ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κόντρα στους… παλιούς οι νέοι

κόντρα-στους-παλιούς-οι-νέοι-59920

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μια ξεχωριστή αναμέτρηση αναμένεται να λάβει χώρα μεθαύριο Μ. Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στις 12μ. με τους Βετεράνους άσους των κυανόλευκων να κοντράρονται με την νυν ομάδα της Νίκης Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ επιφυλάσσονται εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 προσκαλεί τους φίλους της ομάδας μας σε μια φιλική αναμέτρηση-συνάντηση του ένδοξου παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Την Μεγάλη Παρασκευή 06/04/218 στις 12:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (πλαισιωμένη και με νεαρούς αθλητές) θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Παλαίμαχων της ομάδας μας, στο πρώτο αυτό ιστορικό ραντεβού που ευελπιστούμε να καθιερωθεί κάθε χρόνο την ίδια ημέρα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και με εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας»!

Επίσης η Δ.Ε. των κυανόλευκων με ανακοίνωση της θέλει να ευχαριστήσει: «Με την ολοκλήρωση επίσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Διοικούσα Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την έως τώρα υποστήριξη τους Χορηγούς Διατροφής και Μετακίνησης αλλά και την ομάδα των εθελοντών για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Φυσικά ευχαριστούμε και τους φιλάθλους της ομάδας μας που με την παρουσία τους και την υποδειγματική τους ως τώρα συμπεριφορά έδειξαν για ακόμη μια φορά το μεγαλείο αυτής της ομάδας κερδίζοντας και πάλι την αποδοχή και αναγνώριση από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και την τοπική κοινωνία. Καλή Ανάσταση σε όλους από την οικογένεια της Νίκης Βόλου».

Μπούις: «Τα εύκολα… δύσκολα»

Μετά τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα Ιτέας μίλησε ο Φάντζιο Μπούις, με τον Βέλγο προπονητή να αναφέρεται στις συνθήκες που οδήγησαν την ομάδα του σε νίκη στο φινάλε του 4ου Ομίλου: Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Blue Heart FM 105,1.

Για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης: «Μας αρέσει να κάνουμε τα εύκολα, δύσκολα. Θα έπρεπε να έχουμε «τελειώσει» τη δεύτερη θέση από την Τετάρτη».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Ιτέας: «Πιστεύω πως σε γενικές γραμμές, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο, είχε πολύ αέρα, ο οποίος ήταν υπέρ μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε. Κάναμε και κάποιες ακόμα φάσεις, από τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κι ένα δεύτερο γκολ. Επαναλαμβάνω, σε γενικές γραμμές, ήμασταν η καλύτερη ομάδα του αγώνα. Το παιχνίδι της Τετάρτης μας πίκρανε πάρα πολύ, γιατί θεωρούμε πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Το κατάλαβαν κι οι παίκτες κι είπαμε πως δε θέλουμε να μας «ξεφύγει» η δεύτερη θέση με τίποτα. Νομίζω, το αποδείξαμε πως αξίζαμε τη δεύτερη θέση, παίξαμε πολύ παθιασμένα, παίξαμε σαν ομάδα, ο κάθε ποδοσφαιριστής έτρεχε για τον άλλον».

Για τη φάση της διακοπής του αγώνα: «Σε εκείνη τη φάση, γίνεται αλλαγή ο Χρήστος Τζιώρας, έρχεται κοντά στην κερκίδα, έπεσε ένα μπουκάλι πάνω του κι έτσι διακόπηκε το παιχνίδι για κάποια λεπτά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου