Ντελόπουλος: «Στις προθέσεις μας να βοηθήσουμε τη Νίκη»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-23, 02:38:47
Ντελόπουλος: «Στις προθέσεις μας να βοηθήσουμε τη Νίκη»

Στον 9.86 και την εκπομπή Clasico φιλοξενήθηκε ο Ζήσης Ντελόπουλος, που πρόσφατα είδε διά ζώσης και τον αγώνα Νίκη-ΑΕΛ, ομάδες στις οποίες είχε διοικητική ανάμειξη στο παρελθόν.

Ερωτώμενος ο κ. Ντελόπουλος για την πιθανότητα εκ νέου εμπλοκής του στα διοικητικά της βολιώτικης ομάδας ανέφερε ότι, αν του ζητηθεί επίσημα και μετά από συζήτηση που θα γίνει, είναι διατεθειμένος να προσφέρει και να στηρίξει την προσπάθεια της νυν διοίκησης. Αναλυτικά όσα δήλωσε για το θέμα: «Αν πραγματικά δω ολοκληρωμένο το πλάνο και το μπάτζετ που έχουν και αν μας ζητηθεί κάτι επισήμως και δούμε ότι πραγματικά μπορούμε να προσφέρουμε, θα θέλαμε να προσφέρουμε. 

Αγαπάμε την ομάδα, αγαπάμε το ποδόσφαιρο και θέλουμε να προσφέρουμε πραγματικά. Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι μπήκε και η οικογένεια Ξάνθη, γιατί υπάρχει μία φιλική σχέση και ένας δεσμός μεταξύ των οικογενειών μας.

Δεν επιθυμούμε ούτε να υποσκάψουμε κάποιο έργο ούτε να βγούμε μπροστά από κάποιους ανθρώπους, που έχουν ένα ζωντανό όνειρο. Να στηρίξουμε θέλουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή καλή διοίκηση, υπάρχει νοικοκυριό, καλός προπονητής, απλώς χρειάζεται λίγο υπομονή και θα την έχει ο κόσμος της Νίκης Βόλου αυτήν την υπομονή. Εμείς θα κάνουμε μία συζήτηση και επίσημα με την οικογένεια Ξάνθη και την τωρινή διοίκηση και αν μας ζητηθεί κάτι επισήμως και μπορούμε να το ακολουθήσουμε και να το υπηρετήσουμε, είναι στις προθέσεις μας».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=