ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παρελθόν και παρόν κοιτώντας το μέλλον!

παρελθόν-και-παρόν-κοιτώντας-το-μέλλο-57298

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣΖΗΝΕΛΗΣ

Ενα ξεχωριστό οικογενειακό παιχνίδι γίνεται σήμερα για τη Νίκη Βόλου, που με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής δεν τελείωσε αγωνιστικά για φέτος, αφού συνεχίζει να ελπίζει πως και η 2η θέση που κατέκτησε μπορεί να έχει αξία, ενώ από την άλλη Τέταρτη θα έχει υποχρεώσεις ως κυπελλούχος ΕΠΣΘ στο Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος.

Το σήμερα πάντως έχει «γεύση» από το παρελθόν, καθώς η Νίκη Βόλου, όπως συνηθίζεται, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στις 12:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα αντιμετωπίσει την ομάδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών σε φιλική αναμέτρηση. Το ένδοξο παρελθόν θα «κοντραριστεί» με τον φιλόδοξο παρόν και μέλλον της ομάδας, σ’ έναν αγώνα με αρκετές εκπλήξεις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 προσκαλεί τους φίλους της ομάδας μας σε μια φιλική αναμέτρηση-συνάντηση του ένδοξου παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 06/04/218 στις 12:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (πλαισιωμένη και με νεαρούς αθλητές) θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Παλαίμαχων της ομάδας μας, στο πρώτο αυτό ιστορικό ραντεβού που ευελπιστούμε να καθιερωθεί κάθε χρόνο την ίδια ημέρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και με εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας!

Με την ολοκλήρωση επίσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Διοικούσα Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την έως τώρα υποστήριξη τους Χορηγούς Διατροφής και Μετακίνησης αλλά και την ομάδα των εθελοντών για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Φυσικά ευχαριστούμε και τους φιλάθλους της ομάδας μας που με την παρουσία τους και την υποδειγματική τους ως τώρα συμπεριφορά έδειξαν για ακόμη μια φορά το μεγαλείο αυτής της ομάδας κερδίζοντας και πάλι την αποδοχή και αναγνώριση από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και την τοπική κοινωνία.

Καλή Ανάσταση σε όλους από την οικογένεια της Νίκης Βόλου. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Στο μεταξύ σε έγγραφη καταγγελία στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ προέβη η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης ζητώντας να μην επικυρωθεί η βαθμολογία στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καθώς εκκρεμεί το δικαστήριο στην Κατερίνη, όπου αμφισβητείται η νομιμότητα της μεταφοράς της έδρας της Πύδνας στον Βόλο.

11/4 με ΑΟ Σελλάνων

Η Νίκη είναι ωφελημένη, αφού ως κυπελλούχος ΕΠΣΘ θα συνεχίσει την πορεία της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, και έτσι εκεί που θα ακολουθούσε μια μακρά περίοδος χωρίς αγώνες, οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα κρατούν σε ετοιμότητα την ομάδα, αφού ο στόχος είναι να κρατηθούν οι περισσότεροι παίκτες του φετινού κορμού και του χρόνου, ενώ η ομάδα με νίκες μπορεί να έχει αγώνες ως τον Ιούνιο που θα γίνει ο τελικός…

Οι αγώνες του φετινού κυπέλλου, όπου πρώτος αντίπαλος της Νίκης είναι εκτός έδρας ο ΑΟ Σελλάνων, θα διεξαχθούν στις εξής ημερομηνίες: 11/4, 25/4, 9/5, 23/5, 30/5.

Σε περίπτωση επικράτησης των Βολιωτών, στην 2η αγωνιστική η Νίκη θα έχει ρεπό και θα περιμένει τον αντίπαλο για το πρώτο ματς του Μάιου από τους νικητές των αναμετρήσεων Αστέρας Ιτέας-Διγενής Νεοχωρίου και Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΑΟ Καλοποδίου Φθιώτιδας.

Κάθε όμιλος θα αναδείξει τον νικητή του μετά από τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές. Οι αγώνες στους ομίλους της διοργάνωσης μέχρι τους προημιτελικούς θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση, κατά την οποία, η ομάδα που κληρώνεται πρώτη θα είναι γηπεδούχος.

Οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί αγώνες που θα διεξαχθούν την 4η και 5η αγωνιστική, μεταξύ των νικητών των ομίλων, θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση και σε ουδέτερα γήπεδα.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν σε πέντε (5) αγωνιστικές, ως ακολούθως:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 11-04-2018

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 25-04-2018

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 09-05-2018

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 23-05-2018

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 30-05-2018

Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, σε γήπεδο που θα οριστεί από την Επιτροπή.

Αυτό σημαίνει πως η Νίκη με νίκες …μπορεί να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για δυο ακόμη μήνες .

Στο Κύπελλο Ερασιτεχνών η Νίκη έχει άλλωστε μια παράδοση. Πέντε φορές έχει φτάσει σε τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, και τις 5 φορές κατέκτησε το τρόπαιο. Μάλιστα το 1976, συνεχίζοντας στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, έφτασε στον τελικό και ήταν κυπελλούχος, κερδίζοντας στον τελικό που είχε γίνει στη Λαμία το Ρουφ με 2-1.

Συγκέντρωση τροφίμων

Τρόφιμα για τις Άσπρες Πεταλούδες συγκεντρώνουν τα τμήματα του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Για την πρωτοβουλία αυτή ο βολιώτικος σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» καλούν όλους τους φιλάθλους και τα τμήματα του Ερασιτέχνη να στηρίξουν την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων ενόψει Πάσχα, τα οποία θα προσφέρει ο σύλλογος στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Πανθεσσαλικό, στα γραφεία του στίβου στο Πανθεσσαλικό, στο «Π. Μαγουλάς» για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου και στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας.

Για ακόμη μία φορά ας δείξουμε όλοι μας το πρόσωπο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου