ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το μυαλό στο κύπελλο

το-μυαλό-στο-κύπελλο-10290

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην Κατερίνη (όπου την Κυριακή 20 Μαΐου στις 5μ.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας για την προημιτελική φάση των 8 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών) έχουν όλοι το μυαλό τους στη Νίκη Βόλου, αφού με την πρόκριση θα βρεθούν στην 4άδα, με την κατάκτηση ενός τίτλου να μην είναι πλέον κάτι αδιάφορο!

Μετά την πρόκριση στην Ιτέα, που για τη Νίκη επιτεύχθηκε με αρκετές απουσίες, κάτι τέτοιο θα γίνει και την Κυριακή στην Κατερίνη, με τη διαφορά ότι οι κυανόλευκοι θα έχουν συμπαράσταση από τον κόσμο τους που πιστεύει σε ένα νέο τίτλο. Η Νίκη πριν 42 χρόνια (1976) ήταν κυπελλούχος ερασιτεχνών Ελλάδας νικώντας στον τελικό 2-1 τον Ρούφ στη Λαμία, ενώ έχει παράδοση στο κύπελλο γενικά, καθώς όσες φορές πήγε τελικό σε τοπικό επίπεδο, το ..πήρε!

Έτσι στη Νίκη μπορεί ανεπίσημα να σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά βάζοντας τον πήχη ψηλότερα, και με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (να έχουν κλείσει και μεταγραφές), προς το παρόν όμως όλα μπορούν να περιμένουν για έναν τίτλο…

Αγωνιστικά πάντως, μετά τις αποχωρήσεις αρχικά του Μπάιριτς και πρόσφατα του Ντόλγκι, για την Κυριακή εκτός θα είναι ο τραυματίας Τζιώρας, ο στρατευμένος Παπαδήμας και οι τιμωρημένοι Ζιώγας και Ντηνιωτάκης, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι πλέον οι Γενιτσαρίδης και Ιορδανίδης

Ακόμη αν και άλλαξε η ημερομηνία της αναμέτρησης με τον Μ. Αλέξανδρο από Τετάρτη σε Κυριακή δεν φαίνεται να ανησυχεί, αφού η Νίκη έχει μάθει στα δύσκολα και το ίδιο θα κάνει απέναντι στον υποβιβασμένο από τη Γ’ Εθνική Μέγα Αλέξανδρο, παίρνοντας ακόμη μία πρόκριση γοήτρου.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας που θα αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου για τους οκτώ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (μετά οι κυανόλευκοι θα συναντήσουν τον νικητή της αναμέτρησης Νέος Αμφίλοχος-Κηφισιά) αγωνίστηκε φέτος στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής και υποβιβάστηκε ως 13ος της βαθμολογίας, έχοντας έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και 15 ήττες, και τέρματα 22-47. Πιο γνωστός παίκτης του είναι ο Πετκάκης, που έχει παίξει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Πανιώνιο, Ολυμπιακό Β. και αλλού και επίσης με συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες οι Συμπεθέρης, Τερζής και Καφφές…

Την Κυριακή θα γίνουν όλοι οι αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που είναι:

Νίκη Βόλου – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας (20/5, 17:00, Α’ ΔΑΚ Κατερίνης): Γκαραγκάνης (Πιερίας), Μηνούδης (Πιερίας), Σαλτσίδης (Πιερίας).

Θύελλα Ραφήνας – Παναρκαδικός (20/5, 17:00, Δημ. Κιάτου): Ρούσσος (Κορινθίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), Σάνος (Κορινθίας).

Ν. Αμφίλοχος – Κηφισιά (20/5, 17:00, Δημ. Κ. Αχαΐας): Χρονάς (Αχαΐας), Γεωργακόπουλος (Αχαΐας), Τσιρογιάννης (Αχαΐας).

Καβάλα – ΟΦ Ιεράπετρας (20/5, 16:00, ΕΑΚ Κορυδαλλού): Νταούλας (Δυτικής Αττικής), Ντζουροπάνος (Δυτικής Αττικής), Βαλκάνος (Δυτικής Αττικής).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου