ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να γράψει ιστορία στο Κερατσίνι

να-γράψει-ιστορία-στο-κερατσίνι-819929

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Να ξαναγράψει ιστορία στον θεσμό στον οποίο είχε διακριθεί το 1976 θέλει η Νίκη Βόλου, σήμερα στις 5.30μ.μ. απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας, παίζοντας το τελευταίο της φετινό παιχνίδι στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι κυανόλευκοι έφτασαν στην πηγή μετά από μία κοπιαστική σεζόν και θέλουν να πιουν νερό απέναντι στην ομάδα της Ιεράπετρας, σε ένα παιχνίδι όπου κίνητρο είναι μόνο το γόητρο και η υστεροφημία.

Η ΕΠΟ έδειξε να υποβαθμίζει τον θεσμό, ορίζοντας ως έδρα το γήπεδο του Κερατσινίου «Π. Σαλπέας», και παρά το κοινό αίτημα των δύο φιναλίστ δεν θέλησε να μπει στον κόπο να ορίσει κάποια άλλη έδρα.

Από τη Νίκη Βόλου, η οποία θα ταξιδέψει αυθημερόν για το Κερατσίνι, οι απόντες είναι οι γνωστοί, με τον Τζιώρα να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, όπως και ο Γενιτσαρίδης. Παράλληλα, μακριά από την ομάδα βρίσκονται και οι δύο ξένοι Ντόλγκι και Μπάιριτς.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο κ. Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους κ.κ. Γιαννίκο από την ΕΠΣ Πειραιά και Παστρωμά από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Για δεύτερη φορά

Η Νίκη είναι για 2η φορά σε τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών και θέλει να το κατακτήσει 2η φορά, ενώ η προηγούμενη φορά που η Νίκη πήρε τον πανελλήνιο τίτλο ήταν στις 16 Ιουνίου του 1976 στη Λαμία, κερδίζοντας 2-1 (50’ Τσόχας, 71’ Βουρούκος – 74’ Χατζηπροδρόμου) τον ΑΠΟ Ρουφ. Η σύνθεση της Νίκης στον τελικό του 1976: Κατσαμπέκης, Μπόνος, Μακρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσαλούχας, Βουρούκος, Τσόχας, Νικολόπουλος (65΄Δημόπουλος), Παντελόγλου (85΄Ρέντης), Καραγκιόζης, Σταμουλάκης, προπονητής ήταν ο Γιώργος Καζανίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου