είχε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα της Νίκης Βόλου. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας”.

Ο πρώτος κύκλος των ανανεώσεων έκλεισε με τον υπερπολύτιμο Νέτι Μέτσε για τη Νίκη: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νέτι Μέτσε για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Νέτι Μέτσε είναι γεννημένος στις 11 Αυγούστου 1995 και έχει ύψος 1,84, ενώ πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας μας στην οποία και βρίσκεται από το 2014, ενώ έχει καταγράψει συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Super League. Τη σεζόν 2017-2018 με τη φανέλα της Νίκης είχε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Στη Νίκη όταν η ομάδα είχε ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις στο κύπελλο είχαν αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, καθώς στις προθέσεις της διοίκησης ήταν να παραμείνει ο βασικός κορμός του ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε αλλά και να γίνουν μεταγραφές με στόχο την άνοδο… Οσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, πλέον επανέρχονται τα σενάρια απόκτησης του Βολιώτη επιθετικού Λόρι Κέρι, που φέτος αγωνίσθηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας και ήταν πρώτος σκόρερ, ενώ πέρσι ήταν στον Ολυμπιακό Β. και στην Καλλονή, ενώ την περίοδο 2015-16 έκανε πολύ καλή χρονιά στον Αιολικό, πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 25 παιχνίδια. Αγωνίζεται και σαν φορ αλλά και στις δυο πλευρές της επίθεσης, και έχει τις βάσεις του από τον Βόλο, ξεκινώντας από τον Μαγνησιακό. Έχει παίξει στην Κ-20 του Ολυμπιακού αλλά και στον ΓΣ Αλμυρού. Έχει παίξει ακόμη σε Βέροια το 2007 (2 ματς Football League), Οικονόμο Τσαριτσάνης, Χανιά, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικό, Έβρο Σουφλίου, ΑΟ Τρίκαλα και Αιολικό. Για τον Λόρι είχε γράψει ο Ταχυδρόμος από 11/5 (και χθες έγινε αναφορά από Αθηναϊκά σάιτ) ταυτόχρονα με τη συζήτηση που είχε γίνει με τον 27χρονο μέσο Γρηγόρη Κυζιρίδη, που έχει περάσει από τη Νίκη το 2014, όταν οι κυανόλευκοι αγωνίστηκαν το πρώτο μισό της χρονιάς στη Super League και μετά αποσύρθηκαν. Ο Κυζιρίδης έχει αγωνιστεί 11 φορές στην Α’ Εθνική με τον ΟΦΗ και τη Νίκη, 75 φορές στη Β’ Εθνική με 5 γκολ (σε Ηλιούπολη, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Επανομής, Ολυμπιακό Β., Πανελευσινιακό, Αιγινιακό) και 49 φορές με έξι γκολ στη Γ’, με Σαρωνικό Αίγινας, Αετό Σκύδρας (την ομάδα του τόπου του), Καβάλα και Νάουσα, που ήταν η τελευταία του ομάδα. Επίσης έχει παίξει και στον Πυρσό Γρεβενών στη Δ’ Εθνική.

Πάντως εκτός από τους παίκτες που έρχονται κάποιοι θα φύγουν, κι ένας από αυτούς είναι ο Γενιτσαριδης, ενώ γίνεται προσπάθεια να μείνει ο Θεολόγης που έχει προτάσεις, ενώ στις επόμενες ανακοινώσεις ανανεώσεων θα είναι και τα ονόματα των Τζιώρα, Αναστασίου, Παπαδήμα…

Ο Παναγιώτης Νάσης προπονητής τερματοφυλάκων

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης Βόλου είναι ο Παναγιώτης Νάσης. Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Νάση, στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Παναγιώτης Νάσης είναι γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 1970 και ως γκολκίπερ αγωνίστηκε σε αρκετούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Ελασσόνα, ο Πιερικός, η Λάρισα, η Κοζάνη, τα Χανιά κι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Εθνικό Κατερίνης, στον Αγροτικό Αστέρα, στον Πιερικό, στην Κέρκυρα, στην Βέροια, στην Καλλονή, στον Εργοτέλη, στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Αστέρα Αμαλιάδας. Έχει συνεργαστεί με προπονητές όπως οι Γιάννης Ματζουράκης, Σούλης Παπαδόπουλος, Νίκος Καραγεωργίου, Περικλής Αμανατίδης, Μάκη Κατσαβάκη κ.ά. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Τους τερματοφύλακες της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου θα εκπαιδεύει τη νέα σεζόν ο Χρήστος Κοντοβάς, καθώς λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του είναι αδύνατο να συνεχίσει στην πρώτη ομάδα. Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της βολιώτικης ομάδας ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε τον Χρήστο Κοντοβά για την προσφορά του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ευχαριστεί για την προσφορά του από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, τον κ. Χρήστο Κοντοβά.

Ο Χρήστος Κοντοβάς έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και η προσφορά του στην ομάδα μας, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ιδίου, θα είναι πλέον μέσα από τις ακαδημίες της ομάδας μας, μεταλαμπαδεύοντας και φέτος τις γνώσεις του και την εμπειρία του στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της Νίκης Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου