ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με νέα πρόσωπα η Νίκη Βόλου

με-νέα-πρόσωπα-η-νίκη-βόλου-167596

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με αρκετά νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να αποκτούν και να ντύνουν στα κυανόλευκα, πιθανότατα και σήμερα, τον Χρήστο Καραμούζη.

Ο νεαρός Χρήστος Καραμούζης είναι επιθετικός και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πανελλήνιο, για να αγωνιστεί στη συνέχεια επί σουηδικού εδάφους. Συγκεκριμένα συνέχισε σε άλλες δυο ομάδες από τη Σουηδία με τελευταίο πέρασμα από τη Βάσαλουντς ΙΦ, στην οποία παρέμεινε τρία χρόνια. Ακολούθως έκανε κάποια δοκιμαστικά στην Ολλανδία και αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω επιστρέφοντας, αυτή τη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο, στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου. Ο νεαρός εξτρέμ, που αναμενόταν χθες στον Βόλο, θα ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα Τετάρτη, με την περίπτωσή του να θεωρείται «τελειωμένη» για τους κυανόλευκους.

Παρών από Ντινιωτάκη και όχι μόνο

Οσον αφορά τη χθεσινή προπόνηση, πολλά ήταν τα νέα πρόσωπα που έδωσαν το παρών και συγκεκριμένα τρία. Ενας εξ αυτών είναι ο Γιάννης Ντινιωτάκης που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και τελευταία έπαιξε με την ΑΕ Μυλοποτάμου στον 8ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής. Στο παρελθόν έχει περάσει και από ομάδες Super League, και πιο συγκεκριμένα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3 συμμετοχές και 22 λεπτά, αλλά και από την Κέρκυρα με 2 συμμετοχές και συνολικά 58 λεπτά.

Στα υπόλοιπα νέα πρόσωπα της χθεσινής προπόνησης συγκαταλέχθηκε ένας Βούλγαρος ακραίος αμυντικός, και συγκεκριμένα αριστερός οπισθοφύλακας, αλλά και ένας ποδοσφαιριστής προερχόμενος από την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά τις απουσίες από τη χθεσινή προπόνηση, ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος δεν συμμετείχε σε αυτή για άγνωστο λόγο, ενώ ο Χρήστος Τζιώρας απείχε εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάνος Γενιτσαρίδης, ο οποίος αποκόμισε ένα αιμάτωμα από το ματς με τον Ρήγα Φεραίο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στα θετικά της χθεσινής ημέρας και η επιστροφή του Νίκου Παπαδήμα σε φουλ ρυθμούς, με τον κεντρικό αμυντικό των κυανόλευκων να ανεβάζει καθημερινά στροφές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου