ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φιλικός αγώνας αλληλεγγύης

φιλικός-αγώνας-αλληλεγγύης-81321

Η Νίκη Βόλου σε συνεργασία με την La petite Cantine Project DrinksCoffe&Food Κοιν Σ Επ. διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης τη Μεγάλη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό. Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο, να εμπνεύσει, να δώσει κίνητρο και ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους, να ενώσει τους Ανθρώπους!

Ενόσω επικρατεί επικίνδυνη όξυνση κόντρας συμφερόντων στο ελληνικό πρωτάθλημα και ξεπερνώντας τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε μία προσπάθεια εξυγίανσης του κλίματος μέσω της κοινωνικής προσφοράς, διοργανώνεται φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης από την ομάδα της Νίκης Βόλου με φιλοξενούμενους την Εθνική Ομάδα Αστέγων που Υποστηρίζεται από τη Shedia, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου στις 4 μ.μ., σε συνεργασία με τη La petite Cantine Project DrinksCoffe&Food Κοιν Σ Επ.

Σκοπός του αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού, ενώ στόχος του αγώνα είναι να λειτουργήσει το ματς ως πλατφόρμα συγκέντρωσης πόρων για την υλοποίηση των στόχων του εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Βόλου, Εεεεκ Βόλου. Αλληλεγγύη, Αθλητισμός & Κοινωνική Προσφορά!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου